Netflix Ιανουάριος 2022: Όλες οι νέες κυκλοφορίες, ταινίες, σειρές στην Ελλάδα

, Netflix Ιανουάριος 2022: Όλες οι νέες κυκλοφορίες, ταινίες, σειρές στην Ελλάδα

, Netflix Ιανουάριος 2022: Όλες οι νέες κυκλοφορίες, ταινίες, σειρές στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Ιανουάριο του 2022 στην Ελλάδα από το Netflix. Το Netflix θέλει να μπει δυναμικά στην αυγή της νέας χρονιάς.

Το Netflix αποτελεί μιας από τις κορυφαίες υπηρεσίες ψυχαγωγίας μέσω streaming παγκοσμίως με τα μέλη του απολαμβάνουν τηλεοπτικές σειρές, ντοκιμαντέρ και ταινίες από ένα ευρύ φάσμα ειδών και γλωσσών και μπορούν να παρακολουθούν απεριόριστο περιεχόμενο, όποτε και όπου επιθυμούν, από οποιαδήποτε συσκευή με σύνδεση στο Internet.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX
01/1/2022
Έρωτας βάσει Σχεδίου: Σεζόν 3
The Hook Up Plan: Season 3
Με τη φιλία τους να δοκιμάζεται από ένα κρυφό ειδύλλιο, η Έλσα, η Σαρλότ κι η Μιλού αντιμετωπίζουν μεγάλες προκλήσεις και σημαντικές αποφάσεις ζωής.

06/1/2022
The Club: Μέρος 2
The Club: Part 2
Με την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν, μαθαίνουμε από πού πηγάζει η ενοχή της Ματίλντα. Η Ρασέλ και ο Ισμέτ φτάνουν σε αδιέξοδο, καθώς η βία απειλεί την Πόλη.

10/1/2022
Μυστικοί Πράκτορες: Σεζόν 3
Undercover: Season 3
Με την ελπίδα να αλλάξει ζωή, ο Μπομπ αναλαμβάνει την επικίνδυνη αποστολή να ξεσκεπάσει έναν σπιούνο της αστυνομίας, αλλά πέφτει και πάλι πάνω στον Φέρι Μπάουμαν.

14/1/2022
Πάρ’ το Αλλιώς: Σεζόν 3
After Life: Season 3
Παρόλο που πλέον ο Τόνι δεν γκρινιάζει τόσο έντονα για τη ζωή, εξακολουθεί να μην μπορεί να γεμίσει το κενό που άφησε η μακαρίτισσα γυναίκα του.

14/1/2022
The House
The House
Αυτήν την εκκεντρική μαύρη κωμωδία σκηνοθετούν κορυφαία ταλέντα από τον χώρο των ανεξάρτητων κινουμένων σχεδίων stop-motion.

14/1/2022
Archive 81: Το Μυστήριο της Φωτιάς
Archive 81
Ένας αρχειονόμος προσλαμβάνεται να αποκαταστήσει μια συλλογή ταινιών και καταλήγει να ανακατασκευάζει το έργο μιας σκηνοθέτριας και την έρευνα για μια επικίνδυνη αίρεση.

21/1/2022
Όζαρκ: Σεζόν 4 Μέρος 1
Ozark: Season 4 Part 1
Η απαλλαγή από το καρτέλ μοιάζει να βρίσκεται πολύ κοντά, αλλά οι φθαρμένες οικογενειακές σχέσεις των Μπερντ ίσως τους ξεκάνουν οριστικά.

25/1/2022
Snowpiercer: Σεζόν 3 – ΝΕΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΘΕ ΕΒΔΟΜΑΔΑ
Snowpiercer: Season 3 – NEW EPISODES WEEKLY
Έξι μήνες μετά, ο Λέιτον εξακολουθεί να ψάχνει τον πλανήτη για βιώσιμες συνθήκες, ενώ ο Γουίλφορντ, γεμάτος οργή και όρεξη για εκδίκηση, ακολουθεί από κοντά.

