Netflix Απρίλιος 2022: Όλες οι νέες κυκλοφορίες, ταινίες, σειρές στην Ελλάδα

Netflix Απρίλιος, Netflix Απρίλιος 2022: Όλες οι νέες κυκλοφορίες, ταινίες, σειρές στην Ελλάδα

Netflix Απρίλιος, Netflix Απρίλιος 2022: Όλες οι νέες κυκλοφορίες, ταινίες, σειρές στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν τον Απρίλιο του 2022 στην Ελλάδα από το Netflix. Το Netflix αποτελεί μιας από τις κορυφαίες υπηρεσίες ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως με τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

08/4/2022
Ελίτ: Σεζόν 5
Elite: Season 5
Στο Λας Ενθίνας, κάθε νέο εξάμηνο συνοδεύεται από ένα νέο θύμα, έναν νέο δράστη και ένα νέο μυστήριο, καθώς οι μαθητές βρίσκονται πνιγμένοι μέσα στα ψέματα.

08/4/2022
Ροζ Γραμμές
Dirty Lines
Στο Άμστερνταμ του ’80, μια δραστήρια φοιτήτρια βρίσκει τυχαία δουλειά σε μια τηλεφωνική γραμμή σεξ που ξεκίνησαν δύο τελείως διαφορετικά αδέρφια.

12/4/2022
Hard Cell
Hard Cell
Η πρώην διοργανώτρια και νυν διευθύντρια γυναικείων φυλακών Λόρα Γουίλις καταγράφει τις χαρές και τα δεινά της ζωής στη φυλακή σ’ αυτήν τη σειρά με στεγνό χιούμορ.

15/4/2022
Η Ανατομία ενός Σκανδάλου
Anatomy of a Scandal
Η γεμάτη προνόμια ζωή της Σόφι ως συζύγου του ισχυρού πολιτικού Τζέιμς αλλάζει απότομα, όταν έρχονται στο φως μυστικά και σκάνδαλα — κι εκείνος κατηγορείται για έγκλημα.

15/4/2022
Οι Κληρονόμοι της Γης
Heirs to the Land
Ο πολυμήχανος νεαρός Χούγκο Γιορ προσπαθεί να πετύχει στη Βαρκελώνη του 14ου αιώνα, χωρίς να αθετήσει έναν όρκο που έδωσε στην οικογένεια Εστανιόλ.

20/4/2022
Πάρε τον Σολ: Σεζόν 6
Better Call Saul: Season 6 Part 1
Η βραβευμένη με Emmy σειρά επιστρέφει για έκτη σεζόν.

20/4/2022
Ρωσική Κούκλα: Σεζόν 2
Russian Doll: Season 2
Αφού περνούν την πιο τρελή νύχτα της ζωής τους, την οποία ζουν ξανά και ξανά, η Νάντια και ο Άλαν μπλέκουν σε μια ακόμα αλλοπρόσαλλη υπαρξιακή περιπέτεια.

22/4/2022
Heartstopper
Heartstopper
Οι έφηβοι Τσάρλι και Νικ ανακαλύπτουν ότι η απρόσμενη φιλία τους μπορεί να εξελίσσεται σε κάτι μεγαλύτερο, καθώς εξερευνούν παρέα το σχολείο και τον νεανικό έρωτα.

28/4/2022
Οι 7 Ζωές της Λεά
The Seven Lives of Lea
Η Λεά ξυπνάει επτά φορές στο παρελθόν, σε διαφορετικά σώματα. Όταν μπλέκεται στο μυστήριο του θανάτου ενός νεαρού άνδρα, προσπαθεί να τον αποτρέψει – με συνέπειες

29/4/2022
Όζαρκ: Σεζόν 4 – Μέρος 2
Ozark: Season 4 Part 2
Αντιμέτωποι με απειλές από παντού, ο Μάρτι κι η Γουέντι παλεύουν να κρατήσουν χαρούμενους το καρτέλ, το FBI και τα παιδιά τους – ώσπου να πάρουν πίσω τη ζωή τους.

