Microsoft: Υπάλληλος αποκάλυψε ότι το Notepad θα έχει καρτέλες στα Windows 11

Microsoft Windows 11, Microsoft: Υπάλληλος αποκάλυψε ότι το Notepad θα έχει καρτέλες στα Windows 11

Ένας υπάλληλος της Microsoft φαίνεται να ανακοίνωσε κατά λάθος ότι η εφαρμογή Notepad των Windows 11 αποκτά μια λειτουργία καρτελών. Ο υπάλληλος, ανώτερος διευθυντής προϊόντων στη Microsoft, δημοσίευσε μια φωτογραφία μιας έκδοσης του Notepad με καρτέλες, ανακοινώνοντας με ενθουσιασμό “Το Σημειωματάριο στα Windows 11 έχει πλέον καρτέλες!”.

Το tweet διαγράφηκε λίγα λεπτά αργότερα, αλλά όχι πριν το Windows Central και αρκετοί λογαριασμοί Twitter λάτρεις των Windows είχαν εντοπίσει το λάθος. Το στιγμιότυπο οθόνης του Notepad περιλαμβάνει μια εσωτερική προειδοποίηση της Microsoft: “Μην συζητάτε λειτουργίες ή τραβάτε στιγμιότυπα οθόνης”. Αυτή η προειδοποίηση υποδηλώνει ότι η λειτουργία καρτελών βρίσκεται ακόμα σε πρώιμες εσωτερικές δοκιμές στη Microsoft, αλλά ότι η λειτουργία καρτελών Σημειωματάριο μπορεί να φτάσει στα Windows Insiders κάποια στιγμή στις αρχές του 2023.

Εάν η Microsoft προχωρήσει με καρτέλες για το Notepad, θα είναι η πρώτη ενσωματωμένη εφαρμογή που θα αποκτήσει διεπαφή με καρτέλες αφού η Microsoft πρόσθεσε καρτέλες στην Εξερεύνηση αρχείων νωρίτερα αυτό το έτος. Η Microsoft δοκίμασε αρχικά τις καρτέλες σε όλες τις εφαρμογές των Windows 10 πριν από τέσσερα χρόνια σε μια δυνατότητα που ονομάζεται Sets. Αυτό περιλάμβανε υποστήριξη για καρτέλες μέσα στο Σημειωματάριο και την Εξερεύνηση αρχείων, αλλά η Microsoft ακύρωσε τελικά το έργο και δεν το έστειλε ποτέ στους χρήστες των Windows 10.

Η προσθήκη καρτελών στο Notepad θα μπορούσε να σηματοδοτήσει μια στροφή προς τις καρτέλες που εμφανίζονται σε περισσότερες ενσωματωμένες εφαρμογές των Windows.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Gear Apple featured MacBook Air

Η Microsoft λέει ότι τα Windows laptop με Snapdragon X Elite θα είναι πιο γρήγορα από το M3 MacBook Air

Η Microsoft θα υποστηρίξει ότι τα επερχόμενα Windows laptop με τον Snapdragon X Elite της Qualcomm είναι ταχύτερα από το Μ3 MacBook Air.

Software featured Microsoft Windows 11

Η Microsoft καταργεί το WordPad από τα Windows 11 μέσα στη χρονιά

Η εφαρμογή WordPad αποτελεί μέρος των Windows από τα Windows 95, αλλά η Microsoft ανακοίνωσε πέρυσι ότι την καταργεί από τα Windows 11.

Software Android Microsoft Windows 11

Windows 11: Τέλος η υποστήριξη για εφαρμογές Android

Η Microsoft θα σταματήσει να υποστηρίζει τις εφαρμογές Android στα Windows αλλά οι υπάρχοντες χρήστες θα πάρουν μια παράταση ενός χρόνου.

Business AI Microsoft

Mistral AI: Συνεργασία με τη Microsoft για τη γαλλική startup – Αποκάλυψε τον ανταγωνιστή του ChatGPT, Mistral Large

 Η γαλλική startup Mistral AI αποκάλυψε ένα νέο μεγάλο γλωσσικό μοντέλο (LLM) που θα ανταγωνιστεί το ChatGPT της OpenAI.