Netflix: Αλλαγές για την εφαρμογή στις συσκευές iOS

Netflix συσκευές iOS, Netflix: Αλλαγές για την εφαρμογή στις συσκευές iOS

Τα τελευταία 24ωρα κυκλοφόρησε μία ενημέρωση για την εφαρμογή του Netflix στις συσκευές iOS, μετατρέποντας το app ακόμη ευκολότερο στην χρήση του.

Ακολουθούν μερικές από τις πιο σημαντικές αλλαγές που περιλαμβάνονται σε αυτήν την ενημέρωση, εκτός από τις βελτιώσεις κάτω από την κουκούλα που κάνουν την εφαρμογή να λειτουργεί πιο ρευστή από ποτέ:

Η νέα διάταξη ανταποκρίνεται πλήρως καθώς μετακινείτε τη συσκευή σας, με ένα διακριτικό εφέ φωτισμού
Όμορφες διαβαθμίσεις ταπετσαρίας που δημιουργούνται εν κινήσει
Μια νέα μετάβαση κάρτας που είναι πλήρως διαδραστική
Νέα κινούμενα σχέδια εκκίνησης

Εν τω μεταξύ, το νέο πρόγραμμα του Netflix με διαφημίσεις είναι διαθέσιμο για πελάτες στις Ηνωμένες Πολιτείες, την Αυστραλία, τη Βραζιλία, τον Καναδά, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ιταλία, την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ανάλογα με το πόσο καλά θα πάει η υιοθέτηση από τους πελάτες, πιθανότατα θα δούμε το νέο σχέδιο να εισάγεται και σε άλλες περιοχές.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Apple Apple iOS iOS

Η Apple κυκλοφορεί τις πρώτες δημόσιες beta iOS 18 και iPadOS 18

Η Apple διέθεσε τις πρώτες beta του iOS 18 και του iPadOS 18 σε δημόσιους δοκιμαστές beta, φέρνοντας το νέο λογισμικό στο ευρύ κοινό.

Internet Netflix

Netflix: Ξεκινά την κατάργηση της φθηνότερης συνδρομής χωρίς διαφημίσεις

Το Netflix προχωρά με το σχέδιό του να διακόψει τη φθηνότερη συνδρομή χωρίς διαφημίσεις, ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά.

Software AI Apple Apple iOS

iOS 18: Αυτές είναι οι 10 δυνατότητες τεχνητής νοημοσύνης που έρχονται

Το iOS 18 και το macOS 15 θα προσφέρουν μια σειρά από νέες λειτουργίες AI, όπως emoji που δημιουργούνται αυτόματα, προτεινόμενες απαντήσεις σε email και μηνύματα και πολλά άλλα.

Software Apple Apple iOS Apple Music

iOS 18: Το Apple Music App βελτιώνεται για πιο έξυπνες μεταβάσεις τραγουδιών

Η εφαρμογή Apple Music θα αποκτήσει πιο έξυπνες μεταβάσεις τραγουδιών με το iOS 18 και το macOS 15, όπως αναφέρει το AppleInsider.