Instagram: Δίνει έμφαση σε βίντεο, μηνύματα και δημιουργούς

Instagram, Instagram: Δίνει έμφαση σε βίντεο, μηνύματα και δημιουργούς

Instagram, Instagram: Δίνει έμφαση σε βίντεο, μηνύματα και δημιουργούς

Οι βασικές προτεραιότητες του Instagram για το νέο έτος περιστρέφονται γύρω από τους δημιουργούς, τα βίντεο και τα μηνύματα. Αυτοί είναι οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η στρατηγική ανάπτυξης του δημοφιλούς κοινωνικού δικτύου.

Μέσα από τα όσα ανέφερε ο CEO του Instagram, Adam Mosseri, θα δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στο κομμάτι των βίντεο και των Reels, σε μία συντονισμένη προσπάθεια του Instagram να τα βάλει με το TikTok, το οποίο δείχνει μία πολύ εντυπωσιακή ανοδική πορεία. Ένα άλλο στοιχείο στο οποίο θέλει να δώσει έμφαση το Instagram είναι εκείνο της διαφάνειας, το οποίο επιδιώκει να εξηγήσει περισσότερο στους χρήστες του πώς ακριβώς δουλεύει, σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει αρνητικές ειδήσεις που εμφανίστηκαν την περασμένη χρονιά για εκείνο.

Το Instagram θέλει να κάνει πιο εύκολη τη ζωή όσων θέλουν να το χρησιμοποιήσουν ως ένα εκφραστικό μέσο ή ένα εργαλείο δημιουργικότητας, ενώ παράλληλα επιδιώκει να εμπλουτίσει όσο το δυνατόν περισσότερο και το κομμάτι της άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων μεταξύ των χρηστών του.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Instagram

Instagram: Θα θολώνει τις γυμνές φωτογραφίες που στέλνονται σε ανηλίκους

Το Instagram ετοιμάζεται να λανσάρει μια νέα λειτουργία ασφαλείας που θολώνει τις γυμνές εικόνες στα μηνύματα.

Software Instagram TikTok

TikTok: Ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί το Instagram με την εφαρμογή Notes για φωτογραφίες

To ΤikTok ετοιμάζεται να ανταγωνιστεί ευθέως το Instagram με μια νέα εφαρμογή για φωτογραφίες που, όπως διέρρευσε, θα λέγεται Notes.

Software featured Instagram Meta

Instagram: Πλέον μπορείτε να επεξεργαστείτε τα DMs σας

To Instagram ανακοίνωσε ενημερώσεις για την πλατφόρμα που αφορούν τη δυνατότητα άμεσης ανταλλαγής μηνυμάτων.

Internet Facebook Instagram Meta

H Meta θα επισημαίνει περιεχόμενο που είναι προϊόν τεχνητής νοημοσύνης

Νέα μέτρα σε Facebook, Instagram και Threads θα εφαρμόσει η Meta, σε μια προσπάθεια να ενισχύσει τη διαφάνεια.