La Casa de Papel: Πρεμιέρα για την 5η σεζόν στο Netflix

H αναμονή επιτέλους τελείωσε και πάμε για το μεγάλο φινάλε της σειράς φαινόμενο του Netflix. Τα πρώτα 15 λεπτά του πρώτου επεισοδίου της 5ης σεζόν του La Casa de Papel είναι διαθέσιμα στο YouTube.

Εάν δεν μπορείς, λοιπόν, να περιμένεις μέχρι την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου, όταν θα γίνει η πρεμιέρα της νέας σεζόν του La Casa de Papel, με όλα τα επεισόδια διαθέσιμα στο Netflix, τότε δεν έχεις παρά να πατήσεις το play στο χορταστικό teaser video με τα πρώτα 15 λεπτά από το πρώτο επεισόδιο, που μας βάζει σε αγωνία για το ποια θα είναι η έκβαση της πιο διάσημης ληστείας στον κόσμο του streaming.

, La Casa de Papel: Πρεμιέρα για την 5η σεζόν στο Netflix

Το ενδιαφέρον για τη νέα σεζόν είναι τεράστιο και αυτό φαίνεται από τα views που συγκέντρωσε μέσα σε λίγη ώρα το βίντεο preview στο YouTube. Από την άλλη μεριά, το Netflix μας υπόσχεται ένα επικό και εντελώς εντυπωσιακό φινάλε, γεγονός που ενισχύει το ενδιαφέρον του κοινού.

Vamos!

Ο Νίκος Ζώης είναι φανατικός gamer με πολυεπίπεδη εμπειρία τόσο στα παλιά arcade όσο και στα σημερινά multi-player online games. Έχει πτυχίο λογιστή και είναι πατέρας ενός παιδιού το οποίο έχει βάλει σκοπό να κάνει gadgetάκια όπως ακριβώς είναι και αυτός!

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.

Smartphones featured Sony Sony Xperia

Sony Xperia 1 VI: Αυτή θα είναι μάλλον η ημερομηνία αποκάλυψης της συσκευής

Πέρυσι, η Sony ανακοίνωσε το Xperia 1 V στις 11 Μαΐου πέρυσι και φαίνεται ότι και φέτος θα τηρήσει σχεδόν ακριβώς το ίδιο χρονοδιάγραμμα.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.