Ο Alex Gibney ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με θέμα τον Elon Musk

Elon Musk, Ο Alex Gibney ετοιμάζει ντοκιμαντέρ με θέμα τον Elon Musk

O σκηνοθέτη Alex Gibney, ο οποίος βρίσκεται πίσω από το “Steve Jobs: The Man in the Machine, Zero Days” ετοιμάζει ένα αυστηρό πορτρέτο του Elon Musk.

Tο έργο έχει μόλις τίτλο Musk, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter. Εκτός από το όνομα και τη γενική αίσθηση ότι θα ρίξει μια προσεκτική ματιά σε έναν από τους πλουσιότερους άνδρες του κόσμου και τους πιο διάσημους CEOs τεχνολογίας, δεν υπάρχουν επί του παρόντος πολλές λεπτομέρειες για το ντοκιμαντέρ. Δεν υπάρχει ημερομηνία κυκλοφορίας και δεν είναι σαφές αν θα επικεντρωθεί σε ορισμένες πτυχές της επιχείρησης ή της προσωπικής ζωής του Musk.

Aυτό δεν θα είναι το πρώτο ντοκιμαντέρ για τον Musk. O CEO του Twitter ήταν βασικό θέμα και στο “2018: The Real Life Iron Man” και ενός προγράμματος του BBC του 2022 που ονομαζόταν “The Elon Musk Show”. Συμμετείχε επίσης στο “Return to Space” του Netflix , το οποίο καλύπτει την αεροδιαστημική εταιρεία SpaceX.

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Twitter

Χ: Θα εφαρμόσει μικρή χρέωση στους νέους χρήστες για να αλληλεπιδρούν

Η πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης X θα αρχίσει σύντομα να εφαρμόζει σε νέους χρήστες «μικρή χρέωση» για τη δημοσίευση περιεχομένου κ.α.

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.