Netflix: Εξηγεί τον λόγο που “κόβει” αρκετές σειρές

Netflix σειρές, Netflix: Εξηγεί τον λόγο που “κόβει” αρκετές σειρές

Μεγάλος είναι ο αριθμός των ακυρώσεων σειρών στην πλατφόρμα του Netflix, με τους συνδρομητές να αναζητούν τους λόγους, ενώ σε αρκετούς δημιουργεί και ανησυχία.

Πιο συγκεκριμένα κάποιες από αυτές είναι τα Space Force, Fate: The Winx Saga, Resident Evil και First Kill, το The Midnight Club του Mike Flanagan, το The Bastad Son & The Devil Himself αλλά και το Warrior Nun, με το κοινό να κάνει τα πάντα ώστε να το “σώσει”.

Ο επικεφαλής περιεχομένου του Netflix στις ΗΠΑ και τον Καναδά, Peter Friedlander, έριξε λίγο φως στην ακύρωση σειρών. Μιλώντας για τις πρόσφατες ακυρώσεις είπε τα εξής: «Νομίζω ότι θα το ακούσετε αυτό από πολλούς συναδέλφους, αλλά οι ακυρώσεις είναι το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της δουλειάς και όταν σκέφτομαι τη δουλειά που κάνουν τόσο οι δημιουργοί όσο και όλοι οι άνθρωποι του Netflix, ασχολούμαστε παθιασμένα με αυτές και δεν είναι κάτι που το παίρνουμε με ελαφρά τη καρδία».

Ο Friedlander τόνισε ότι «οι ακυρώσεις είναι το πιο δύσκολο κομμάτι αυτής της δουλειάς, επειδή όλοι στο Netflix αισθάνονται «παθιασμένοι» με το περιεχόμενο του γίγαντα του streaming». Παρόλα αυτά, ο Friedlander τόνισε ότι αυτές οι ακυρώσεις είναι “μέρος της δουλειάς” και ήταν “μέρος της επιχείρησής μας για πάντα”, αν και πολλοί μπορεί να πάρουν τα λόγια του με λίγο αλάτι, δεδομένου ότι η υπηρεσία θα μπορούσε να αλλάξει αυτές τις πρακτικές στο μέλλον.

Ο Friedlander διευκρίνισε επίσης ότι το Top 10 είναι ένα χρήσιμο εργαλείο για «ώστε τα άτομα να βρίσκουν εκπομπές, να ανακαλύπτουν σειρές και να μιλάνε για αυτές», ενώ πρόσθεσε: «Το Top 10 λειτουργεί πραγματικά με αυτόν τον τρόπο και νομίζω ότι αυτό είναι κάτι που μιλά για τη δημοτικότητα σε αυτό στιγμή, και νομίζω ότι αυτό ακριβώς είναι εκείνη τη στιγμή. Και τότε όταν πρέπει να πάρουμε τις αποφάσεις μας».

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.