Μάθε τα πάντα για το νέο Vodafone TV

Μάθε τα πάντα για το νέο Vodafone TV, Μάθε τα πάντα για το νέο Vodafone TV

Η Vodafone ανακοίνωσε το νέο Vodafone TV με μοναδική καινοτομία για τα ελληνικά δεδομένα ότι μπορεί χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε πάροχο σταθερής τηλεφωνίας. Δηλαδή ότι σύνδεση ιντερνετ και αν έχετε (Cosmote, WIND κ.α.) μπορτείτε να κουμπώσετε πάνω Vodafone TV.

Πόσα κανάλια περιλαμβάνει;
Το Vodafone TV προσφέρει πρόσβαση σε πάνω από 60 θεματικά κανάλια που καλύπτουν όλες τις προτιμήσεις. Συγκεκριμένα δίνει πρόσβαση σε:

• 14 ενημερωτικά κανάλια για μια έγκυρη και αξιόπιστη ματιά στην ενημέρωση, στη διεθνή οικονομία και στα μείζονα διεθνή γεγονότα
• 11 κανάλια ντοκιμαντέρ με τη μεγαλύτερη ποικιλία
• 6 παιδικά κανάλια μεταγλωττισμένα στα ελληνικά, για παιδιά κάθε ηλικίας
• 5 κανάλια ψυχαγωγίας, συμπεριλαμβανομένων και των δημοφιλών καναλιών Fox και Fox Life που παρουσιάζουν τις πρεμιέρες αγαπημένων τηλεοπτικών σειρών την ίδια μέρα με την Αμερική
• 8 premium κανάλια αφιερωμένα στα σπορ, με τα πιο σημαντικά πρωταθλήματα ποδοσφαίρου, τις καλύτερες ευρωπαϊκές διοργανώσεις μπάσκετ και τα πιο συναρπαστικά αθλητικά γεγονότα απ’ όλο τον κόσμο.
• 8 κανάλια αφιερωμένα στα «εναλλακτικά» σπορ, για τους λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού, της φύσης, της θάλασσας, των extreme σπορ και των πολεμικών τεχνών.
• 3 κανάλια lifestyle με τα νέα της showbiz, εκπομπές μόδας για τις σύγχρονες γυναίκες και πλούσια θεματολογία για το φαγητό και τη γαστρονομία.
• 7 μουσικά κανάλια με εκπομπές που καλύπτουν και τους πιο απαιτητικούς ακροατές.

Επιπλέον, το Vodafone TV προσφέρει on Demand εμπειρία, δίνοντας τη δυνατότητα στους συνδρομητές να απολαμβάνουν το αγαπημένο τους περιεχόμενο όχι μόνο στην τηλεόραση αλλά και σε επιπλέον 2 φορητές συσκευές, μέσω της νέας εφαρμογής Vodafone TV για κινητό ή tablet! Επειδή όμως μπορεί κάποιος να έχει την ανάγκη πρόσβασης στο αγαπημένο του περιεχόμενο ακόμη κι όταν δεν έχει πρόσβαση στο ίντερνετ, το νέο Vodafone TV δίνει πρόσβαση σε ταινίες, σειρές ή παιδικά ακόμη και offline, όπου κι αν βρίσκεται.

Παράλληλα, οι συνδρομητές του Vodafone TV μπορούν να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές, με το ένα επεισόδιο πίσω από το άλλο, να κάνουν εγγραφή των αγαπημένων τους προγραμμάτων στο Vodafone TV Cloud προκειμένου να τα απολαμβάνουν από όλες τις συσκευές, να πατούν restart στην αγαπημένη τπθς live εκπομπή, αλλά και replay, για να «γυρνούν τον χρόνο πίσω» έως και 7 ημέρες και να παρακολουθούν τις αγαπημένες σου live εκπομπές όποτε αυτοί θέλουν!

