Μοιράζεσαι το Netflix; Ίσως να το πληρώσεις…

Netflix, Μοιράζεσαι το Netflix; Ίσως να το πληρώσεις…

Netflix, Μοιράζεσαι το Netflix; Ίσως να το πληρώσεις…

Το Netflix θέλει να βάλει ένα τέλος στο φαινόμενο να μοιράζεται κανείς χωρίς κόστος με άλλους τον λογαριασμό του. Εάν κάποιος επιθυμεί να συνεχίζει να το κάνει, θα πρέπει να πληρώσει κάτι παραπάνω.

Η λογική του Netflix είναι να συνεχίζει να προσφέρει επιλογές διαμοιρασμού ενός λογαριασμού, αλλά όχι με τρόπο… πειρατικό. Αυτό που ζητά το Netflix είναι να πληρώνει όποιος το κάνει ένα μικρό ποσό επιβάρυνσης στην μηνιαία συνδρομή του. Προσοχή, εδώ δεν γίνεται λόγος για διαμοιρασμό του λογαριασμού με τους άλλους μέσα στο ίδιο νοικοκυριό, αλλά με όσους φίλους ή γνωστούς το κάνει κάποιος για να μην πληρώνουν εκείνοι συνδρομή στο Netflix.

Netflix Μάρτιος 2022: Όλες οι νέες κυκλοφορίες, ταινίες, σειρές στην Ελλάδα

Σύμφωνα με τον σχεδιασμό του Netflix θα μπορεί να επιλέξει κανείς την προσθήκη δευτερευόντων λογαριασμών, έως και δύο ατόμων που δεν ζουν στο ίδιο σπίτι. Το Netfix έχει ξεκινήσει να δοκιμάζει τη δυνατότητα αυτή στη Χιλή, την Κόστα Ρίκα και το Περού, με την επιβάρυνση για κάθε νέο μέλος να είναι περίπου στα 3 ευρώ επιπλέον τον μήνα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 9 Pro: Διέρρευσαν πραγματικές hands-on εικόνες

Η Google περιμένουμε να κυκλοφορήσει το λιγότερο τρία smartphone τον ερχόμενο Οκτώβριο,  τα Pixel 9, Pixel 9 Pro και Pixel 9 Pro XL.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy Z Flip 6: Λίστα benchmark επιβεβαιώνει specs

Μια νέα λίστα benchmark επιβεβαιώνει κάποιες από τις προδιαγραφές που περιμέναμε για το Samsung Galaxy Z Flip 6.

Smartphones featured Galaxy Samsung

Samsung Galaxy M15: Αυτή θα είναι η τιμή του στην Ευρώπη

Το Galaxy M15 της Samsung έγινε επίσημο τον περασμένο Μάρτιο, στη συνέχεια έφτασε στην Ινδία και τώρα ετοιμάζεται για την Ευρώπη.

Smartphones featured Nothing

H Nothing ενσωματώνει το ChatGPT της OpenAI στα τηλέφωνά της με το Nothing OS 2.5.5

Το Nothing Phone (2a) έχει ήδη πάρει το Nothing OS 2.5.5 με βελτιώσεις κάμερας, διορθώσεις σφαλμάτων και το security patch Απριλίου.