LG Home Island: Μία μοναδική virtual εμπειρία για καλό σκοπό

, LG Home Island: Μία μοναδική virtual εμπειρία για καλό σκοπό

Fortnite_20210915114904

Για την καμπάνια LG Healthy Home Solutions, η LG Electronics (LG) καλεί τους fans του Animal Crossing the Horizon και του Fortnite να βιώσουν εικονικά τις πλέον πρόσφατες Healthy Home Solutions της εταιρείας και να κάνουν τη διαφορά, βοηθώντας στη βελτίωση της ζωής των ανθρώπων. Ανεβάζοντας στιγμιότυπα από το παιχνίδι στα κοινωνικά μέσα, οι gamers μπορούν να κάνουν μια δωρεά στο “Habitat for Humanity” Νοτίου Κορέας της LG.

Το στο Animal Crossing the Horizon διαθέτει τρεις θεματικές ζώνες, όπου οι παίκτες μπορούν να εξερευνήσουν τις προηγμένες συσκευές της εταιρείας και να συμμετάσχουν σε διασκεδαστικές αποστολές. Στο Cleaning Maze Clothing Care Zone, οι fans θα μπορούν να δουν το πλυντήριο ρούχων, το στεγνωτήριο και το Styler ενώ καθοδηγούν το avatar τους μέσα από το maze course challenge. Το Juicy Fresh Kitchen Zone επιτρέπει στους επισκέπτες να βιώσουν την εμπειρία χρήσης του ψυγείου και του πλυντηρίου πιάτων της LG, ενώ το Cool Breeze Air Zone είναι εκεί για να ‘βιώσουν’ τον φρέσκο αέρα και τις προηγμένες δυνατότητες ψύξης των προϊόντων της εταιρείας.

, LG Home Island: Μία μοναδική virtual εμπειρία για καλό σκοπό

Οι παίκτες που ολοκληρώνουν την αποστολή LG Healthy Home, ‘ξεκλειδώνοντας’ όλες τις οικιακές συσκευές στο χάρτη της LG στο Fortnite, μπορούν να αποκτήσουν «πολύτιμα αντικείμενα με θεραπευτικές ιδιότητες». Μετά την ολοκλήρωση της αποστολής, μπορούν να διεκδικήσουν τη νίκη, όντας οι πρώτοι που άδραξαν την πρόκληση του LG Battle Square.

Η LG θα πραγματοποιήσει μια δωρεά στο Habitat Korea εκ μέρους των παικτών που θα ανεβάσουν ένα screenshot από το Habitat Korea Photo Zone στους λογαριασμούς τους στο Facebook, στο Instagram ή στο Twitter με το hashtag #LGHome. Οι δωρεές προορίζονται για το έργο του Habitat Korea στην Κένυα, την Ινδία και το Βιετνάμ, ενώ για την περαιτέρω υποστήριξη των κοινοτήτων που έχουν ανάγκη, η LG θα παρέχει ψυγεία, πλυντήρια ρούχων και άλλες συσκευές σε δημόσιες εγκαταστάσεις, όπως σχολεία και βιβλιοθήκες.

, LG Home Island: Μία μοναδική virtual εμπειρία για καλό σκοπό

Για να συμμετάσχετε στην καμπάνια της LG, εισαγάγετε το Dream Address DA-0265-8322-0996 στο Animal Crossing the Horizon ή το island 0850-7901-9021 στο Fortnite. Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε εδώ.

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones LG OPPO

LG: Οριστικό τέλος στην επιχείρηση smartphone – Πούλησε πατέντες στην Oppo

Έχοντας να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, η LG αποφάσισε διακόψει την επιχείρηση smartphone της εδώ και μερικά χρόνια.

Gear LG

H StanbyMe GO οθόνη-βαλίτσα της LG είναι εντυπωσιακή αλλά κοστίζει 1.200 δολάρια και ζυγίζει 13 κιλά

Το StanbyME Go της LG είναι μια τηλεόραση με οθόνη αφής 27 ιντσών που είναι ενσωματωμένη σε έναν μεγάλο, στρατιωτικής ποιότητας, χαρτοφύλακα.

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.