Made by Google 2019: Τι περιμένουμε να παρουσιάσει ο τεχνολογικός κολοσσός

Made by Google, Made by Google 2019: Τι περιμένουμε να παρουσιάσει ο τεχνολογικός κολοσσός

Σε λίγες ώρες θα πραγματοποιηθεί το Made by Google στο οποίο η εταιρεία θα παρουσιάσει τις νέες της συσκευές. Τα βλέμματα είναι στραμμένα στα Google Pixel 4, αλλά τι άλλο περιμένουμε να αποκαλύψει η Google στο hardware event;

Google Pixel 4 και 4 XL

Η μεγαλύτερη ανακοίνωση του Made by Google θα είναι τα νέα flagships της εταιρείας. Μέχρι τώρα γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα για τα smartphones, και το μόνο που μένει είναι να μας τα επιβεβαιώσει η ίδια η Google.

Tα Google Pixel 4 και 4 XL θα είναι εξοπλισμένα με τον Snapdragon 855, θα έχουν 6GΒ μνήμη RAM και 64GB ή 128GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Οι πίσω κάμερες των smartphones είναι δύο, η κύρια έχει 12MP αισθητήρα με Dual-Pixel και η δευτερεύουσα είναι ένας τηλεφακός 16MP. Επιπλέον, τα νεότερα τηλέφωνα της εταιρείας θα έχουν USB type-C, στερεοφωνικά ηχεία, Face Unlock, Motion Sense και Titan M Security Module.

Made by Google, Made by Google 2019: Τι περιμένουμε να παρουσιάσει ο τεχνολογικός κολοσσός

Οι διαφορές των Google Pixel 4 και 4 XL εντοπίζονται στην οθόνη και τη μπαταριά. Το Pixel 4 έχει OLED Full HD+ Smooth Display 5,7 ιντσών με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και Ambient EQ, και η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 2.800mAh. Από την άλλη, το Pixel 4 XL έχει OLED Quad HD+ Smooth Display στις 6,3 ίντσες με ρυθμό ανανέωσης 90Hz και Ambient EQ, και η χωρητικότητα της μπαταρίας του είναι 3.700mAh.

Τέλος, περιμένουμε η εταιρεία να παρουσιάσει και μία 5G έκδοση των Google Pixel 4, η οποία ενδεχομένως θα βασίζεται στο 4 XL.

Google Pixelbook Go

Εκτός από την νέα σειρά smartphones, η εταιρεία περιμένουμε να παρουσιάσει και το πολυαναμενόμενο Google Pixelbook Go. Το chromebook θα έχει 13,3 ιντσών οθόνη με αναλογία 16:9 και δύο παραλλαγές ανάλυσης στα 1080p και 4K. Πάνω από την οθόνη υπάρχουν δύο μικρόφωνα, δύο ηχεία και μία κάμερα 2MP.

Made by Google, Made by Google 2019: Τι περιμένουμε να παρουσιάσει ο τεχνολογικός κολοσσός

Επιπλέον, το Google Pixelbook Go είναι εξοπλισμένο με έναν από τους Intel Core m3, i5 ή i7. Όποιον επεξεργαστή και αν επιλέξουμε το chromebook θα μπορεί να εξοπλιστεί με έχει έως 16GB μνήμη RAM και 256GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης. Επιπλέον, το laptop διαθέτει δύο θύρες USB type-C και μία θύρα ακουστικών.

Google Nest Mini

Μία ακόμη συσκευή που αναμένουμε να δούμε σήμερα στο Made by Google Event είναι το Google Nest Mini, το οποίο θα έχει παρόμοιο σχεδιασμό με τον προκάτοχό του και μεγάλο καλώδιο τροφοδοσίας.

Made by Google, Made by Google 2019: Τι περιμένουμε να παρουσιάσει ο τεχνολογικός κολοσσός

Όσον αφορά τα specs, το Google Nest Mini θα έχει Bluetooth 5.0, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac. Επίσης, σύμφωνα με τα renders δεν θα υπάρχει κάποιο φυσικό κουμπί. Το έξυπνο ηχείο πιστεύουμε ότι θα έχει τις τέσσερις ενδεικτικές λυχνίες, το διακόπτη σίγασης του μικροφώνου, το καλώδιο που συνοδεύει τη συσκευή είναι περίπου 1,5 μέτρο, και θα χρησιμοποιεί τροφοδοτικό 15 watt.