27/1/2022
Είναι Παγίδα!
Framed! A Sicilian Murder Mystery
Όταν δύο δύσμοιροι τεχνικοί της τηλεόρασης πέφτουν πάνω σε μια σκηνή εγκλήματος, όσα κάνουν για να μη χαρακτηριστούν ύποπτοι τους βάζουν σε μεγαλύτερους μπελάδες.

27/1/2022
Chosen
Chosen
Ο κόσμος μιας έφηβης αναστατώνεται όταν ανακαλύπτει τα ανατριχιαστικά μυστικά που κρύβει η ανιαρή δανική πόλη στην οποία ζει. Από τους δημιουργούς της “Βροχής”.

28/1/2022
Φέρια: Το Σκοτεινότερο Φως
Feria: The Darkest Light
Στα μέσα του ’90 στην Ανδαλουσία, δύο αδελφές βιώνουν απόρριψη και ψάχνουν την αλήθεια, όταν οι άφαντοι γονείς τους κατηγορούνται για 23 φόνους σε τελετουργικό αίρεσης.

28/1/2022
Η Κατάσκοπος από το Παρελθόν
In From the Cold
Η ζωή μιας μητέρας αναστατώνεται όταν καλείται να επιλέξει αν θα βάλει σε κίνδυνο την οικογένειά της ή αν θα επιστρέψει στο παρελθόν ως βιοχημικός πράκτορας της Ρωσίας.

28/1/2022
Η Γυναίκα στο Σπίτι Απέναντι από το Κορίτσι στο Παράθυρο
The Woman in the House Across the Street From the Girl in the Window
Η ζωή μιας πληγωμένης καλλιτέχνιδας ανατρέπεται όταν γίνεται αυτόπτης μάρτυρας ενός εγκλήματος… ή μήπως όχι;

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

05/1/2022
Τραπέζι για Τέσσερις
Four to Dinner
Σε αυτήν την αισθηματική κομεντί που θίγει την έννοια της αδελφής ψυχής, παράλληλες ιστορίες παρουσιάζουν τέσσερις σινγκλ φίλους που κάνουν διάφορους συνδυασμούς σχέσεων.

06/1/2022
Άγονη Γη
The Wasteland
Η ήρεμη ζωή μιας οικογένειας ξεκομμένης από την υπόλοιπη κοινωνία αναστατώνεται από ένα τρομακτικό πλάσμα, δοκιμάζοντας τους δεσμούς που ενώνουν τα μέλη της.

07/1/2022
Mother/Android
Mother/Android
Σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο που κλονίζεται από μια βίαιη εξέγερση ανδροειδών, μια νεαρή έγκυος και ο φίλος της ψάχνουν απεγνωσμένα για ασφαλές καταφύγιο.

11/1/2022
Η Προέλευση του Κόσμου
Dear Mother
Όταν η καρδιά του παύει να χτυπά, ο Ζαν-Λουί πρέπει να ξεπεράσει το οιδιπόδειό του –και να κάνει στη μητέρα του ένα αδιανόητο ερώτημα– αλλιώς θα πεθάνει σε τρεις μέρες.

20/1/2022
Βασιλική Μεταχείριση
The Royal Treatment
Η κομμώτρια από τη Νέα Υόρκη Ίζι αρπάζει την ευκαιρία να εργαστεί στον γάμο ενός γοητευτικού πρίγκιπα. Όταν όμως οι δυο τους φλερτάρουν, θα νικήσει ο έρωτας ή το καθήκον;

21/1/2022
Μόναχο: Στα Πρόθυρα Πολέμου
Munich – The Edge of War
Το φθινόπωρο του 1938, ένας Βρετανός δημόσιος υπάλληλος και ένας Γερμανός διπλωμάτης συνωμοτούν στο Μόναχο για να αποτρέψουν έναν πόλεμο. Από βιβλίο του Ρόμπερτ Χάρις.

28/1/2022
Ομάδα εντός Έδρας
Home Team
Ο πρώην προπονητής του NFL Σον Πέιτον βρίσκει εξιλέωση –και επανασύνδεση– προπονώντας την ομάδα φούτμπολ του γιου του σε μια μικρή πόλη του Τέξας. Από αληθινή ιστορία.

