Microsoft: Aνακοίνωσε τον βοηθό Copilot ΑΙ στα Windows 11

Microsoft Copilot, Microsoft: Aνακοίνωσε τον βοηθό Copilot ΑΙ στα Windows 11

Στο συνέδριο BUILD 2023, η Microsoft παρουσίασε το Windows Copilot, έναν προσωπικό βοηθό ΑΙ που προσφέρει ολοκληρωμένη βοήθεια στον χρήστη, ενσωματωμένο στα Windows 11.

Το Windows Copilot θα είναι προσβάσιμο από το taskbar και, όταν ενεργοποιηθεί, θα βρίσκεται στο πλάι της οθόνης, έτοιμο να βοηθήσει σε οτιδήποτε χρειαστείτε. Θα έχει πρόσβαση σε όλες τις εφαρμογές και τα προγράμματα και θα προσφέρει απλόχερα τη βοήθειά του.

Μεταξύ άλλων, ο βοηθός θα μπορεί να δίνει μια περίληψη του περιεχομένου των εφαρμογών ή των προγραμμάτων, να τα εξηγεί κ.α. Ακόμα, θα μπορεί να εκτελεί εντολές και να αλλάζει τις ρυθμίσεις.

Η Microsoft θα ξεκινήσει τις δοκιμές της δυνατότητας τον Ιούνιο, δήλωσε ο Yusuf Mehdi, επικεφαλής μάρκετινγκ της Microsoft για καταναλωτικά προϊόντα.

Είναι ένα σημαντικό νέο βήμα για την τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης. Προηγουμένως η εταιρεία είχε ενσωματώσει το AI στη μηχανή αναζήτησης Bing και στο πρόγραμμα περιήγησης ιστού Edge, αλλά τα Windows χρησιμοποιούνται από εκατομμύρια περισσότερους ανθρώπους και για πολλές περισσότερες ώρες την ημέρα.

«Φέρνουμε το Copilot στον μεγαλύτερο καμβά όλων, τα Windows», δήλωσε ο CEO Satya Nadella στο συνέδριο προγραμματιστών Microsoft Build της εταιρείας. Η άφιξη των διεπαφών συνομιλίας AI είναι εξίσου σημαντική για την υπολογιστική πρόοδο με άλλες σημαντικές στιγμές, όπως η άφιξη του Διαδικτύου ή του iPhone, είπε.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΑΝΔΡΕΑΣ

Ξεκάθαρη αντιγραφή του ΜΑC OS & του IPAD OS , (IOS FOR IPADS). Αχ βρε παραθυρακηδες στο κλέψιμο μια ζωη μπας κ φτάσετε την μαγεία μας.
Μονο ΜΑΚ , ΑΙΠΑΝΤ Κ ΑΙΦΟΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΟΗΜΟΝΕΣ !! ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΩΝΙΑ!!
Δεθείτε σε κατάρτια κ βάλτε κερί στα αυτιά πιστοί μου!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI Apple iPhone

iOS 18: Οι εφαρμογές μπορούν να ανοίγουν χωρίς να ξεκλειδωθεί η συσκευή

Εκτός από το Apple Intelligence, στο iOS 18 υπάρχουν πολλές λειτουργίες που δε βασίζονται στην τεχνητή νοημοσύνη και έρχονται στους χρήστες iPhone φέτος.

Software AI Galaxy Samsung

Samsung Galaxy AI: Οι λειτουργίες θα γίνουν διαθέσιμες σε 200 εκατ. συσκευές φέτος

H Samsung αποκάλυψε τα Galaxy Z Fold6, Z Flip6,Watch7, Watch Ultra, Buds3, Buds3 Pro και όλες τις λεπτομέρειες για το Galaxy Ring.

Gear AI Apple Mac

Apple M5 τσιπ: Η σχεδίαση διπλής χρήσης θα τροφοδοτήσει μελλοντικούς Mac και σέρβερ τεχνητής νοημοσύνης

Πληροφορίες θέλουν την Apple να χρησιμοποιεί μια πιο προηγμένη τεχνολογία συσκευασίας SoIC για τα τσιπ M5 της.

Software AI Apple featured

Η Apple ξεκίνησε να εργάζεται στο iOS 19 για το επόμενο έτος

H Αpple έχει ξεκινήσει να εργάζεται στο iOS 19 τη στιγμή που απέχουμε ακόμη περίπου δυόμισι μήνες από την κυκλοφορία του iOS 18.