Netflix: Επεκτείνεται σε ακόμη 130 χώρες μεταξύ τους και η Ελλάδα [CES 2016]

Σε μια κίνηση έκπληξη προχώρησε το Netflix, το οποίο ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της CES 2016 ότι επεκτείνει την παρουσία του σε ακόμη 130 χώρες μεταξύ των οποίων έχουμε (επιτέλους) και την Ελλάδα. Η δημοφιλής υπηρεσία έχει πλέον παρουσία σε 190 χώρες ανά τον κόσμο. Ο πρώτος μήνας είναι δωρεάν και στη συνέχεια θα υπάρξει μηνιαία συνδρομή, ανάλογα με το πακέτο που θα επιλέξετε.

Για όσους δεν γνωρίζουν, να πούμε ότι το Netflix είναι μια on-demand υπηρεσία Internet streaming media που σου δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθείς ταινίες και τηλεοπτικές σειρές μέσα από τις συσκευές σου.

Με το πιο φθηνό μηνιαίο πακέτο στα 7.99 ευρώ, μπορείς να έχεις πρόσβαση σε όλο το περιεχόμενο εκτός του HD αλλά σου επιτρέπει να βλέπεις μόνο σε μια συσκευή τη φορά. Με 9.99 ευρώ το μήνα έχεις πρόσβαση σε HD περιεχόμενο και τη δυνατότητα να βλέπεις σε 2 συσκευές ταυτόχρονα. Το premium πακέτο κοστίζει 11.99 ευρώ και έρχεται με υποστήριξη Ultra HD (4K) και τη δυνατότητα να παρακολουθείτε σε 4 διαφορετικές συσκευές.

Διαβάστε όλα τα νέα από την CES 2016 εδώ

netflix greece, Netflix: Επεκτείνεται σε ακόμη 130 χώρες μεταξύ τους και η Ελλάδα [CES 2016]

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

27 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
VasilisA3

Ελληνικούς υπότιτλους έχει ή οχι ακόμα; Γνωρίζουμε;

jonjon

Και πως; θα το πληρώνουμε!

VasilisA3

@jonjon είναι μέσω πιστωτικής κάρτας.

Αλέξανδρος

Στους δυο φίλους ακόμη δεν έχουν πρόσθεσει ελληνικούς υπότιτλους αλλά είναι στα άμεσα σχέδια τους
Ο τρόπος πληρωμής για μένα προσωπικά που το έκανα είναι από iTunes gift cards
Ευχαριστώ Netflix κ ελπίζω να ακολουθήσουν κ άλλοι όπως ο γίγαντας HBO
Όμως να πω την αμαρτία μου θέλει πράγματα ακόμη να προσθέσει στην γκάμα του το Netflix αλλά κ έτσι δεν με χαλάει

jonjon

VassilisA3@ το ξερω! Αλλά με τα capital είναι ακόμα δύσκολο , βέβαια είδα το φίλο που γράφει μέσω itunes gift card καλό αλλά δεν εχω iPhone καρδιά μου!

Γεωργία

@VasilisA3 είπες πληρώνεις με πιστωτική κάρτα; Μήπως εννοείς χρεωστική;Ή και τα δύο τελος πάντων;Γιατί άλλο η χρεωστική και άλλο η πιστωτική.

Iraklis

Υποτιτλους δεν εχει ακομα, αλλα ειναι λογικο. Υπαρχουν ακομα πολλες ελλειψεις, αφου τα δικαιωματα στη ελλαδα τα εχουν αλλοι. Αργοτερα θα προστεθουν περισσοτερα.. τουλαχιστον ετσι εγινε στην Αυστρια. Απο σειρες εχει αρκετο πραμα πχ better call saul, narcos, arrow, daredevil, jessica jones και πιο παλιες οπως breaking bad, dexter. Απο ταινιες εχει αρκετες κλασσικες τυπου νονος, η λαμψη και λιγες σχετικα καινουργιες οπως dark night, inception, conjuring. Προσωπικα θα εξαντλησω το trial και αμα δω οτι αξιζει θα δωσω τα 10€/μηνα που ζηταει για το HD.

