Instagram: Τώρα μπορείς να κάνεις Like σε Story χωρίς μήνυμα

Η μεγάλη αλλαγή που φέρνει το Instagram αφορά στα Stories, όπου το Like μπορεί να γίνει χωρίς να σταλεί προσωπικό μήνυμα. Ένα εικονίδιο με σήμα την καρδιά εμφανίζεται δίπλα σε ένα Story και μπορεί κανείς να το πατήσει άμεσα.

Η αλλαγή αυτή του Instagram φαίνεται ότι αρέσει σε πολλούς χρήστες, επιτρέπει την άμεση έκφραση του Like σε ένα Story, χωρίς να είναι ανάγκη να πρέπει η διαδικασία αυτή να περάσει μέσα από τα προσωπικά μηνύματα. Το Instagram ονομάζει αυτή την επιλογή ως Private Story Likes.

❤️ Private Story Likes ❤️

Starting to roll out today, you can now send some love by liking people’s stories without sending a DM.

Likes on stories are private and do not have counts. Rather, they appear as hearts next to people’s handles in your Stories view sheet. 🙏🏼 pic.twitter.com/l56Rmzgnnw

— Adam Mosseri (@mosseri) February 14, 2022

Εκείνος που ανεβάζει ένα story στο Instagram θα μπορεί να βλέπει τον αριθμό των Likes που έχουν γίνει στα στατιστικά του, αλλά αυτός ο αριθμός δεν θα φαίνεται δημόσια σε όλους τους χρήστες του Instagram, όπως συμβαίνει με τα Likes σε ένα post στο Facebook. Θα είναι εφικτή, πάντως, η μεταγενέστερη επικοινωνία εκείνου που δημοσιεύει ένα story με όσους έχουν αλληλεπιδράσει μαζί του.

Επεξεργάστηκε την 15 Φεβρουαρίου 2022 16:18

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Τάσος Παπανικολάου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.