Netflix: Ξεκινά την κατάργηση της φθηνότερης συνδρομής χωρίς διαφημίσεις

Netflix, Netflix: Ξεκινά την κατάργηση της φθηνότερης συνδρομής χωρίς διαφημίσεις

Το Netflix προχωρά με το σχέδιό του να διακόψει τη φθηνότερη συνδρομή χωρίς διαφημίσεις, ξεκινώντας από το Ηνωμένο Βασίλειο και τον Καναδά, με περισσότερες χώρες να ακολουθούν.

H πλατφόρμα φέρεται να έχει αρχίσει να ειδοποιεί τους χρήστες μέσω μηνυμάτων στην οθόνη για την τελευταία ημέρα που μπορούν να έχουν πρόσβαση στην υπηρεσία, εκτός και αν κάνουν αναβάθμιση.

Ένας χρήστης του Reddit μοιράστηκε μια ειδοποίηση που είχε λάβει από το Netflix, η οποία έλεγε: “Η τελευταία σας ημέρα για να παρακολουθήσετε το Netflix είναι η 13η Ιουλίου. Επιλέξτε ένα νέο σχέδιο για να συνεχίσετε να παρακολουθείτε.” Οι πελάτες καλούνται να επιλέξουν αντ ‘αυτού το φθηνότερο Standard με διαφημίσεις ή τα πιο ακριβά προγράμματα Standard ή Premium 4K.

Στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι χρήστες ενημερώνονται ότι το Βασικό πρόγραμμα των 7,99 £ ανά μήνα έχει διακοπεί και ότι μπορούν να εγγραφούν στο Πρότυπο με πρόγραμμα διαφημίσεων για 4,99 £ ή να πληρώσουν 10,99 £ για το Τυπικό πρόγραμμα. Το πρόγραμμα των 10,99 £ περιλαμβάνει πρόσβαση σε ροές 1080p, προβολή σε δύο συσκευές ταυτόχρονα και λήψεις σε έως και δύο συσκευές. Εν τω μεταξύ, το επίπεδο Standard with adverts εξακολουθεί να προσφέρει ποιότητα βίντεο 1080p, αλλά φυσικά εισάγει διαφημίσεις σε ροές.

Οι Καναδοί συνδρομητές λαμβάνουν επίσης ειδοποιήσεις σχετικά με την τελευταία ημέρα προβολής για το Βασικό τους πρόγραμμα. Στον Καναδά, η αύξηση της τιμής είναι πιο σημαντική, καθώς αυξάνεται από 9,99 $ για το βασικό πρόγραμμα σε 16,49 $ για το πρόγραμμα Standard. Εναλλακτικά, οι χρήστες μπορούν να εξοικονομήσουν 4 $ αν ακολουθήσουν το πρόγραμμα Standard with Ads (5,99 $).

Το Βασικό πρόγραμμα, το οποίο κοστίζει 11,99 $ το μήνα στις Ηνωμένες Πολιτείες, δεν είναι διαθέσιμο σε νέους συνδρομητές από πέρυσι.

Θυμίζουμε ότι το Netflix είπε τον Μάιο ότι η βαθμίδα ροής που υποστηρίζεται από διαφημίσεις έχει 40 εκατομμύρια ενεργούς μηνιαίους χρήστες παγκοσμίως, 35 εκατομμύρια περισσότερους από ένα χρόνο πριν, επομένως η στρατηγική του αποδίδει καρπούς.

Ο Αντώνης Γιαγδζόγλου είναι δημοσιογράφος με πολλές συνεργασίες με online μέσα. Αρθρογραφεί για νέες τεχνολογίες και τεχνολογίες που βελτιώνουν τη ζωή μας ενώ συνεργάζεται με διαφημιστικές εταιρείες και διαχειρίζεται social media επιχειρήσεων.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.