@Γεωργια εγω το εκανα μεσω χρεωστικης την οποια εχω συνδεδεμενη με το paypal.

dim

Δηλαδή δέν κάνει register ας πούμε την συσκευή/pc απλά ανάλογα το πλάνο σου επιτρέπει να δείς απο Χ συσκευές; Πχ και σε ξένο σπίτι/pc να βρίσκομαι αν λογγάρω θα μπορώ και πάλι να δω, σωστά; Γιατί άν είναι να δένει συγκεκριμένες συσκευές δε λέει.

VasilisA3

Για να πάρεις δώρο τον ένα μηνα πρέπει να βάλεις την κάρτα (πιστωτική) αν το κάνω ή το κάνει ενας απο εσας ενημερώστε μας αν δέχεται την κάρτα. Αν την δεχτεί λογικά δεν υπάρχει θέμα.

Iraklis

@dim όχι, απλώς μπαίνεις στη σελίδα τους απο οποιονδήποτε υπολογιστή, κανεις log in και βλέπεις κανονικά. Απλά όταν κανεις τον λογαριασμό σου σε ρωτάει απο τι είδους συσκευές θα μπαίνεις (laptop, tablet, Xbox κτλ)

Για να πάρεις τον δωρεάν μήνα βάζεις πρώτα την κάρτα σου, αλλα θα σε ενημερώσει 3 μέρες νομίζω πριν λήξει η trial περίοδος ώστε να μπορεις να το ακυρώσεις άμα θελεις.

Kostas

Έκανα register χθες βράδυ και έδωσα τρόπο πληρωμής paypal !
Όλα δουλεύουν ρολόι έχει μπόλικο υλικό όμως για την ώρα λείπει και αρκετό!
Υπότιτλους δεν έχει ακόμα αλλά φαντάζομαι θα λυθεί το θέμα γρήγορα!
Μάλλον θα κρατήσω το φθηνό πρόγραμμα και μετά τον δωρεάν μηνα εξαρτάται απο το περιεχόμενο!
Αξίζει τον κόπο,οι τιμές είναι εξαιρετικές

azriel84

Δεν έχει ελληνικούς υποτίτλους και το περιεχόμενο είναι απλά λειψό. Λείπουν ολόκληρες σειρές καθώς και ολόκληρες σαιζόν από τις υπάρχουσες. Δεν αξίζει.

tomkar1808

Γνωρίζει κανείς τι ταχύτητα απαιτείται για το 4k
Εγώ για παράδειγμα δεν μπορώ να δω YouTube ούτε σε 2Κ
(με 7-8 mbps πραγματική ταχύτητα )

nick2010

ΔΕΝ έχει ελληνικούς υποτίτλους.

ΔΕΝ δίνει στις σειρές τις seasons που παίζουν τώρα Αμερική (δυστυχώς μόνο τις προηγούμενες).

ΔΕΝ έχει ταινίες με ελληνικό ήχο (παιδικές).

Πληρώνεις μηνιαία συνδρομή με κάρτα (χρεωστική ή πιστωτική), ή με paypal.

Η πλάκα είναι ότι οι τιμές είναι αριθμητικά ΙΔΙΕΣ με ΗΠΑ…. αλλά εδώ έχουμε ευρώ οπότε είναι σίγουρα ακριβότερες.

Έτσι και λήξει ο μήνας χωρίς να βάλουν ελληνικά (ήχο ή/και υπίτιτλους), αποχωρώ.

