Netflix: Οι σειρές της Marvel θα εξαφανιστούν στο τέλος του μήνα

Netflix, Netflix: Οι σειρές της Marvel θα εξαφανιστούν στο τέλος του μήνα

Netflix, Netflix: Οι σειρές της Marvel θα εξαφανιστούν στο τέλος του μήνα

Όσοι δεν έχετε δει ακόμα τις σειρές της Marvel στο Netflix και θέλετε να το κάνετε, καλύτερα να βιαστείτε. Τα Daredevil, Luke Cage, Jessica Jones, Iron Fist, Punisher και The Defenders πρόκειται να εξαφανιστούν από την πλατφόρμα στο τέλος του μήνα.

Εκπρόσωποι του Netflix και της Disney, οι οποίοι θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους, μίλησαν στο The Verge και επιβεβαίωσαν πως η άδεια χρήσης του Netflix λήγει στις 28 Φεβρουαρίου.

Σύμφωνα με το Polygon, η αλλαγή αυτή έρχεται μόλις κάποιοι από τους χαρακτήρες από τις εκπομπές του Netflix εμφανίστηκαν στο Κινηματογραφικό Σύμπαν της Marvel. Πιο συγκεκριμένα, ο Charlie Cox έφερε τον Daredevil στο Spider-Man: No Way Home, ενώ ο Vincent D’Onofrio έπαιξε τον Kingpin στην εκπομπή Hawkeye στο Disney Plus.

Έτσι, πέφτουν τίτλοι τέλους σε μια συνεργασία που ξεκίνησε το 2012 και εγκαινιάστηκε με την πρεμιέρα του Daredevil στο Netflix το 2015.

Όσο για το αν θα υπάρξει κάποια συνέχεια σε αυτές τις σειρές, μετά την αποχώρησή τους από την πλατφόρμα, δεν έχει υπάρξει καμία σχετική δήλωση, αλλά δεν είναι και κάτι που αποκλείεται να γίνει.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
SUPS 👨‍⚖️

Μια χρυση εποχη του νετφλιξ τελειωνει αυτο το μηνα…Ηταν γνωστο εδω και κανα 2+ χρονια(απο οταν ανοιξε το disney +) οτι οι σειρες καποια στιγμη θα αφαιρεθουν. Παρακαταθηκη ο DD πλεον στο mcu …Τωρα πού θα καταληξουν οι σειρες???Καλη ερωτηση… disney + θ ασκεφτει καποιος αν και ειναι συνδρομητικο πολυ family-friendly (αν δεν κανω μεγαλος λαθος ολες ηταν R rated)…Ισως πανε στο Hulu αν και το πιο σωστο για λογους continuity ειναι να πανε disney+…Εκτος αν κανουν reboot καποιος απο τους υπολοιπους defenders….(πχ Iron Fist)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured Qualcomm Snapdragon Snapdragon

Αυτό θα είναι το πρώτο smartphone με Snapdragon 8 Gen 4

Το Snapdragon 8 Gen 4 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο ως το νέο κορυφαίο chipset για κινητά από την Qualcomm.

Gear Apple Apple Pencil featured

«Let Loose»: Ανακοινώθηκε event από την Apple στις 7 Μαΐου για τα νέα iPad

Η Apple ανακοίνωσε ότι θα πραγματοποιήσει ένα special event την Τρίτη 7 Μαΐου με ένα live streaming διαθέσιμο σε Apple.com και YouTube.

Smartphones featured Google Google Pixel

Google Pixel 8a: Ολοκληρωτική αποκάλυψη σε hands-on βίντεο

Το Google Pixel 8a συνεχίζει να διαρρέει σαν τρελό και σήμερα έχουμε νέο leak από κατάστημα πώλησης κινητών τηλεφώνων στην Καζαμπλάνκα.

Software Apple featured

Apple: Εξαγοράζει γαλλική εταιρεία τεχνητής νοημοσύνης με εξειδίκευση στην επεξεργασία on device

Η Apple εξαγόρασε την startup τεχνητής νοημοσύνης Datakalab με έδρα το Παρίσι για να της παρέχει εργαλεία τεχνητής νοημοσύνης on device.