Netflix: Επιβεβαιώθηκε ο δεύτερος κύκλος του “Squid Game”

Netflix, Netflix: Επιβεβαιώθηκε ο δεύτερος κύκλος του “Squid Game”

Netflix, Netflix: Επιβεβαιώθηκε ο δεύτερος κύκλος του “Squid Game”

Μιλώντας στο Variety, ο CEO του Netflix, Τεντ Σαράντος, επιβεβαίωσε ότι η σειρά φαινόμενο της προηγούμενης σεζόν, το “Squid Game”, θα επιστρέψει.

«Φυσικά. Το σύμπαν του “Squid Game” μόλις ξεκίνησε», ανέφερε χαρακτηριστικά για την κορεάτικη σειρά, η οποία ξεκινά τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο. Από ότι φαίνεται, μάλιστα, θα υπάρξει και τρίτος – τουλάχιστον – κύκλος.

Ο Σαράντος σημείωσε μάλιστα πως το “Squid Game” ανήκει σε αυτή την κατηγορία των franchise του Netflix που θεωρούνται ότι έχουν δυνατότητες να αναπτυχθούν και σε ζωντανές εμπειρίες, παιχνίδια και εμπορεύματα.

Υπενθυμίζεται πως ο δημιουργός της κορεάτικης σειράς, Χουάνγκ Ντονγκ-χιούκ, μιλώντας στο Associated Press πριν από λίγο καιρό, είχε δηλώσει πως το “Squid Game” θα επιστρέψει στην πλατφόρμα. «Υπήρξε τόση πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Έτσι σχεδόν νιώθω ότι δεν μας αφήνετε με άλλη επιλογή. Αλλά, θα πω ότι θα υπάρξει πράγματι μια δεύτερη σεζόν. Είναι στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Είμαι στη διαδικασία σχεδιασμού αυτή τη στιγμή. Αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε και πώς θα συμβεί αυτό», ήταν τα λόγια του.

Το Netflix δε θα μπορούσε, άλλωστε, να αφήσει να του φύγει από τα χέρια η σειρά που κατάφερε να προσελκύσει 11 εκατομμύρια συνδρομητές μέσα σε 25 ημέρες και να γίνει η μεγαλύτερη επιτυχία της πλατφόρμας.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.