Marvel και Sony ενώνουν τις δυνάμεις τους για χάρη του… Spiderman

Marvel Sony Spiderman, Marvel και Sony ενώνουν τις δυνάμεις τους για χάρη του… Spiderman

Η Marvel και η Sony Pictures ένωσαν τις δυνάμεις τους με τα Amazon Studios για να φέρουν πολλές τηλεοπτικές εκπομπές Spider-Man στο Prime Video.

H Amazon έχει παραγγείλει μια σειρά από spin-off σειρές δράσης Spider-Man, η πρώτη από τις οποίες είναι το Silk: Spider Society, το οποίο θα συνεχίσει να χτίζει το Sony Spider-Man Universe πέρα ​​από τις κινηματογραφικές του κυκλοφορίες. Κάθε εκπομπή θα κάνει το ντεμπούτο της στην υπηρεσία ροής Prime Video της Amazon παγκοσμίως και στην MGM Plus στις ΗΠΑ.

H επικεφαλής των Amazon Studios, Jennifer Salke, δήλωσε: «Η Amy Pascal, ο Phil Lord, ο Chris Miller και η δράση και η αναπαράσταση κινουμένων σχεδίων της Sony του franchise Spider-Man αντιπροσώπευαν μερικές από τις πιο δυναμικές αφηγήσεις υπερήρωων στην ταινία. Μαζί με το δημιουργικό όραμα της Angela Kang, δεν θα μπορούσαμε να χαρούμε να φέρουμε το “Silk: Spider Society” στους πελάτες μας στο MGM Plus και στο Prime Video.”

Το Silk: Spider Society δεν είναι το μόνο spin-off του Spider-Man που βρίσκεται στα σκαριά. Ταινίες με πρωταγωνιστές τους Kraven the Hunter και Madame Web βρίσκονται επίσης στην παραγωγή. Εν τω μεταξύ, μια τρίτη ταινία του Venom έχει επίσης ανακοινωθεί, με τον Tom Hardy να επαναλαμβάνει τον ρόλο του ως Eddie Brock/Venom.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear PlayStation VR Sony

Sony PS VR2: Σταματά προσωρινά η παραγωγή λόγω αποθέματος

H Sony ξεκίνησε την κυκλοφορία του headset PS VR2 το Φεβρουάριο του 2023, έχοντας μεγάλη εμπιστοσύνη στο προϊόν και στην απήχηση που θα είχε.

Gear featured PlayStation 5 Sony

Sony Playstation 5 Pro: Με έως και τρεις φορές ταχύτερη GPU, έρχεται στα τέλη του 2024

Η Sony φέρεται να εργάζεται σε ένα μοντέλο PlayStation 5 Pro που μπορεί να περιλαμβάνει μια πολύ πιο ισχυρή GPU.

Smartphones PlayStation 5 Sony

Sony PS5: Δεν έπιασε τον στόχο πωλήσεων – Μπαίνει στο τελευταίο στάδιο του κύκλου ζωής του

H Sony περιμένει να πουλήσει 4 εκατομμύρια λιγότερες κονσόλες PS5 το οικονομικό έτος 2023 που λήγει στις 31 Μαρτίου.

Software Alexa Amazon

Alexa Plus: Η επί πληρωμή έκδοση της Alexa έφτασε από την Amazon

Πριν από μερικές ημέρες, η Microsoft κυκλοφόρησε το Copilot Pro, μια επί πληρωμή έκδοση του Copilot με πρόσθετες δυνατότητες.