Microsoft Copilot: Διαθέσιμη η εφαρμογή στο Play Store

Microsoft Copilot, Microsoft Copilot: Διαθέσιμη η εφαρμογή στο Play Store

Tα chatbot ΑΙ έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητά μας, βοηθώντας μας με tasks ή αποτελώντας μια γρήγορη εναλλακτική σε μια αναζήτηση Google.

Τώρα, ήρθε η σειρά της Microsoft να κάνει το δικό της AI chat πιο προσιτό στους χρήστες Android. Το Copilot της είναι ένα chatbot AI που σας επιτρέπει να κάνετε ερωτήσεις και να λαμβάνετε ανθρώπινες απαντήσεις. Εάν έχετε χρησιμοποιήσει το ChatGPT, είναι πολύ παρόμοιο τόσο στην εμφάνιση όσο και στη λειτουργικότητα. Αυτό που διαχωρίζει το Copilot από τη δωρεάν έκδοση του ChatGPT είναι η σύνδεσή του στο διαδίκτυο. Αντί να παρέχει μερικές φορές ξεπερασμένες απαντήσεις, μπορεί να δώσει απαντήσεις με ενημερωμένες πληροφορίες.

To όνομα Copilot είναι καινούργιο αλλά η τεχνολογία υπάρχει εδώ και καιρό. Η Microsoft πρόσφατα μετονόμασε το chatbot της, παλαιότερα γνωστό ως Bing Chat, σε Copilot. Εκτός από το rebranding, η Microsoft παρουσίασε μια αυτόνομη ιστοσελίδα Copilot και τώρα τη νέα του εφαρμογή Android.

H εφαρμογή Copilot στο Play Store είναι διαθέσιμη εδώ και σχεδόν μία εβδομάδα αλλά μια έκδοση iOS δεν είναι ακόμη διαθέσιμη. Η εφαρμογή είναι ένας αποκλειστικός βοηθός συνομιλίας που υποστηρίζεται από μοντέλα Open AI GPT-4 και DALL-E 3. Το Copilot είναι επίσης διαθέσιμο στο Edge και στο Bing, αλλά η νέα εφαρμογή Android είναι το πιο καθαρό chatbot της Microsoft μέχρι σήμερα. Είναι δωρεάν και δεν απαιτεί σύνδεση για τις περισσότερες λειτουργίες.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software AI featured Google

One UI 6.1.1: Φήμες ότι θα φέρει το “βίντεο ΑΙ” στις συσκευές Samsung

To One UI 6.1.1 φημολογείται ότι θα φέρει μια νέα δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης στις συσκευές της Samsung.

Software Android Google

Gemini για Android: Θα σας επιτρέπει να ανεβάσετε αρχεία PDF

Η εφαρμογή Gemini στο Android λαμβάνει συνεχώς βελτιώσεις από όταν κυκλοφόρησε στις αρχές του έτους, αποκτώντας νέες δυνατότητες.

Software Android featured Google

Android 15 Beta 1.1: Διορθώνει προβλήματα με τις ανέπαφες πληρωμές NFC και Google Wallet

Η Google κυκλοφόρησε μια μικρή ενημέρωση κώδικα για το τρέχον πρόγραμμα Android 15 Beta, η οποία αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα.

Software AI Apple

Η Apple φέρεται να ετοιμάζει on device LLM για χαρακτηριστικά παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης

Η Apple αναπτύσσει το δικό της LLM που εκτελείται στη συσκευή για να δώσει προτεραιότητα στην ταχύτητα και το απόρρητο.