Kaspersky, Πόσο αξίζει η ιντερνετική σου ζωή; [infographic]

H Kaspersky ανέλυσε τα στατιστικά στοιχεία που έχει συγκεντρώσει από επιθέσεις malware και έβγαλε ενα μέσο όρο αξίας του σημερινού χρήστη του ίντερνετ. Μάθε τι κόστος έχεις αν υποκλαπούν τα στοιχεία σου και πόσο αξίζουν αυτές οι πληροφορίες αν τις πουλήσει αυτός που στις έκλεψε. Απλά μαθηματικά!

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για μεγέθυνση.
, Kaspersky, Πόσο αξίζει η ιντερνετική σου ζωή; [infographic]

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Kaspersky

Threads: Έντονη δραστηριότητα απάτης γύρω από το νέο κοινωνικό δίκτυο

Οι ειδικοί της Kaspersky ανακάλυψαν παραπλανητικές τακτικές που χρησιμοποιούν οι κακόβουλοι χρήστες, εκμεταλλευόμενοι τη βάση δεδομένων της εφαρμογής.

Internet Kaspersky

Προσοχή! Νέα εκστρατεία phishing με στόχο χρήστες κρυπτονομισμάτων

Η εκστρατεία παρουσιάζει τις διαρκώς εξελισσόμενες τακτικές που χρησιμοποιούν οι εγκληματίες του κυβερνοχώρου, αντανακλώντας την αυξανόμενη απήχηση των κρυπτονομισμάτων.

Internet Crypto Kaspersky

Αύξηση 40% στο phishing κρυπτονομισμάτων μέσα σε μόλις ένα έτος

Το 2022, τα anti-phishing συστήματα της Kaspersky απέτρεψαν 5 εκατομμύρια επιθέσεις phishing που σχετίζονταν με κρυπτονομίσματα, αριθμός αυξημένος κατά 40% σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος.

Gear Internet

Πτώση ταχυτήτων του Internet στην Ρωσία λόγω έλλειψης εξοπλισμού

Η εταιρεία ειδήσεων και αναλύσεων Telecom Daily παρουσίασε έκθεση που έδειξε ότι οι ταχύτητες του ίντερνετ στα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας έπεσαν σε περιοχές εκτός Μόσχας λόγω αποχώρησης ξένων εταιρειών κατασκευής εξοπλισμού.