Internet

Μάθε τι είναι το VPN και ποια είναι τα καλύτερα ιδιωτικά εικονικά δίκτυα

Το VPN (Virtual Private Network) είναι ένα ιδιωτικό εικονικό δίκτυο που μπαίνει ανάμεσα στον υπολογιστή μας και τον πάροχο ίντερνετ που χρησιμοποιούμε. Χωρίς τη χρήση VPN ο πάροχος γνωρίζει για ότι κι αν κάνουμε στο διαδίκτυο, ωστόσο, αν έχουμε ενεργό κάποιο VPN ο πάροχος γνωρίζει μόνο ότι συνδεόμαστε σε κάποιον από τους διακομιστές του ιδιωτικού εικονικού δικτύου.

Η χρήση του VPN μπορεί να μας επιτρέψει πολλά πράγματα, όπως η πρόσβαση σε streaming υπηρεσίες που δεν είναι διαθέσιμες στη χώρα μας. Με το VPΝ μπορείς να συνδεθείς εικονικά στο δίκτυο άλλης χώρας και οι υπηρεσίες να νομίζουν ότι βρίσκεσαι εκεί. Αλλά και ένας απλά ψαγμένος μπορεί να μην θέλει να γνωρίζει κανείς την δραστηριότητά του στο ίντερνετ, οπότε ένα VPN είναι μονόδρομος.

Τα οφέλη χρήσης μιας υπηρεσίας VPN
  • Προστασία προσωπικών δεδομένων
  • Αποφύγετε τη λογοκρισία
  • Πρόσβαση σε υπηρεσίες streaming άλλων χωρών
  • Ασφάλεια στα δημόσια WiFi hotspots
  • P2P κατέβασμα torrent με ασφάλεια (δεν προτείνεται)

Διαβάστε επίσης: Microsoft και Google προσφέρουν δωρεάν λογισμικό λόγω του κορονοϊού

Οι καλύτερες υπηρεσίες VPN, στις χαμηλότερες τιμές, χωρίς προμήθεια. Ανακαλύψτε έναν κόσμο ιδιωτικότητας και ελευθερίας ξεκλειδώνοντας το παγκόσμιο ίντερνετ!

Κανένα από τα παραπάνω links δεν σχετίζεται με affiliation, δεν παίρνουμε προμήθεια. Επιλέξτε ελεύθερα!

Επεξεργάστηκε την 21 Ιανουαρίου 2022 10:34

Σχόλια

  • Είναι μια καλή λύση για όσους θέλουν Netflix σε χαμηλή τιμή !
    Αλλάζεις την IP σου βάζεις Αργεντινή και πληρωνεις αντί για 14€, που θα πλήρωνες αν το είχες στην Ελλάδα , μόνο 8 για το full pack

  • Κανενα vpn που να έχει και Ελλάδα servers παιζει?εχω netflix στο βελγιο και θελω να βλεπω με ελληνικους υποτιτλους και οσα και αν κατεβασα μπλοκάρει το netflix και δεν με αφήνει να συνδεθώ

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αλέξανδρος Παππάς

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.