Mark Zuckerberg: Το WhatsApp είναι «πολύ πιο ιδιωτικό και ασφαλές» από το iMessage

mark zuckerberg, Mark Zuckerberg: Το WhatsApp είναι «πολύ πιο ιδιωτικό και ασφαλές» από το iMessage

Το WhatsApp είναι «πολύ πιο ιδιωτικό και ασφαλές» από την πλατφόρμα iMessage της Apple, σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Meta, Mark Zuckerberg.

Αναρτώντας μια προωθητική πινακίδα της Meta για το WhatsApp έναντι των SMS ή iMessage, ο Zuckerberg είπε ότι το WhatsApp είναι πολύ καλύτερο για χρήστες που ενδιαφέρονται για την προστασία του απορρήτου χάρη στην ολοκληρωμένη κρυπτογράφηση, την ικανότητά του να ρυθμίζει τα μηνύματα να εξαφανίζονται μετά από μια καθορισμένη χρονική περίοδο, αλλά και τη διαθεσιμότητά του σε πολλές πλατφόρμες.

“Το WhatsApp είναι πολύ πιο ιδιωτικό και ασφαλές από το iMessage, με κρυπτογράφηση από άκρο σε άκρο που λειτουργεί τόσο σε iPhone όσο και σε Android, συμπεριλαμβανομένων των ομαδικών συνομιλιών. Με το WhatsApp μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε όλες τις νέες συνομιλίες να εξαφανίζονται με το πάτημα ενός κουμπιού. Και πέρυσι παρουσιάσαμε επίσης κρυπτογραφημένα αντίγραφα ασφαλείας από άκρο σε άκρο. Όλα τα οποία το iMessage δεν έχει ακόμα.”

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mark Zuckerberg (@zuck)

Η Apple και η Meta είχαν σχεδόν ανέκαθεν αντιπαλότητα, αλλά η ένταση μεταξύ των δύο τεχνολογικών κολοσσών άρχισε να αυξάνεται πιο πρόσφατα. Η Meta κατηγόρησε την Apple ότι πλήττει τις μικρές επιχειρήσεις και τις διαφημίσεις της εισάγοντας μέτρα που επιτρέπουν στους χρήστες iPhone να εξαιρεθούν από την παρακολούθηση σε εφαρμογές και ιστότοπους.

Θυμίζουμε ότι Zuckerberg έχει δηλώσει ότι ο ανταγωνισμός της Meta με την Apple είναι “πολύ βαθύς” και “φιλοσοφικός”, επισημαίνοντας τον ολοένα και πιο ανταγωνιστικό χώρο AR / VR στον οποίο η Apple αναμένεται να εισέλθει επίσημα με ακουστικά στις αρχές του επόμενου έτους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software featured WhatsApp

WhatsApp: Πλέον μπορείτε να καρφιτσώνετε πολλά μηνύματα σε μια συνομιλία

Πριν από μερικούς μήνες, το WhatsApp κυκλοφόρησε τη δυνατότητα να καρφιτσώνετε μηνύματα σε ιδιωτικές και ομαδικές συνομιλίες.

Software Android Google Play Store Meta

WhatsApp: Νέα δυνατότητα σας λέει αν η συνομιλία σας είναι ασφαλής

Το WhatsApp είναι μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές ανταλλαγής μηνυμάτων και ως τέτοια προσπαθεί συνεχώς να βελτιώσει την εμπειρία χρήστη.

Software WhatsApp

WhatsApp: Νέες λειτουργίες για την προστασία των χρηστών – Θα εμποδίζονται τα screetshots των φωτογραφιών προφίλ

Το WhatsApp λαμβάνει σοβαρά υπόψη το απόρρητό σας με μια νέα λειτουργία που βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε δοκιμή beta.