Κατακόρυφη αύξηση στις τηλεδιάσκεψεις λόγω της πανδημίας του κορονοϊού

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Cisco, Chuck Robbins δήλωσε στο τηλεοπτικό δίκτυο CNBC ότι η πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης (teleconference) της εταιρείας παρουσίασε αύξηση στη χρήση από τις αρχές του μήνα λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Σύφμωνα με τον CEO της Cisco στις πρώτες 11 εργάσιμες ημέρες του Μαρτίου, πραγματοποιήθηκαν περισσότερα από 5,5 δισεκατομμύρια λεπτά χρήσης τηλεδιάσκεψης δήλωσε, μόνο την περασμένη Δευτέρα πραγμαοποιήθηκαν πάνω από 3.2 εκατομμύρια συναντήσεις παγκοσμίως μέσω της πλατφόρμας WebEx.

Οι εταιρείες διεθνώς αποφασίζουν το προσωπικό τους να παραμένει στο σπίτι και να εργάζεται από εκεί σε μια προσπάθεια να επιβραδύνουν την πανδημία του κορονοϊού. Διαβάστε επίσης, 7 συμβουλές για να εργαστείτε άνετα από το σπίτι την εποχή του κορονοϊού

Τι είναι το WebEx

Το WebEx είναι ένα διαδικτυακό μέσο Τηλεδιάσκεψης (ΤΔ) που προσφέρει στους χρήστες δυνατότητες Web Conferencing με τη χρήση video/ήχου υψηλής ποιότητας. Μέσω του WebEx οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα μίας πλήρως λειτουργικής συνεργασίας από απόσταση, αυξάνοντας την παραγωγικότητά τους και ελαττώνοντας το κόστος των συναντήσεων πρόσωπο με πρόσωπο. Υποστηρίζει δυνατότητα διαμοιρασμού αρχείων με συνεργάτες, χωρίς να απαιτούνται πολύπλοκες ρυθμίσεις και παραμετροποίηση του εργαλείου.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest
0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Bitcoin

Britcoin: Το βρετανικό κρυπτονόμισμα θα ενισχύσει το Bitcoin

Οι Βρετανοί θέλουν να λανσάρουν το Britcoin, ένα δικό τους κρυπτονόμισμα και πολλοί αναρωτιούνται τι εξελίξεις θα έχει αυτό.

Internet malware Hackers

To LemonDuck malware στοχεύει Windows και Linux συστήματα

To LemonDuck είναι ένα malware που σχετίζεται με την διαδικασία εξόρυξης κρυπτονομισμάτων και χτυπά σε συστήματα Linux και Windows.

Internet

Σοβαρά διεθνή web sites γεμίζουν με πορνογραφικό υλικό

Η εταιρεία προώθησης πορνογραφικού υλικού 5 Star Porn HD εξαγόρασε το VidMe, με αποτέλεσμα να γεμίσουν με ανάλογο υλικό πολλές άσχετες σελίδες.

Internet ransomware Hackers

Επίθεση ransomware από hackers στον Δήμο Θεσσαλονίκης

Ένα σοβαρό περιστατικό επίθεσης ransomware έχει καταγραφεί στον Δήμο Θεσσαλονίκης με αρχεία του εσωτερικού δικτύου να πέφτουν στα χέρια hackers.