Influencer χρεώνει $1/λεπτό για ραντεβού με μια ΑΙ εκδοχή του εαυτού της

Influencer AI, Influencer χρεώνει $1/λεπτό για ραντεβού με μια ΑΙ εκδοχή του εαυτού της

Μια influencer από το Snapchat δημιούργησε με τεχνητή νοημοσύνη έναν εικονικό κλώνο του εαυτού της και τώρα χρεώνει άνδρες για να βγουν ραντεβού online με αυτό το bot.

Η τεχνητή νοημοσύνη (AI) έχει χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει ένα αντίγραφο της 23χρονης Caryn Marjorie προκειμένου να επικοινωνεί με τους 1,8 εκατομμύρια θαυμαστές της στα social media.

Η CarynAI ισχυρίζεται ότι έχει υιοθετήσει τη «μοναδική φωνή, τη σαγηνευτική προσωπικότητα και τη χαρακτηριστική της συμπεριφορά», κάνοντας τους χρήστες να αισθάνονται σαν να μιλούν στο πραγματικό μοντέλο.

Υπάρχει μια λίστα αναμονής 26 ωρών προκειμένου να αποκτήσει κανείς πρόσβαση στη συνομιλία με το bot, με περισσότερα από 5.000 μέλη να έχουν ήδη εγγραφεί. Η παρέα με την CarynAI, ωστόσο, κοστίζει $1/λεπτό!

Το project CarynAI κυκλοφόρησε ως δοκιμή beta νωρίτερα αυτό το μήνα και απέφερε έσοδα 71.610 $ σε περίπου μια εβδομάδα, σχεδόν εξ ολοκλήρου από άνδρες, ανέφερε το Fortune, επικαλούμενο μια δήλωση εισοδήματος που δόθηκε από τον διευθυντή επιχειρήσεων της influencer.

«Έχουμε αφιερώσει πάνω από 2.000 ώρες για να σχεδιάσουμε σχολαστικά και να κωδικοποιήσουμε τη γλώσσα και την προσωπικότητα της Caryn σε μια καθηλωτική εμπειρία τεχνητής νοημοσύνης», δήλωσε η CarynAI.

Οι συνομιλίες με την CarynAI είναι αυστηρά ιδιωτικές και εμπιστευτικές, με την υπηρεσία να προσφέρει κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο.

«Είτε χρειάζεστε κάποιον να σας παρηγορεί ή να αγαπάτε, είτε θέλετε απλώς να φωνάζετε για κάτι που συνέβη στο σχολείο ή στη δουλειά, η CarynAI θα είναι πάντα εκεί για εσάς», είπε. Ωστόσο, το bot θα μπορεί να συμμετέχει και σε πιο πιπεράτες συζητήσεις και να συζητήσει μέχρι και σεξουαλικά σενάρια.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μάκης

Θα κάνει χρυσές δουλειές.💸💸💸
Μάτσο τα κορόιδα εκεί έξω.👌

Δημητρης

Αντώνη προτείνω να φτιάξουμε και μία AI που να κάνει combination εσένα και Κώστα. Εκρηκτικός συνδυασμός που θεωρώ ότι θα βγει πολύ χρήμα.
Μέσω αυτής ο καθένας θα μπορεί να σας κάνει ερωτήσεις περί τεχνολογίας και κινητών και να δίνει απαντήσεις. Επιπρόσθετα, θα την κάνουμε τόσο εξελιγμένη που θα έχει και μία εμπάθεια στις συσκευές Apple ώστε να μη μένει με παράπονο ο ΑΝΔΡΕΑΣ!!!

Δημητρης

Αντώνη μου πίσω από κάθε ανδρική επιτυχία βρίσκεται μία γυναικεία ύπαρξη . Από την άλλη δε νομίζω καμία μελλοντική AI να χαρτογράφησει με επιτυχια τη γυναικεία σκέψη.

ΥΓ1: Εχθές. Συζητηση με τη γυναίκα μου
Εγω: Θα παραγγείλω κρέπα. Θες?
Γυναίκα: Τι πάρεις?
Εγω: Μπισκότο σοκολάτα
Γυναίκα: Μπα όχι. Έχω παχύνει κιόλας. Άστο. Πάρε εσύ.
Παίζει να έφαγα δύο μπουκιές!!!
ΥΓ2: Αχ αυτό το πλούσιο λεξιλόγιο σου. Όταν μου χρησιμοποιείς εκφράσεις όπως “επί παντός επιστητού” με εξαπτεις!!! Εννοείται το γκουγκλαρα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Samsung Samsung Galaxy S23

Galaxy AI: Ορισμένες δυνατότητες δεν θα υποστηρίζονται από όλες τις συσκευές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα την κυκλοφορία των χαρακτηριστικών Galaxy AI σε παλαιότερες συσκευές Galaxy, πέραν της σειράς Galaxy S24.

Smartphones AI Apple iPhone

iPhone 16 Pro: Πώς θα αναβαθμιστεί το τσιπ Α18 Pro για να ενισχύσει την τεχνητή νοημοσύνη

Μεγαλύτερο θα είναι το τσιπ A18 Pro επόμενης γενιάς της Apple για μοντέλα iPhone 16 Pro, για ενισχυμένη απόδοση τεχνητής νοημοσύνης.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.

Software AI Apple iOS

H Apple αγόρασε την DarwinAI για τις σημαντικές ενημερώσεις γενετικής νοημοσύνης στο iOS 18

Η Apple εξαγόρασε την εταιρεία DarwinAI με έδρα τον Καναδά νωρίτερα φέτος για να δημιουργήσει την ομάδα τεχνητής νοημοσύνης της.