Netflix: Τα βήματα για την κατάργηση των κοινών κωδικών

Netflix, Netflix: Τα βήματα για την κατάργηση των κοινών κωδικών

Άπαντες γνωρίζουν ότι το Netflix οδηγείται ολοταχώς προς την κατάργηση κοινών κωδικών για τους χρήστες, όπως γνωστοποιεί και η πλατφόρμα μέσω μιας σειράς ανακοινώσεων.

Το σχέδιο περιστρέφεται γύρω από την υπηρεσία που προσπαθεί να ορίσει μια «διεύθυνση σπιτιού» μέσω της IP, του αναγνωριστικού συσκευής και του συνολικού μοτίβου δραστηριότητάς σας. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσει αυτές τις πληροφορίες για να διαπιστώσει εάν ο χρήστης που έχει πρόσβαση στον λογαριασμό είναι πράγματι ο κάτοχος του λογαριασμού. Αυτό θα συμβεί μέσα από μια επίπονη διαδικασία επαλήθευσης. Μπορεί να ενεργοποιείται κάθε φορά που προσπαθείτε να παρακολουθήσετε το Netflix από μια νέα συσκευή ή τοποθεσία και περιλαμβάνει την αποστολή των κωδικών μέσω των email και των κειμένων, που θα πρέπει να τους εισαγάγετε σωστά εγκαίρως.

Θα είναι ενοχλητική η διαδικασία επαλήθευσης του Netflix;

Το επίπεδο ενόχλησης αυτής της διαδικασίας θα εξαρτηθεί από τον αλγόριθμο που έχει εφαρμόσει το Netflix. Η εταιρεία δηλώνει ότι η υπηρεσία θα πρέπει να είναι αρκετά έξυπνη ώστε να αναγνωρίζει εάν είστε ιδιοκτήτης πολλών κατοικιών, επομένως μόνο ο χρόνος θα δείξει εάν τα προαναφερθέντα παραδείγματα τελικά θα γίνουν πραγματικά ενοχλητικά όσο μπορούν.

Υπήρχαν φήμες ότι το Netflix επρόκειτο να αφήσει επιπλέον χρήστες να παραμείνουν, εφόσον ο κάτοχος του λογαριασμού ήταν πρόθυμος να πληρώσει επιπλέον, αλλά τώρα που οι κανόνες έχουν εξαντληθεί, μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι αυτό δεν αποτελεί πλέον μέρος του σχεδίου.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγέλης

Διαγραφή και τέλος

Αλέξανδρος

Μάγος είσαι; Να δεις κατηφόρα που θα πάρουν. Τι νομίζουν ότι θα καταφέρουν έτσι;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.