Internet

Netflix: Επιβεβαιώθηκε ο δεύτερος κύκλος του “Squid Game”

Μιλώντας στο Variety, ο CEO του Netflix, Τεντ Σαράντος, επιβεβαίωσε ότι η σειρά φαινόμενο της προηγούμενης σεζόν, το “Squid Game”, θα επιστρέψει.

«Φυσικά. Το σύμπαν του “Squid Game” μόλις ξεκίνησε», ανέφερε χαρακτηριστικά για την κορεάτικη σειρά, η οποία ξεκινά τα γυρίσματα για τον δεύτερο κύκλο. Από ότι φαίνεται, μάλιστα, θα υπάρξει και τρίτος – τουλάχιστον – κύκλος.

Ο Σαράντος σημείωσε μάλιστα πως το “Squid Game” ανήκει σε αυτή την κατηγορία των franchise του Netflix που θεωρούνται ότι έχουν δυνατότητες να αναπτυχθούν και σε ζωντανές εμπειρίες, παιχνίδια και εμπορεύματα.

Υπενθυμίζεται πως ο δημιουργός της κορεάτικης σειράς, Χουάνγκ Ντονγκ-χιούκ, μιλώντας στο Associated Press πριν από λίγο καιρό, είχε δηλώσει πως το “Squid Game” θα επιστρέψει στην πλατφόρμα. «Υπήρξε τόση πίεση, τόση ζήτηση και τόση αγάπη για μια δεύτερη σεζόν. Έτσι σχεδόν νιώθω ότι δεν μας αφήνετε με άλλη επιλογή. Αλλά, θα πω ότι θα υπάρξει πράγματι μια δεύτερη σεζόν. Είναι στο κεφάλι μου αυτή τη στιγμή. Είμαι στη διαδικασία σχεδιασμού αυτή τη στιγμή. Αλλά πιστεύω ότι είναι πολύ νωρίς για να πούμε πότε και πώς θα συμβεί αυτό», ήταν τα λόγια του.

Το Netflix δε θα μπορούσε, άλλωστε, να αφήσει να του φύγει από τα χέρια η σειρά που κατάφερε να προσελκύσει 11 εκατομμύρια συνδρομητές μέσα σε 25 ημέρες και να γίνει η μεγαλύτερη επιτυχία της πλατφόρμας.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.