Madame NETFLIX, Ζητάς τα λεφτά μας που τα παίρνεις από Day 0, ως προαπαιτούμενο…. δώσε κι εσύ αυτό που ωφείλεις να δώσεις ως αντιπαροχή, όχι χάντρες και καθρεφτάκια στους λιγωμένους ιθαγενείς.

gathakos

Τα παντα ειναι θεμα copyrights, απο την στιγμη που αλλοι τα εχουν εδω στην Ελλαδα λογικο ειναι το Netflix να μην παρεχει τα παντα μεχρι στιγμης. Θαρρω πως οταν με το καλο φτιαξει, οπως εγινε στις αλλες χωρες το πιο πιθανο ειναι να μην υπαρχει ανταγωνιστης.

Τομ

Τα ελληνικα δεν με απασχολουν τοσο αλλα θελω τουλαχιστον αγγλικους υποτιτλους. Παντως η πλακα ειναι οτι το συζητουσα με εναν φιλο με αφορμη το spotify ποσο ωραιες ειναι αυτες οι streaming υπηρεσιες και ποσο αξιζει μια μηνιαια συνδρομη για να αποφευγεις τα downloads κλπ. Εγω θα το παρω στανταρ το πακετο των 10 ευρω για να βλεπω HD και ολα κομπλε. Ουτε downloads ουτε τιποτα. Ολα διαθεσιμα με την μια. Βεβαια το streaming στην Ελλαδα αξιζει μονο για το σπιτι προς το παρον μιας και τα unlimited data plans ειναι στην χωρα μας ακομα ουτοπια. Αλλα και παλι ολα κομπλε. Αρκει μια καλη συνδεση στο σπιτι για να απολαμβανεις streaming και οτι αλλο θελει ο καθενας οσο εσυ στριμαρεις

Nick

Απίστευτο το συζητουσα προχθές με ένα φίλο και χωρίς να έχω την παραμικρή ιδέα για το τι θα συνέβαινε την επομένη εκραζα για “το ελλαδιστάν” που δεν θα πάρει ποτέ Netflix! Κάλλιο αργά παρά ποτέ λοιπόν, όπου να ναι θα πάρω PS4 που λογικά θα έχει το Netflix όπως στο εξωτερικό. Για τους υπότιτλους προσωπικά εγώ δεν έχω θέμα εφόσον υπάρχουν αγγλικοι που τους προτιμώ κιόλας, αν δεν παίζει να μην βάλουν και ελληνικούς εφόσον το φέρνουν Ελλάδα επίσημα πιστεύω. Θα ήταν Η παρωδία διαφορετικά αν αναλογιστει κανείς ότι μιλάμε για κάτι που μόνο δωρεάν δεν είναι.

nick2010

Μόλις τώρα σκεφτόμουν… έτσι και μπουν ελληνικά, θα παίζει να δημιουργηθεί “πρόβλημα” (lol) στις αντίστοιχες εγχώριες “συνδρομές” streaming ή d/l μέσω ιστότοπων με συνδέσμους και αποθηκευτικών servers (τύπου hotfile και turbobit) !!!

Μεγάλη φάση… επίθεση με το ίδιο νόμισμα και πολύ άργησαν. Άντε να μπει στο χορό και το ΗΒΟ, θα κλάψουνε μανούλες.

λεόντιος

και τα βίντεο κλαμπ θα δεχτούν την τελική μαχαιριά που με 1.5€ την ταινία θα γίνουν ότι έγινε στην Αμερική ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΟΛΑ !!!
Βλέπω να αλλάζει το πρόμο βίντεο στα dvd “δεν θα κατέβαζες 1 αυτοκίνητο….”
ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΑΓΟΡΙΑ !! ΣΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΤΟ ΣΤΑΘΕΡΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΟΓΚΟΧΡΕΩΣΗ !! ΟΠΟΤΕ welcome που θέλει η cosmote, Vodafone 100Mbps !!!

Yiannis

Νομίζω ότι πρέπει να πούμε καλή αρχή…!
Όπως έγινε και με την μουσική θα γίνει και με τις ταινίες!
Στο τέλος με 15/20 ευρώ θα έχουμε όλοι ταινίες και μουσική unlimited!