29/4/2022
Γκρέις και Φράνκι: Σεζόν 7
Grace and Frankie: Season 7 – The Final Episodes
Πριν από επτά χρόνια, οι ζωές της Γκρέις και της Φράνκι ανατράπηκαν όταν οι μακροχρόνιοι σύζυγοί τους, τις άφησαν ο ένας για τον άλλον. Η Γκρέις και ο Φράνκι συνεχίζουν να δείχνουν στον εαυτό τους, στις οικογένειές τους και στους θαυμαστές τους τι σημαίνει να ζεις τη ζωή στο έπακρο, άφοβα και μη απολογητικά.

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIXη3>

01/4/2022
Χορεύοντας με την Αλήθεια: Freestyle
Battle: Freestyle
Η Αμάλιε ενθουσιάζεται όταν η ομάδα χορού που έχει με τον Μίκαελ επιλέγεται σε διαγωνισμό στο Παρίσι, αλλά αποσυντονίζεται όταν ξαναβλέπει μετά από καιρό τη μητέρα της.

01/4/2022
Απόλλων 10 1/2: Παιδί στη Διαστημική Εποχή
Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood
Ένας άντρας αφηγείται ιστορίες της ζωής του από όταν ήταν δέκα χρονών στο Χιούστον του 1969, μέσα από τη φανταστική και νοσταλγική αφήγηση ενός ταξιδιού στο φεγγάρι.

01/4/2022
Πάντα Πάνω στο Καλύτερο
Forever Out of My League
Μετά την εγχείρηση, η ζωή της Μάρτα κρέμεται από μια κλωστή, ενώ ο αληθινός έρωτας είναι κοντά. Μπορεί όμως η καρδιά να επιβληθεί σε παλιά μυστικά – και μια άστατη μοίρα;

06/4/2022
Φουριόζα
Furioza
Μια αστυνομικός κάνει στον πρώην της μια πρόταση που δεν μπορεί να αρνηθεί: είτε θα εισχωρήσει και θα καταδώσει μια συμμορία χούλιγκαν είτε ο αδελφός του θα πάει φυλακή.

08/4/2022
Χορεύοντας στο Γυαλί
Dancing on Glass
Όταν η πίεση απειλεί μια μπαλαρίνα που πρωταγωνιστεί σε μια παράσταση, τότε μαζί με μια άλλη χορεύτρια βρίσκουν ελπίδα στη φιλία τους, ξεφεύγοντας από τον αληθινό κόσμο.

08/4/2022
Metal Lords
Metal Lords
Οι απροσάρμοστοι έφηβοι Χάντερ και Κέβιν ξέρουν καλά πώς θα λάμψουν: πρέπει να αφοσιωθούν στη μέταλ, να κερδίσουν τη Μάχη των Συγκροτημάτων και να δοξαστούν ως θεοί.

08/4/2022
Στο Ενδιάμεσο
The In Between
Μια πληγωμένη έφηβη χάνει τον έρωτα της ζωής της σε ένα τραγικό ατύχημα και αρχίζει να πιστεύει ότι της στέλνει σημάδια από τον τάφο.

15/4/2022
Διαλέγεις ή Πεθαίνεις
Choose or Die
Θέλοντας να κερδίσουν ένα αζήτητο χρηματικό έπαθλο, δύο φίλοι επανεκκινούν ένα μυστήριο παιχνίδι του ’80 και μπαίνουν σ’ έναν σουρεαλιστικό κόσμο τρόμου άλλου επιπέδου.

20/4/2022
Η Καμπή
The Turning Point
Ένας τεμπέλης που κάνει ό,τι μπορεί για να αποφεύγει τις συγκρούσεις γίνεται φίλος με έναν επικίνδυνο κακοποιό που μπουκάρει ξαφνικά στη ζωή του.

22/4/2022
Καλοκαιρινές Βόλτες
Along for the Ride
Η επιμελής Όντεν γνωρίζει το καλοκαίρι πριν από το κολέγιο τον μυστηριώδη Ιλάι, ο οποίος τη βοηθά με νυχτερινές περιπέτειες να ζήσει την ανέμελη εφηβική ζωή που δεν είχε.

29/4/2022
Ταξίδι του Μέλιτος με τη Μαμά
Honeymoon with My Mother
Ένας θλιμμένος άντρας που τον παράτησαν λίγο πριν από τον γάμο αναγκάζεται να κάνει το ταξίδι του μέλιτος… με την αυταρχική μητέρα του.

