KickAss Torrents: Και πάλι online χάρη στο isoHunt

Όπως σας ενημερώσαμε το KickAss Torrents είναι από εχθές εκτός λειτουργίας μιας και οι αρχές της Πολωνίας συνέλαβαν τον διαχειριστή του. Το isoHunt όμως το ανέβασε και πάλι και μεγάλος μέρος του περιεχομένου να είναι διαθέσιμο.

Το isoHunt είναι ένα εξίσου δημοφιλές site με αρχεία torrent και με κάποιο τρόπο φαίνεται ότι είχε ένα πλήρως λειτουργικό mirror του KickAss Torrents το οποίο και βρίσκεται ήδη online. Εκεί θα βρείτε σχεδόν ολόκληρο το υλικό που υπήρχε στο KickAss Torrents και το μόνο που φαίνεται να απουσιάζει είναι το forum του tracker.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι η ομάδα του isoHunt στηρίζει το KickAss Torrents και τον διαχειριστή του Artem Vaulin, ο οποίος από εχθές έχει συλληφθεί. Για το σκοπό αυτό μάλιστα δημιούργησαν και ψηφίσματα online με στόχο τη συλλογή υπογραφούν οι οποίες θα πιέσουν την κυβέρνηση των ΗΠΑ να απελευθερώσει τον Vaulin, κάτι κατά τη γνώμη μας απίθανο.

KickAss Torrents, KickAss Torrents: Και πάλι online χάρη στο isoHunt

Πηγή

Technology editor, gadget freak, electronics engineer, hardware/software reviewer, web developer, amateur astronomer, physics & math lover, trekkie, beekeeper.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης

Δώσε μας link

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.