Agnostos13

Δεν εχει υποτιτλους
Δεν εχει νεες σειρες-σεζον-επεισοδια
Δεν εχει νεες ταινιες και αρκετες (ακομα και κλασικες) παλιες

George

Αν έχεις λογαριασμό μπορείς με ενα απλο vpn app να βλεπεις το πλήρες περιεχόμενο της Αμερικής. Μεχρι να στρώσει και εδω με τα πνευματικά δικαιώματα.

nicolasch2

25 mbps θέλει για 4κ στριμ

DK

Eγω ειχα δοκιμασει τον διαθεσιμο σε ολους, δωρεαν 1 μηνα Δινεις καρτα ή λογαριασμο τραπεζας ή Pay Pal(δεν μενω ελλαδα) α) ΔΕΝ υπαρχει προβλημα με κρυφες χρεωσεις(εγω εκανα διαγραφη την τελευταια μερα του 1 μηνα..5 λεπτα πριν τις 12 το βραδυ!!) Κανενα προβλημα λοιπον με αυτο..δεν ειναι μαγαζακι της γωνιας ,σοβαρη εταιρεια ειναι και δεν παιζει με την φημη της β)εχει καποιες ελλειψεις..πχ ταινιες που εχει το αμερικανικο Νetflix δεν ειναι απαραιτητο οτι θα τις εχει και το ελληνικο (ή το γερμανικο εν προκειμενω).Οχι αμεσως τουλaχιστον. Αν και μαλλον στην ελλαδα,η ΑΕΠΙ ειναι πολυ “χαλαροτερη” απο την αντιστοιχη γερμανικη GEMA ,οποτε το προβλημα(AN υπαρχει) θα ειναι μικροτερο. γ)εδω ειχε υποτιτλους σε ολα..κατα πασα πιθανοτητα αν δεν εχει ακομα ελληνικους θα εχει οπωσδηποτε στο αμεσο μελλον. Ετσι λειτουργει παντου! δ)νομιζω οτι για καποιον που ΔΕΝ εχει απαιτησεις να βλεπει τα ΠΑΝΤΑ, ΑΜΕΣΩΣ μολις βγουν,ειναι μια καλη προταση. Αν θες να βλεπεις ολες τις σειρες(πχ και απο ΗΒΟ,και απο Syfy κοκ),αμεσως μολις βγαινουν τοτε μαλλον δεν φτανει το Netflix.. Θα πρεπει να βαλεις και τα αντιστοιχα πακετα ή να μεινεις σε torrent, KODI (που προφανως ειναι παρανομα ε?) Αλλα νομιζω για ενα μεσο τηλεθεατη,η φτηνη προταση των 10ε αξιζει και με το… Συνέχεια »

Andreas

Ρε παιδια σε ολους οσους το δοκιμασαν η ποιοτητα σας καλυψε?
Εγω που το δοκιμασα με HD μονο HD δεν ηταν. Μαυρα Χαλια

Iraklis

@Andreas Είτε δεν περίμενες να ανεβεί λίγο η ποιότητα είτε εχεις αργό Ίντερνετ. Σε μένα η ποιότητα ειναι άψογη

nick2010

Στην αρχή πολλές φορές ξεκινάει εικόνα ποιότητα SD αλλά με καλό internet σχεδόν μετά από 1-2 λεπτά περνάει σε (σταθερή) ποιότητα HD.

Από εικόνα είμαι ικανοποιημένος απόλυτα, μόνο οι υπότιτλοι και ο ελληνικός ήχος στα παιδικά μου λείπουν.

Επίσης με ένα πενηντάρικο παίρνεις το στικάκι της google (chromecast) που υποστηρίζει πλήρως το netflix και έχεις όλο το προσφερόμενο πακέτο στη μεγάλη τηλεόραση, ακόμη κι αν δεν έχεις smart TV, ή TV χωρίς καθόλου internet !!! Μια χαρά 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.