Νέα εμφάνιση για το Spotify – Θα μοιάζει αρκετά στο TikTok

Spotify, Νέα εμφάνιση για το Spotify – Θα μοιάζει αρκετά στο TikTok

Κατά τη διάρκεια του Stream On, το Spotify παρουσίασε μία νέα εμφάνιση με ένα ολοκαίνουργιο interface με εικόνες και κλιπ μουσικών βίντεο όπως το TikTok ή το Instagram.

Αντί της ίδιας παλιάς λίστας άλμπουμ που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε, αυτή η καινοτόμος ενημέρωση θα προσφέρει πιο εξατομικευμένες μουσικές προτάσεις με βάση αυτό που σας αρέσει να ακούτε. Ο Διευθύνων Σύμβουλος και ιδρυτής του Spotify, Daniel Ek, είπε ότι οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν ένα «εντελώς νέο» home feed, προσθέτοντας ότι είναι «επανασχεδιασμένο από την αρχή». Συνέχισε, “θα δείτε το Spotify, νομίζω, να ζωντανεύει. Θα δείτε πολύ περισσότερο διαδραστικό περιεχόμενο.”

Η πλατφόρμα streaming θα διαθέτει εντυπωσιακά εξώφυλλα άλμπουμ στην κορυφή του feed της, με αυτόματη αναπαραγωγή podcast ή μουσικών βίντεο που θα εμφανίζονται ακριβώς από κάτω. Για να μεταβείτε σε μια συγκεκριμένη εμπειρία βίντεο/podcast, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να επιλέξετε μια από τις αναρτημένες επιλογές.

Από σήμερα, οι περισσότεροι από 500 εκατομμύρια ενεργοί χρήστες του Spotify θα έχουν την εμπειρία προεπισκόπησης μουσικής, podcast και ακουστικών βιβλίων, καθώς και εξατομικευμένους AI DJs και προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής με τη νέα ανάπτυξη. Τα ανανεωμένα discovery feeds διευκολύνουν το άμεσο κλικ σε τραγούδια, άλμπουμ ή προφίλ καλλιτεχνών, ενώ το Smart Shuffle δημιουργεί εξατομικευμένες ηχητικές εμπειρίες όπως ποτέ άλλοτε!

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software featured Spotify

Spotify: Κυκλοφορεί μουσικά βίντεο σε συνδρομητές Premium σε 11 αγορές

Το Spotify ανακοίνωσε υποστήριξη για μουσικά βίντεο με περιορισμένο κατάλογο που είναι διαθέσιμος σε 11 αγορές.

Business Apple Spotify

Πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ στην Apple από την ΕΕ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά έναντι του Spotify

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή επέβαλε σήμερα στην Apple πρόστιμο 1,8 δισ. ευρώ για αντιανταγωνιστική συμπεριφορά σε αντίπαλες υπηρεσίες ροής μουσικής.

Software Spotify

Spotify: Ξεπέρασε για πρώτη φορά τους 600 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες

To Spotify ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το τελευταίο τρίμηνο του 2023 και τα νούμερα ήταν πραγματικά εντυπωσιακά.

Business Spotify

Η Spotify ανακοινώνει απολύσεις 1.500 υπαλλήλων

Το Spotify γίνεται η πιο πρόσφατη εταιρεία τεχνολογίας που απολύει υπαλλήλους ως μέτρο μείωσης του κόστους.