Κατακόρυφη αύξηση στις τηλεδιάσκεψεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cisco, Chuck Robbins δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ότι η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (teleconference) της εταιρείας παρουσίασε αύξηση στη χρήση από τις αρχές του μήνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύφμωνα με τον CEO της Cisco στις πρώτες 11 εργάσιμες ημέρες του Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 5,5 δισεκατομμύρια λεπτά χρήσης τηλεδιάσκεψης δήλωσε, μόνο την περασμένη Δευτέρα πραγμαοποιήθηκαν πάνω από 3.2 εκατομμύρια συναντήσεις παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας WebEx.

Οι εταιρείες διεθνώς αποφασίζουν το προσωπικό τους να παραμένει στο σπίτι και να εργάζεται από εκεί σε μια προσπάθεια να επιβραδύνουν την πανδημία του κορονοϊού. Διαβάστε επίσης, 7 συμβουλές για να εργαστείτε άνετα από το σπίτι την εποχή του κορονοϊού

Τι είναι το WebEx

Το WebEx είναι ένα διαδικτυακό μέσο Τηλεδιάσκεψης (ΤΔ) που προσφέρει στους χρήστες δυνατότητες Web Conferencing με τη χρήση video/ήχου υψηλής ποιότητας. Μέσω του WebEx οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα μίας πλήρως λειτουργικής συνεργασίας από απόσταση, αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους και ελαττώνοντας το κόστος των συναντήσεων πρόσωπο με πρόσωπο. Υποστηρίζει δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων με συνεργάτες, χωρίς να απαιτούνται πολύπλοκες ρυθμίσεις και παραμετροποίηση του εργαλείου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet featured

To Reuters ξεκινά να χρεώνει τους αναγνώστες του

Με το μηνιαίο αντίτιμο των 34,99 δολαρίων χρεώνει το Reuters όσους θέλουν να διαβάζουν το ειδησεογραφικό του περιεχόμενο.

Internet Tech Podcast

Tech Podcast: 3G, Apple event, Samsung – Olympus, Audi, PC market, Bitcoin [S01E30 – 15/04/2021]

Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε την 3G, Apple event, συνεργασία Samsung με Olympus, Audi Q4 e-tron, αγορά PC, πειρατικό λογισμικό, Bitcoin και επίθεση χάκερς σε πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.

Internet COSMOTE 5G

Αυλαία για το 3G δίκτυο της COSMOTE, τι θα γίνει με τις κάρτες SIM

Η κατάργηση του 3G δικτύου δεν επηρεάζει τις υπηρεσίες φωνής και μηνυμάτων (SMS), οι οποίες θα συνεχίσουν να εξυπηρετούνται κανονικά.

Internet featured

Πάροχος Internet στις ΗΠΑ ξεγέλασε υποψήφιους πελάτες του

Η Charter Communications στις ΗΠΑ προσπάθησε να ξεγελάσει τους πελάτες άλλης εταιρείας ότι θα χάσουν την πρόσβαση στο Internet.