29/4/2022
Rumspringa
Rumspringa
Ταξιδεύοντας προς το Βερολίνο, ένας νεαρός άντρας Άμις που οδεύει προς την ενηλικίωση επανασυνδέεται με τις ρίζες του, ερωτεύεται και παίρνει μια σημαντική απόφαση.

Netflix Απρίλιος, Netflix Απρίλιος 2022: Όλες οι νέες κυκλοφορίες, ταινίες, σειρές στην Ελλάδα

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

06/4/2022
Τζίμι Σάβιλ: Μια Βρετανική Ιστορία Τρόμου
Jimmy Savile: A British Horror Story
Ο τηλεοπτικός σταρ Τζίμι Σάβιλ μάγεψε με την εκκεντρικότητα και τις φιλανθρωπίες του. Όμως, κατηγορίες για σεξουαλική κακοποίηση αποκαλύπτουν μια πτυχή του που σοκάρει.

07/4/2022
Επιστροφή στο Διάστημα
Return to Space
Ο Ίλον Μασκ κι οι μηχανικοί της SpaceX αναλαμβάνουν να επιστρέψουν αστροναύτες της NASA στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό και να φέρουν την επανάσταση στα διαστημικά ταξίδια.

13/4/2022
Υπέροχα Εθνικά Πάρκα
Our Great National Parks
Με αφηγητή τον πρώην Πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα, αυτή η καθηλωτική σειρά ντοκιμαντέρ παρουσιάζει μερικά από τα πιο εντυπωσιακά εθνικά πάρκα του πλανήτη.

19/4/2022
White Hot: Η Άνοδος και Πτώση της Abercrombie & Fitch
White Hot: The Rise & Fall of Abercrombie & Fitch
Όλα τα κουλ παιδιά τη φορούσαν. Αυτό το ντοκιμαντέρ εξερευνά το ποπ φαινόμενο της μάρκας A&F στα τέλη της δεκαετίας του ’90 και στις αρχές του 2000 που ήταν για λίγους.

27/4/2022
Το Μυστήριο της Μέριλιν Μονρόε: Οι Άγνωστες Κασέτες
The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes
Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, ένας συγγραφέας επανεξετάζει τον μυστηριώδη θάνατο της Μέριλιν Μονρόε και μοιράζεται ηχητικά ντοκουμέντα με όσους ανήκαν στον κύκλο της.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

01/4/2022
Το Τελευταίο Λεωφορείο
The Last Bus
Μια ομάδα πανέξυπνων μαθητών συμμετέχουν σε μια εκδρομή που θα αλλάξει τη ζωή τους, παλεύοντας για να σώσουν την ανθρωπότητα από έναν στρατό αδίστακτων drone.

08/4/2022
Πράσινα Αυγά με Ζαμπόν: Σεζόν 2
Green Eggs and Ham: Season 2
Μια μυστική ιστορία, ένα άλυτο μυστήριο, μια νέα αρχή – και κατάσκοποι! Ετοιμαστείτε για έναν δεύτερο γύρο διασκέδασης και επικής περιπέτειας αλά Σους.

12/4/2022
Υποθέσεις Ζώων
The Creature Cases
Οι ειδικοί πράκτορες Σαμ και Κιτ γυρίζουν τον κόσμο με τις ικανότητές, τα επιστημονικά δεδομένα και τα κουλ γκάτζετ τους για να λύσουν μυστήρια του βασιλείου των ζώων.

19/4/2022
Battle Kitty
Battle Kitty
Ένα γατάκι-μαχητής πρέπει να κατατροπώσει όλα τα τέρατα του Νησιού των Μαχών για να στεφθεί πρωταθλητής. Μια διαδραστική περιπέτεια κινουμένων σχεδίων του Ματ Λεϊζέλ.

28/4/2022
Κουνέλι-Σαμουράι: Τα Χρονικά του Ουσάγκι
Samurai Rabbit: The Usagi Chronicles
Ένα κουνέλι που θέλει να γίνει σαμουράι και οι νέοι φίλοι του πολεμιστές συνεργάζονται για να προστατεύσουν την πόλη τους από τέρατα, νίντζα, γκάνγκστερ και εξωγήινους.

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

01/4/2022
Ο Πληροφοριοδότης (The Departed)

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.