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

18/1/2022
The Puppet Master: Το Κυνήγι του Υπέρτατου Απατεώνα
The Puppet Master: Hunting the Ultimate Conman
Σε αυτήν την ψυχοφθόρα σειρά ντοκιμαντέρ, ένας απάνθρωπος απατεώνας παριστάνει τον Βρετανό κατάσκοπο ενώ χειραγωγεί και κλέβει από τα θύματά του και τις οικογένειές τους.

25/1/2022
Νεϊμάρ: Το Τέλειο Χάος
Neymar: The Perfect Chaos
Ο παγκοσμίως δημοφιλής αλλά και αποδέκτης έντονης κριτικής Νεϊμάρ μιλά για τα σκαμπανεβάσματα της προσωπικής του ζωής και της έξοχης καριέρας του στο ποδόσφαιρο.

ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

04/1/2022
Action Pack
Ομάδα σε Δράση
Με καρδιά, σπιρτάδα και υπερδυνάμεις, τα ηρωικά παιδιά της Ακαδημίας Δράσης συνεργάζονται για να πολεμήσουν τους κακούς, αλλά και για να αναδείξουν το καλό μέσα τους!

07/1/2022
Τζόνι Τεστ: Σεζόν 2
Johnny Test: Season 2
Από εικονικούς μάγους μέχρι μάχες με αληθινά τέρατα, ο Τζόνι και ο Ντούκι μπλέκουν σε μια σειρά από εξωφρενικές περιπέτειες που σπάνια καταλήγουν βάσει σχεδίου.

14/1/2022
Riverdance: Μια Περιπέτεια Κινουμένων Σχεδίων
Riverdance: The Animated Adventure
Μετά από μια απώλεια, ο Ιρλανδός Κίγκαν και η Ισπανίδα φίλη του, Μόγια, μαθαίνουν να χορεύουν μέσα από τον κίνδυνο και την απόγνωση μαζί με μαγικά πνεύματα ελαφιού.

18/1/2022
Mighty Express: Τρενομπελάδες
Mighty Express: Train Trouble
Ένα πονηρό δίδυμο ξεγέλασε τα τρένα και κατέλαβε το Κέντρο Αποστολών! Μπορεί ο Φλίκερ να δείξει το ταλέντο του στις ράγες για να σώσει την κατάσταση και τους φίλους του;

21/1/2022
That Girl Lay Lay
That Girl Lay Lay
Η ιδιόρρυθμη μαθήτρια Σέιντι προσπαθεί να τα βγάλει πέρα στο λύκειο και να κρατήσει ένα μεγάλο μυστικό, όταν το κουλ άβατάρ της ζωντανεύει ως η ασυγκράτητη φίλη Λέι Λέι.

25/1/2022
Έιντα Τουίστ, η Επιστήμονας: Σεζόν 2
Ada Twist, Scientist: Season 2
Αυτήν τη σεζόν, η Έιντα και οι πανέξυπνοι φίλοι της αναζητούν παντού απαντήσεις, από ψηλά στον ουρανό μέχρι κάτω στη Γη και όπου αλλού μπορείτε να φανταστείτε!

28/1/2022
Angry Birds: Καλοκαιρινή Τρέλα
Angry Birds: Summer Madness
Τα αίματα ανάβουν και τα πούπουλα πετάνε όταν οι έφηβοι Ρεντ, Τσακ, Μπομπ και Στέλλα περνάνε ένα άγριο καλοκαίρι με τα άλλα Angry Birds στην κατασκήνωση Σπλίντεργουντ!

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ
01/1/2021
Επικίνδυνη Αποστολή 2 (Mission: Impossible II)
Επικίνδυνη Αποστολή – Πρωτόκολλο: Φάντασμα (Mission: Impossible – Ghost Protocol)
Επικίνδυνη Αποστολή: Η Πτώση (Mission: Impossible – Fallout)

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.