Google Nest Wifi

Το 2016, η Google κυκλοφόρησε ένα από τα πιο αξιόλογα router, το Google WiFi το οποίο χρησιμοποιούσε σύστημα mesh για να μην έχει προβλήματα νεκρών ζωνών και δρομολόγησης. Σύμφωνα με αναφορές, ο αμερικανικός τεχνολογικός κολοσσός ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μία ανανεωμένη έκδοση του router. Το νέο σύστημα θα έχει ενσωματωμένο τον Google Assistant και θα ονομάζεται Google Nest Wifi.

Made by Google, Made by Google 2019: Τι περιμένουμε να παρουσιάσει ο τεχνολογικός κολοσσός

Το Google Nest WiFi θα έρχεται με το κύριο hub router και δύο beacons τα οποία θα λειτουργούν και ως Google Assistant smart speakers. Τα beacons θα εκτείνουν το σήμα στα υπόλοιπα δωμάτια και θα λειτουργούν και ως Google Home Mini speakers παρέχοντας επιπλέον κάλυψη.

Ο χρήστης θα μπορεί να ελέγχει τα beacons του Google Nest WiFi μέσω φωνητικών εντολών και θα έχει τη δυνατότητα να τα απενεργοποιήσει σε περίπτωση που θέλει να διακόψει τη μετάδοση του σήματος σε συγκεκριμένα σημεία του σπιτιού. Σε περίπτωση που κάποιο διαθέτει ήδη Google WiFi τότε αρκεί να αγοράσει ένα set από beacons και να τα συνδέσει στο δίκτυο.

Google Pixel Buds 2

Το 2017, η Google παρουσίασε τα Pixel Buds και σύμφωνα με πληροφορίες στο Made by Google 2019 θα αποκαλύψει τον διάδοχο τους, που δεν είναι άλλος από τα Google Pixel Buds 2 σύντομα.

Για τα Pixel Buds δεύτερης γενιάς δεν γνωρίζουμε τίποτα. Ωστόσο, περιμένουμε να αφήσουν πίσω τους τα καλώδια και να είναι true wireless, όπως τα περισσότερα ασύρματα ακουστικά που κυκλοφορούν πλέον.

Σε τι δεν πρέπει να ελπίζουμε

Για μία ακόμη φορά οι φήμες για το επερχόμενο Google Pixel Watch οργίασαν, αλλά είναι εξαιρετικά απίθανο η εταιρεία να παρουσιάσει το δικό της έξυπνο ρολόι. Αν κάτι τέτοιο συμβεί, θα αποτελέσει σίγουρα μεγάλη έκπληξη για όλους.

Όπως και να έχει, μείνετε συντονισμένοι στο Techblog, διότι θα καλύψουμε το event και θα σας μεταφέρουμε άμεσα όλα τα νέα από την εκδήλωση της Google.

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Google Google Pixel Pixel

Pixel 9: Κυκλοφόρησαν αποκαλυπτικά render – Θα έρθει και μοντέλο Pixel 9 Pro XL

Η Google προσθέτει ένα νέο premium μοντέλο Pixel 9 στη σειρά και θα παρουσιαστούν συνολικά τρεις συσκευές το ερχόμενο φθινόπωρο.

Software featured Google Google AI

Google Maps: Θα οργανώνουν τα ταξίδια σου ευκολότερα χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη

Πολλές αλλαγές στην πλατφόρμα Google Maps ανακοίνωσε πως κάνει η εταιρεία, συμπεριλαμβανομένης μιας ενημέρωσης με τεχνητή νοημοσύνη.

Software Apple ChatGPT Google

iOS 18: Google, OpenAI και Baidu οι πιθανοί συνεργάτες της Apple για την παραγωγική τεχνητή νοημοσύνη

Η Apple έχει συζητήσει με την Baidu σχετικά με τη χρήση του παραγωγικού μοντέλου AI της κινεζικής εταιρείας.

Software AI Google

H Google προβλέπει έως και 7 μέρες νωρίτερα τις πλημμύρες με τεχνητή νοημοσύνη

Η Google ανακοίνωσε επίσημα πως χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για την επιτυχή πρόβλεψη πλημμυρών των ποταμών.