Κάλεσαν την αστυνομία για ληστεία και τελικά ο ληστής ήταν η ρομποτική σκούπα

Roomba, Κάλεσαν την αστυνομία για ληστεία και τελικά ο ληστής ήταν η ρομποτική σκούπα

Στις 13:48 δύο άντρες από το Όρεγκον κάλεσαν την αστυνομία για να αναφέρουν μία απόπειρα εισβολής στο σπίτι τους. Οι άντρες είπαν, ότι ο πιθανός κλέφτης βρισκόταν στο κλειδωμένο μπάνιο και πως μπορούσαν να δουν σκιές κάτω από τη πόρτα του μπάνιου. Επτά λεπτά αργότερα, έφτασε μία ομάδα αστυνομικών, η οποία περικύκλωσε το σπίτι. Ένα μέρος της ομάδας πήγε έξω από το μπάνιο με ένα εκπαιδευμένο K-9 και άκουσαν χτυπήματα στο εσωτερικό του μπάνιου.

Η αστυνομία είπε στη Washington Post ότι υπέθεσαν πως ο ύποπτος προσπαθούσε να ανοίξει με τη βία το παράθυρο ως μία τελευταία προσπάθεια να ξεφύγει. Γι’ αυτό, το να απαιτήσουν από τον εισβολέα να ανοίξει την πόρτα δεν ήταν πλέον επιλογή. Οι αστυνομικοί τελικά έβγαλαν τα όπλα τους και εισέβαλαν στο μπάνιο με τη βία. Πίσω από την πόρτα αντίκρισαν μία μπερδεμένη ρομποτική σκούπα, Roomba, να χτυπάει συνεχώς στην πόρτα της ντουζιέρας.

Οι ίδιοι είπαν ότι έκαναν αρκετές ανακοινώσεις πριν εισβάλουν στο δωμάτιο και κάθε φορά τα χτυπήματα γινόντουσαν πιο έντονα. Προφανώς, όταν άνοιξαν την πόρτα δεν μπορούσαν να σταματήσουν τα γέλια, κι όπως ανέφεραν τουλάχιστον η σκούπα είχε κάνει εξαιρετική δουλειά στον καθαρισμό του πατώματος.

Το Γραφείο του Σερίφη δημοσίευσε μια φωτογραφία στο Facebook η οποία απεικόνιζε την Roomba συνοδευόμενη από ένα banner “MOST WANTED”. Οι δύο άντρες είπαν ότι είχαν πάει επίσκεψη στο σπίτι για να προσέχουν τον ανιψιό τους και ύστερα από μια βόλτα στο πάρκο άρχισαν να ακούν τους ήχους από το μπάνιο. Οι ίδιοι δεν γνώριζαν ότι η Roomba ήταν κλειδωμένη στο μπάνιο, ούτε πως είχε προγραμματιστεί να ξεκινήσει το καθάρισμα.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Google Robots

Google: Θύμα των περικοπών η Everyday Robots

Η Alphabet τερματίζει το έργο της Everyday Robots που αποτέλεσε ένα ακόμη θύμα περικοπών θέσεων εργασίας στη μητρική εταιρεία της Google και το τελευταίο σε μια μακρά λίστα.

Business AI featured Robots

Η αστυνομία του Σαν Φρανσίσκο θέλει άδεια για ρομπότ με “licence to kill”

Το Αστυνομικό Τμήμα του Σαν Φρανσίσκο ζητά από το Συμβούλιο Εποπτών της πόλης να του δώσει άδεια να αναπτύξει ρομπότ που θα μπορούν να σκοτώνουν υπόπτους.

Business Gear Robots

Η FedEx διακόπτει το πρόγραμμα παράδοσης με ρομπότ

Ακολουθώντας τα χνάρια της Amazon, η FedEx προχωρά στον τερματισμό του προγράμματος παράδοσης πακέτων με τεχνολογία ρομπότ.

Gear Robots Science

Robot θα αναλαμβάνει να σου κάνει το εμβόλιο

Καθώς τα κρούσματα ανεβαίνουν και όλοι μιλούν για την ανάγκη της τρίτης δόσης, ένα robot έρχεται να πιάσει δουλειά.