Με τη βοήθεια bot διακόσμησε το δωμάτιο του γνωστός YouTuber

Ο Michael Reeves είναι ένας 21χρονος Tech YouTuber ο οποίος προγραμματίζει συσκευές να κάνουν περίεργα πράγματα και πήρε την απόφαση να αφήσει τους ακολούθους του και ένα bot να διακοσμήσουν το δωμάτιο του.

Πριν καιρό είχαμε αναφέρει ότι ο Reeves είχε προγραμματίσει μία ρομποτική σκούπα να ουρλιάζει κάθε φορά που χτυπάει πάνω σε κάτι. Αυτή τη φορά ο YouTuber ζήτησε βοήθεια από τους ακολούθους τους στο Twitter για να διακοσμήσει το δωμάτιο του.

YouTuber, Με τη βοήθεια bot διακόσμησε το δωμάτιο του γνωστός YouTuber

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούσαν να απαντήσουν στο tweet που έκανε για 24 ώρες με έναν σύνδεσμο προϊόντος από το Amazon. Ο μόνος περιορισμός που έθεσε ο Reeves ήταν τα προϊόντα να κοστίζουν λιγότερο από $25, και λίγο αργότερα ανέβασε το πόσο στα $90.

Ο YouTuber προγραμμάτισε ένα bot το οποίο κάθε 15 λεπτά έλεγχε τις απαντήσεις των χρηστών, επέλεγε αυτές με τα περισσότερα likes και αγόραζε αυτόματα το προϊόν από το Amazon. Όταν το πιο δημοφιλές προϊόν είχε ήδη αγοραστεί τότε το bot πήγαινε στο δεύτερο, στο τρίτο και πάει λέγοντας. Αυτό γινόταν κάθε 15 λεπτά για 24 ώρες.

Συνολικά, ο Reeves παρήγγειλε 96 παράξενα προϊόντα από το Amazon, αγνώστου συνολικού κόστους. Μεταξύ των αντικειμένων υπάρχουν δεκάδες θεματικά προϊόντα του K-Pop συγκροτήματος BTS, αρκετές φιγούρες Funko POP!, αντικείμενα από το Minecraft, το Big Bang Theory, το Rick and Morty, και ότι άλλο έχει γίνει meme στο διαδίκτυο τα τελευταία χρόνια, όπως ο Nicolas Cage.

YouTuber, Με τη βοήθεια bot διακόσμησε το δωμάτιο του γνωστός YouTuber

Φυσικά, δεν ήταν όλα τα αντικείμενα χιουμοριστικά, αφού έλαβε και πολλαπλές εκδόσεις της Βίβλου για να έχει ένα ελαφρύ ανάγνωσμα και 100 πάπιες από καουτσούκ σε περίπτωση ανάγκης.

Το αποτέλεσμα είναι θεαματικό και σας συστήνουμε να δείτε ολόκληρο το βίντεο αφού το χιούμορ το 21χρονου είναι εκπληκτικό. Ο ίδιος δημοσίευσε στο Twitter ένα βίντεο από το ανανεωμένο του υπνοδωμάτιο.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Internet YouTube

Youtube: Αμφιλεγόμενος ο νέος σχεδιασμός για αναπαραγωγή βίντεο σε desktop

Το YouTube είναι από τις καλύτερες εφαρμογές ψυχαγωγίας αλλά έχει πάρει αμφισβητήσιμες αποφάσεις στο κομμάτι της παρουσίασης περιεχομένου.