Netflix: Ετοιμάζει περισσότερα από 100 mobile παιχνίδια

netflix, Netflix: Ετοιμάζει περισσότερα από 100 mobile παιχνίδια

Μετά από εξαγορές και συμφωνίες με προγραμματιστές, το Netflix είναι έτοιμο να εμπλουτίσει το portfolio του με πολλά mobile παιχνίδια.

Η πλατφόρμα φαίνεται να επενδύει πολλά σε αυτόν τον τομέα, ο οποίος ωστόσο είναι απίθανο να προσεγγίσει νέους συνδρομητές. Περισσότερο αποτελεί ένα προνόμιο για τους ήδη υπάρχοντες συνδρομητές, κάποιοι εκ των οποίων δεν γνωρίζουν καν ότι το έχουν.

Το Netflix, λοιπόν, ανακοίνωσε ότι περισσότερα από 100 παιχνίδια θα ενταχθούν στη συνεχώς διευρυνόμενη βιβλιοθήκη του. Αυτός είναι ένας εντυπωσιακός αριθμός, δεδομένου ότι από την αρχή του project πριν από μερικά χρόνια έχει κυκλοφορήσει 55 παιχνίδια.

Σύμφωνα με το Netflix, 40 νέα παιχνίδια για κινητά έχουν προγραμματιστεί να κυκλοφορήσουν αργότερα φέτος, ενώ 70 τίτλοι βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε εξέλιξη. Επιπλέον, τα πρόσφατα αποκτηθέντα στούντιο του Netflix εργάζονται σε 16 νέα παιχνίδια για κινητά που θα προστεθούν στη βιβλιοθήκη υπηρεσιών μόλις ολοκληρωθούν.

Συνολικά, η πλατφόρμα σχεδιάζει να κάνει διαθέσιμα τουλάχιστον 126 νέα παιχνίδια για κινητά.

Σε σχετικό σημείωμα, το Netflix αποκάλυψε επίσης ότι ένα από τα παιχνίδια που έχουν παιχθεί περισσότερο μέχρι σήμερα είναι το Too Hot to Handle: Love is a Game, το οποίο βασίζεται στη δημοφιλή εκπομπή γνωριμιών χωρίς σενάριο της εταιρείας, Too Hot to Handle. Αυτός είναι πιθανώς και ο λόγος που το παιχνίδι είναι τόσο δημοφιλές στους χρήστες κινητών τηλεφώνων.

Μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένεται το Terra Nil (28 Μαρτίου) και το Mighty Quest: Rogue Palace (18 Απριλίου) της Ubisoft. Το επόμενο έτος, το Netflix επιβεβαίωσε ότι το εμβληματικό franchise Monument Valley θα είναι διαθέσιμο σε όλους τους συνδρομητές του δωρεάν.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.