Η Vodafone TV παρέχει το πιο πλήρες πακέτο ψυχαγωγίας της αγοράς για όλη την οικογένεια. Με τη υπηρεσία on Demand, oι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε περισσότερες από 10.000 επιλογές, με το μεγαλύτερο μέρος να διατίθεται χωρίς καμία επιπλέον χρέωση και περιλαμβάνει χιλιάδες ταινίες, πασίγνωστες τηλεοπτικές σειρές με όλους τους διαθέσιμους κύκλους καθώς και παιδικές σειρές και ταινίες μεταγλωττισμένες στα ελληνικά. Οι συνδρομητές του Vodafone TV απολαμβάνουν επίσης τις μεγαλύτερες πρεμιέρες πολύ πριν μεταδοθούν από τηλεοπτικά ή θεματικά κανάλια του ανταγωνισμού, καθώς διατίθενται προς ενοικίαση στην υπηρεσία την ίδια ημέρα με την κυκλοφορία τους σε DVD, σε standard, σε high definition ή ακόμη και σε 3D.

Όλα τα παραπάνω παρέχονται είτε μαζί με ένα πλήρες πακέτο τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών για το σπίτι, είτε – για πρώτη φορά – ξεχωριστά, σαν μία αυτοτελή υπηρεσία ανεξαρτήτως δικτύων και τεχνολογιών.

Τι μπορεί να παρακολουθήσει ένας συνδρομητής του Vodafone TV;
Το Vodafone TV καλύπτει τις ανάγκες ψυχαγωγίας όλης της οικογένειας. Μέσα από έναν πλούτο καναλιών οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν πασίγνωστες τηλεοπτικές σειρές την ίδια στιγμή με την προβολή τους στην Αμερική (κανάλια FOX και FOX Life), να παραστούν στα πιο λαμπερά «red carpet events» μέσα από το κανάλι ψυχαγωγίας E! Entertainment, να παρακολουθήσουν τη μεγαλύτερη ποικιλία ντοκιμαντέρ με τη σφραγίδα των οργανισμών National Geographic και Discovery, ενώ για τα νεότερα μέλη της οικογένειας το Vodafone TV φέρνει τα καλύτερα παιδικά κανάλια, μεταγλωττισμένα στα Ελληνικά (Disney Channel, Disney Junior, Disney XD, Nickelodeon, και Duck TV).

Επιπλέον, σε συνεργασία με όλα τα στούντιο του Hollywood (Disney, Warner Bros, Universal, Fox, Paramount, Sony Pictures), το Vodafone TV φέρνει τις μεγαλύτερες πρεμιέρες του παγκόσμιου κινηματογράφου, καθώς και πάνω από 2.500 επιτυχίες του box office.

Τέλος, οι συνδρομητές μπορούν να απολαύσουν ακόμα περισσότερο ανεξάρτητο περιεχόμενο σε συνεργασία με τους μεγαλύτερους διανομείς στην Ελλάδα (Odeon, Village, Feelgood Entertainmentl, κλπ).

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Vodafone

Vodafone RED: Προσφορά για την πιο ρομαντική γιορτή του χρόνου

Με την ενεργοποίηση δύο νέων συνδέσεων, όλοι οι νέοι ιδιώτες συνδρομητές συμβολαίου Vodafone RED 5GΒ γιορτάζουν την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου.

Internet Vodafone

Vodafone: Απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ και κλήρωση για 4 iPhone 15 Plus

Η Vodafone προσφέρει απεριόριστα data για 5 ημέρες μόνο με 1,90€ ώστε όλοι οι συνδρομητές να μοιραστούν τις μοναδικές στιγμές των χειμερινών εμπειριών τους χωρίς περιορισμούς.

Business Vodafone

Vodafone Posidonia: Ολοκληρώθηκε η χαρτογράφηση σε Πάρο και Αντίπαρο

Με τη χρήση εξοπλισμού υψηλής τεχνολογίας, χαρτογραφήθηκαν συνολικά 174,57 τετραγωνικά χιλιόμετρα έκτασης βυθού, μέσα από 58 υποθαλάσσιες λήψεις περιμετρικά των νησιών, συνολικής διάρκειας 20,3 ωρών.

Business featured Public Vodafone

Vodafone-Public: Ανοίγουν παράθυρο στο αγοραστικό μοντέλο του μέλλοντος

Πυρήνας της συνεργασίας δεν είναι άλλος από την εξυπηρέτηση των νέων αναγκών του καταναλωτή, φιλοδοξώντας να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ολοκληρωμένη εμπειρία αγορών τεχνολογίας.