Nova 5G Home internet: Απίστευτα γρήγορο, χωρίς εγκατάσταση από 26€/μήνα

Nova 5G home internet, Nova 5G Home internet: Απίστευτα γρήγορο, χωρίς εγκατάσταση από 26€/μήνα

Η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και media στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει το Nova 5G Home internet. Πρόκειται για μια νέα, καινοτόμο υπηρεσία σταθερής, που αφήνει πίσω την τεχνολογία χαλκού, προσφέροντας με αξιοπιστία υπερυψηλές ταχύτητες.

Με το 5G Home Internet, η Nova προσφέρει μια νέα, προηγμένη λύση internet και σταθερής τηλεφωνίας, που είναι λιγότερο επιρρεπής σε βλάβες. Η υπηρεσία ενεργοποιείται άμεσα, χρησιμοποιώντας ένα plug ‘n play Wi-Fi 6 router με εύκολη και γρήγορη εγκατάσταση. Οι χρήστες έχουν πρόσβαση στο internet από την πρώτη μόλις ημέρα της εγκατάστασης.

Αυτή η νέα εμπειρία παρέχει στους πελάτες πρόσβαση σε υπερυψηλές ταχύτητες, με απρόσκοπτη και ταυτόχρονη χρήση για streaming, gaming, εργασία, πλοήγηση και τηλεφωνία. Συγκεκριμένα, οι πελάτες απολαμβάνουν:
– Απεριόριστο internet σε ταχύτητες έως 100Mbps.
– Απεριόριστες κλήσεις σε σταθερά και κινητά δίκτυα.

Το Nova 5G Home Internet συνδυάζει καινοτομία και προσιτή τιμή, μόλις με 26 ευρώ το μήνα. Ταυτόχρονα, οι πελάτες μπορούν να συνδυάσουν τη νέα αυτή προσφορά με την συνδρομητική πλατφόρμα της EON για να απολαμβάνουν τους πιο premium, κορυφαίους αθλητικούς αγώνες, υπηρεσίες όπως το «timeshift» και το EON Sports Mode, κορυφαίο κινηματογραφικό περιεχόμενο με περισσότερες από 6.000 ταινίες και σειρές, οκτώ κανάλια EON Kids, 12 κανάλια ντοκιμαντέρ και πολλά άλλα. Το 5G Home Internet σε συνδυασμό με την EON ξεκινά μόνο από 32 ευρώ το μήνα.

Ο Μιχάλης Αναγνωστάκος, Chief Marketing Officer της Nova, δήλωσε σχετικά: «Έχουμε δεσμευτεί να προσφέρουμε συνεχώς καινοτόμες υπηρεσίες στους πελάτες μας. Σήμερα, τηρώντας αυτή την υπόσχεση, παρουσιάζουμε μια πρωτοποριακή υπηρεσία σταθερής τηλεφωνίας και internet. Απεριόριστες κλήσεις και αξιόπιστο internet σε πολύ υψηλές ταχύτητες που βασίζεται στο 5G αντί του χαλκού και έχει άμεση ενεργοποίηση. Οι πελάτες πλέον μπορούν να απολαμβάνουν μια νέα εποχή συνδεσιμότητας με εξαιρετικά προσιτές τιμές και απρόσκοπτη σύνδεση σε όλο και περισσότερες περιοχές της χώρας».

Περισσότερες πληροφορίες, όροι και προϋποθέσεις στο Nova.gr

Δελτίο Τύπου

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Nova

Νέα προγράμματα κινητής Nova Family: Μεγαλύτερη οικονομία για όλη την οικογένεια

Η Nova, με τα προγράμματα Nova Family, δίνει σε κάθε μέλος της οικογένειας , τη δυνατότητα να απολαμβάνει τεχνολογία αιχμής στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Internet featured Nova

Nova Data Jump: Ακόμα περισσότερα data στην ίδια τιμή

Η νέα Nova γιορτάζει μια χρονιά-ορόσημο επιτυχημένης λειτουργίας στην Ελληνική αγορά και προσφέρει “Data Jump”.

Home Cinema Nova

Nova: Νέα εμπειρία θέασης με την EON On Demand

Η EON On Demand προσφέρει σύγχρονο και φιλικό προς τον χρήστη user interface, που περιλαμβάνει προτεινόμενο περιεχόμενο, εξατομίκευση και επιλογή λήψης (download).

Business Nova

Η Nova γιορτάζει μία χρονιά ορόσημο

Αύξησε την κάλυψη 5G κατά 22 ποσοστιαίες μονάδες από 53% σε 75% εντός του 2023. Αύξησε το ρυθμό ανάπτυξης του δικτύου οπτικών ινών κατά 5 φορές σε σύγκριση με το 2022.