Η Ελλάδα έχει μία από τις χειρότερες ταχύτητες σύνδεσης στο Internet
Δευτέρα, 08/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Global Broadband Index του comparethemarket.com η χώρα μας υστερεί πολύ σε ταχύτητα σύνδεσης.
Τετάρτη, 02/12/2015 · Λορένα Σιούτη
Microsoft και Apple έχουν μια κόντρα μεταξύ τους που κρατά από την δεκαετία του 80 με τις δυο τους να κονταροχτυπιούνται δημόσια με διαφημιστικές καμπάνιες. Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις διαφημίσεις I’m a Mac – I’m a PC. Όμως εν όψει των Χριστουγέννων η Microsoft αποφάσισε στη νέα της διαφήμιση να αφήσει πίσω την “έχθρα” τους και να συμφιλιωθεί με την Apple.
Οι υπάλληλοι της Microsoft από το Microsoft Store της 5ης Λεωφόρου πήγαν λίγα τετράγωνα παρακάτω στο διάσημο γυάλινο Apple Store και τραγούδησαν το συμβολικό “Let There Be Peace on Earth” με τη συνοδεία παιδικής χορωδίας. Στο τέλος οι υπάλληλοι της Apple χειροκροτούν και αγκαλιάζουν τους υπαλλήλους της Microsoft.
Δείτε το διαφημιστικό:
Δευτέρα, 08/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Σύμφωνα με τα στοιχεία του Global Broadband Index του comparethemarket.com η χώρα μας υστερεί πολύ σε ταχύτητα σύνδεσης.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Κώστας Βλαχάκης
Σε αυτή την εκπομπή συζητάμε για NASA, νέο drone DJI FPV, βραβεία “Airwards”, λογισμικό που μετατρέπει φωτογραφίες σε κινούμενες εικόνες, Verizon 5G και τις ηλεκτρικές μοτοσυκλέτες της Harley Davidson.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Νίκος Καϊμακάμης
Συνεχίζοντας την προσπάθειά του να δημιουργήσει εμπορικά εργαλεία στην πλατφόρμα του, το Twitter δοκιμάζει νέα χαρακτηριστικά.
Πέμπτη, 04/03/2021 · Βάιος Βήτος
H Google θα σταματήσει την υποστήριξη cookies τρίτων που ανιχνέυουν τις κινήσεις των χρηστών και δεν πρόκειται να τα αντικαταστήσει με κάτι αντίστοιχο.
Απλά υπέροχο!
Δεν καταλαβαίνω όμως προς τι αυτή η κόντρα τόσα χρόνια!
🎄🎄🎄🎄
Μην το πολύψαχνεις, ένα πράγμα σαν τους Φουρτουνακιδες – Βροντακιδες !!!
Ποια κόντρα καλε, εδω στελέχη της Microsoft μίλησαν στην παρουσίαση του iPad pro! Για τα μάτια του κόσμου ειναι αυτές οι και καλά κόντρες!
Η εταιρεία APPLE, είναι η μεγαλύτερη εκμεταλεύτρια από όλους και κάνει μηνύσεις ως προς το δικός της συμφέρον για να συνεχίζει να εκμεταλεύεται τις εταιρείες.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!
“και κάνει μηνύσεις ως προς το δικός της συμφέρον”……σε αντίθεση με την πλειονότητα των εταιριών που κάνουν μηνύσεις για όφελος τρίτων……. Κάποιοι μπερδεύουν το techblog με το defencenet!!!!!!!!
Για την ιστορία να θυμηθούμε ποιος κατέχει μεγάλο μέρος των μετοχών της Apple γιατί αν το ψάξετε θα βρείτε την εταιρεία του Bill
Καμία έχθρα δεν είχαν όπως και να είναι, είναι πολλά τα λεφτά Άρη…
Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α του κερατά!
Συμφωνώ με τον κύριο Ελευθεριαδη και το πάω ένα βήμα παραπέρα! Όταν ήταν η Apple να πάει για φουντο ήταν ο Bill που έσπρωξε πολλά μύρια! Οπότε λέω εγώ σαν κοινός χαζός ότι μήπως λέω μήπως είναι ένα ωραίο μονοπώλιο? Μήπως η Microsoft ήθελε να χτυπήσει την Nokia για να μην έχει σοβαρό αντίπαλο η (ακριβή Microsoft) Apple?