Κατακόρυφη αύξηση στις τηλεδιάσκεψεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cisco, Chuck Robbins δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ότι η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (teleconference) της εταιρείας παρουσίασε αύξηση στη χρήση από τις αρχές του μήνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύφμωνα με τον CEO της Cisco στις πρώτες 11 εργάσιμες ημέρες του Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 5,5 δισεκατομμύρια λεπτά χρήσης τηλεδιάσκεψης δήλωσε, μόνο την περασμένη Δευτέρα πραγμαοποιήθηκαν πάνω από 3.2 εκατομμύρια συναντήσεις παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας WebEx.

Οι εταιρείες διεθνώς αποφασίζουν το προσωπικό τους να παραμένει στο σπίτι και να εργάζεται από εκεί σε μια προσπάθεια να επιβραδύνουν την πανδημία του κορονοϊού. Διαβάστε επίσης, 7 συμβουλές για να εργαστείτε άνετα από το σπίτι την εποχή του κορονοϊού

Τι είναι το WebEx

Το WebEx είναι ένα διαδικτυακό μέσο Τηλεδιάσκεψης (ΤΔ) που προσφέρει στους χρήστες δυνατότητες Web Conferencing με τη χρήση video/ήχου υψηλής ποιότητας. Μέσω του WebEx οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα μίας πλήρως λειτουργικής συνεργασίας από απόσταση, αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους και ελαττώνοντας το κόστος των συναντήσεων πρόσωπο με πρόσωπο. Υποστηρίζει δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων με συνεργάτες, χωρίς να απαιτούνται πολύπλοκες ρυθμίσεις και παραμετροποίηση του εργαλείου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Pinterest TikTok

To Pinterest επανασχεδιάζει το home feed του για να μιμηθεί το Tik Tok

Μία από τις μεγάλες αλλαγές που κάνει το Pinterest είναι ο επανασχεδιασμός του home feed και η δημιουργία μιας νέας καρτέλας που λέγεται “Watch”. 

Internet Bitcoin

To Bitcoin φτάνει στην ιστορική τιμή ρεκόρ των 66.000 δολαρίων

To πλέον δημοφιλές κρυπτονόμισμα στον κόσμο, το Bitcoin, κατέκτησε μία ιστορική κορυφή, αγγίζοντας σε αξία τα 66.000 δολάρια.

Internet Facebook

Σκέφτεται σοβαρά το Facebook να αλλάξει το όνομά του;

Μία αναφορά στο Verge πυροδότησε έντονη φημολογία περί ενδεχόμενης αλλαγής του ονόματος του Facebook και μάλιστα πολύ σύντομα.

Internet Nova

Nova Eon: Νέα τηλεόραση με πλατφόρμα που βασίζεται στο Android TV

Η Nova Eon (προφέρεται Έον) φέρνει στην ελληνική αγορά την νέα πρόταση παρακολούθησης τηλεόρασης και περιεχομένουν On demand με κωδικοποιητή που βασίζεται στο Android TV.