Κατακόρυφη αύξηση στις τηλεδιάσκεψεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

, Κατακόρυφη αύξηση στις τηλεδιάσκεψεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cisco, Chuck Robbins δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ότι η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (teleconference) της εταιρείας παρουσίασε αύξηση στη χρήση από τις αρχές του μήνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύφμωνα με τον CEO της Cisco στις πρώτες 11 εργάσιμες ημέρες του Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 5,5 δισεκατομμύρια λεπτά χρήσης τηλεδιάσκεψης δήλωσε, μόνο την περασμένη Δευτέρα πραγμαοποιήθηκαν πάνω από 3.2 εκατομμύρια συναντήσεις παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας WebEx.

Οι εταιρείες διεθνώς αποφασίζουν το προσωπικό τους να παραμένει στο σπίτι και να εργάζεται από εκεί σε μια προσπάθεια να επιβραδύνουν την πανδημία του κορονοϊού. Διαβάστε επίσης, 7 συμβουλές για να εργαστείτε άνετα από το σπίτι την εποχή του κορονοϊού

Τι είναι το WebEx

Το WebEx είναι ένα διαδικτυακό μέσο Τηλεδιάσκεψης (ΤΔ) που προσφέρει στους χρήστες δυνατότητες Web Conferencing με τη χρήση video/ήχου υψηλής ποιότητας. Μέσω του WebEx οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα μίας πλήρως λειτουργικής συνεργασίας από απόσταση, αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους και ελαττώνοντας το κόστος των συναντήσεων πρόσωπο με πρόσωπο. Υποστηρίζει δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων με συνεργάτες, χωρίς να απαιτούνται πολύπλοκες ρυθμίσεις και παραμετροποίηση του εργαλείου.

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Cisco

Cisco Digital Talks: Διάλλογοι στο Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων

Σκοπός μας είναι η προώθηση νέων ιδεών, καινοτόμων προσεγγίσεων, και η ανάπτυξη του διαλόγου σε θέματα που αφορούν: την τεχνολογία, την καινοτομία, την επιχειρηματικότητα και τον ψηφιακό μετασχηματισμό.

Internet Cisco featured Μένουμε Σπίτι - Συμβουλές τεχνολογίας

Εκπαίδευση από απόσταση: Πάνω από 1.000.000 Έλληνες μαθητές έχουν συμμετάσχει μέχρι σήμερα

Έως την Παρασκευή 3 Απριλίου έχουν διεξαχθεί συνολικά 72.102 μαθήματα με πάνω από 1.000.000 συμμετοχές μαθητών.

Internet Cisco

Η κίνηση στο ίντερνετ αναμενεται να αυξηθεί πολύ περισσότερο από ότι περιμέναμε

Το διαδίκτυο αποτελείται από χιλιάδες δημόσια και ιδιωτικά δίκτυα σε όλο τον κόσμο. Και από τότε που γεννήθηκε το 1984, έχουν διακινηθεί από αυτό πάνω από 4,7 zettabyte κίνησης IP. Αυτό ισοδυναμεί με το πέρασμα από τα παγκόσμια δίκτυα IP όλων των ταινιών που έγιναν ποτέ σε λιγότερο από ένα λεπτό.

Business Cisco

Cisco Networking Academy: Συνέντευξη με τον Δημήτρη Τσαούσογλου

To Cisco Academy είναι ένα πολύ μεγάλο πρόγραμμα που έχει δημιουργήσει η Cisco και το προσφέρει μέσω Εκπαιδευτικών Οργανισμών που λειτουργούν ως partners. Η Cisco έχει επαφή με τους partners και αυτοί είναι υπεύθυνοι για τη δημιουργία της ακαδημίας.