Netflix: Νέα λειτουργία «Mystery Box» για τα παιδιά

netflix, Netflix: Νέα λειτουργία «Mystery Box» για τα παιδιά

Μια νέα λειτουργία «Mystery Box» παρουσιάζει το Netflix. Σκοπός της είναι να βοηθήσει τα παιδιά να ανακαλύψουν νέες ταινίες και τηλεοπτικές εκπομπές.

Η δυνατότητα, η οποία μοιάζει με το κουμπί τυχαίας αναπαραγωγής με βάση τις προτιμήσεις του χρήστη, κυκλοφορεί σε όλο τον κόσμο, σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές. Σύμφωνα με το Netflix, από τη στιγμή που τα παιδιά θέλουν να βλέπουν ξανά και ξανά τα αγαπημένα τους παιδικά προγράμματα, είναι δύσκολο να τα πείσουμε να δουν κάτι καινούργιο. Εδώ έρχεται να βοηθήσει το «Mystery Box».

Πώς λειτουργεί: Αφού συνδεθούμε σε ένα προφίλ Netflix Kids, έχουμε πρόσβαση στη νέα λειτουργία βρίσκοντας το “Favorites Row” πάνω πάνω στο homepage. Στη συνέχεια πατάμε πάνω στο «Mystery Box» και εμφανίζεται ένας νέος τίτλος. Ακουμπώντας πάνω, θα ξεκινήσει αυτόματα η αναπαραγωγή μιας προεπισκόπησης μιας τηλεοπτικής εκπομπής ή ταινίας.

Η λειτουργία είναι έτσι σχεδιασμένη για να κάνει διασκεδαστική τη διαδικασία εύρεσης ενός νέου προγράμματος. Τα παιδιά θα μπορέσουν να βρουν νέα αγαπημένα ή να θυμηθούν κάποια που είχαν ξεχασμένα.

Το Netflix έχει καταλάβει πως πολλοί χρήστες του είναι παιδιά και αρχίζει να ασχολείται παραπάνω μαζί τους. Την τελευταία χρονιά έχει ανανεώσει τα παιδικά προφίλ, κάνοντας πιο εύκολη την περιήγηση, ενώ έβγαλε το “Kids Top 10” με το πιο δημοφιλές παιδικό περιεχόμενο στην εκάστοτε χώρα.

Ακόμα, από τον περασμένο Ιούλιο, έστελνε email στους γονείς για καλύτερη κατανόηση των προγραμμάτων που αγαπούν τα παιδιά τους και τους έδινε πρόσβαση σε φύλλα ζωγραφικής και δραστηριότητες που βασίζονται στους αγαπημένους χαρακτήρες τους.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.