Microsoft και Apple: Η “ιστορική” συμφιλίωση εν όψει Χριστουγέννων [video]

Microsoft και Apple έχουν μια κόντρα μεταξύ τους που κρατά από την δεκαετία του 80 με τις δυο τους να κονταροχτυπιούνται δημόσια με διαφημιστικές καμπάνιες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις διαφημίσεις I’m a Mac – I’m a PC. Όμως εν όψει των Χριστουγέννων η Microsoft αποφάσισε στη νέα της διαφήμιση να αφήσει πίσω την “έχθρα” τους και να συμφιλιωθεί με την Apple.

Οι υπάλληλοι της Microsoft από το Microsoft Store της 5ης Λεωφόρου πήγαν λίγα τετράγωνα παρακάτω στο διάσημο γυάλινο Apple Store και τραγούδησαν το συμβολικό “Let There Be Peace on Earth” με τη συνοδεία παιδικής χορωδίας. Στο τέλος οι υπάλληλοι της Apple χειροκροτούν και αγκαλιάζουν τους υπαλλήλους της Microsoft.

Δείτε το διαφημιστικό:

apple microsoft christmass ad, Microsoft και Apple: Η “ιστορική” συμφιλίωση εν όψει Χριστουγέννων [video]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Αλέξανδρος Γ.

Απλά υπέροχο!
Δεν καταλαβαίνω όμως προς τι αυτή η κόντρα τόσα χρόνια!
🎄🎄🎄🎄

Manolito

Μην το πολύψαχνεις, ένα πράγμα σαν τους Φουρτουνακιδες – Βροντακιδες !!!

Mary

Ποια κόντρα καλε, εδω στελέχη της Microsoft μίλησαν στην παρουσίαση του iPad pro! Για τα μάτια του κόσμου ειναι αυτές οι και καλά κόντρες!

GIANNHS

Η εταιρεία APPLE, είναι η μεγαλύτερη εκμεταλεύτρια από όλους και κάνει μηνύσεις ως προς το δικός της συμφέρον για να συνεχίζει να εκμεταλεύεται τις εταιρείες.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!

Don mitso mou

“και κάνει μηνύσεις ως προς το δικός της συμφέρον”……σε αντίθεση με την πλειονότητα των εταιριών που κάνουν μηνύσεις για όφελος τρίτων……. Κάποιοι μπερδεύουν το techblog με το defencenet!!!!!!!!

Σ. Ελευθεριάδης

Για την ιστορία να θυμηθούμε ποιος κατέχει μεγάλο μέρος των μετοχών της Apple γιατί αν το ψάξετε θα βρείτε την εταιρεία του Bill
Καμία έχθρα δεν είχαν όπως και να είναι, είναι πολλά τα λεφτά Άρη…

iRan

Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α του κερατά!

loni

Συμφωνώ με τον κύριο Ελευθεριαδη και το πάω ένα βήμα παραπέρα! Όταν ήταν η Apple να πάει για φουντο ήταν ο Bill που έσπρωξε πολλά μύρια! Οπότε λέω εγώ σαν κοινός χαζός ότι μήπως λέω μήπως είναι ένα ωραίο μονοπώλιο? Μήπως η Microsoft ήθελε να χτυπήσει την Nokia για να μην έχει σοβαρό αντίπαλο η (ακριβή Microsoft) Apple?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple

Apple Vision Pro: Φήμες για μείωση της παραγωγής λόγω απότομης μείωσης της ζήτησης

Η Apple μείωσε τον αριθμό των μονάδων Vision Pro που σκοπεύει να αποστείλει το 2024, από τις αναμενόμενες 700-800.000 σε 400 με 450.000.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.

Smartphones Apple iPhone

iPhone 16: Η Apple παραγγέλνει εξαρτήματα για τα capacitive buttons

Η Apple έχει παραγγείλει έναν μεγάλο αριθμό εξαρτημάτων για τα capacitive buttons από έναν προμηθευτή από την Ταϊβάν.