Ο Elon Musk «κατεβάζει» ρολά στο Twitter λόγω του σκανδάλου με τη Gamestop

, Ο Elon Musk «κατεβάζει» ρολά στο Twitter λόγω του σκανδάλου με τη Gamestop

Ο Elon Musk αποφάσισε, παρά την ενεργή δράση του, να απέχει για ένα μικρό χρονικό διάστημα από το Twitter μέχρι νεωτέρας, εξαιτίας του σκανδάλου με τη Gamestop, που έχει ξεσπάσει εδώ και μέρες και θεωρήθηκε ότι εμπλέχτηκε υπέρ του δέοντος στη διαμάχη, επαινώντας τα διάφορα memes, που αναφέρθηκαν στο θέμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Tesla και της SpaceX, μετά την ανακοίνωση αυτή στο Twitter, δεν έχει δώσει μέχρι στιγμής περαιτέρω πληροφορίες για το πότε επρόκειτο να επιστρέψει ή τους λόγους, που τον οδήγησαν στην απόφαση να αποστασιοποιηθεί.

«Εκτός από το Twitter για λίγο», όπως χαρακτηριστικά αναφέρει. Η ανάρτησή του αυτή δεν προξενεί ιδιαίτερη εντύπωση στο σύνολό της, καθότι και στο παρελθόν είχε πράξει το ίδιο.

Αυτή η θύελλα αντιδράσεων, που έχει ξεσπάσει, σχετίζεται με την ενεργή του δράση τις προηγούμενες ημέρες στο Twitter και γενικότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε μια σειρά από γεγονότα, που δε σχετίζονται με τα συμφέροντα της εταιρείας του.

Πιο συγκεκριμένα, είχε χρησιμοποιήσει το λογαριασμό του υποστηρίζοντας με έμμεσο τρόπο το επενδυτικό φόρουμ, που ξεκίνησε το κύμα των μικροεπενδυτών μέσω της πλατφόρμας Reddit.

Η έντονη ενεργή δράση του Elon Musk στο Twitter του έχει ουκ ολίγες φορές στοιχίσει, δημιουργώντας προβλήματα και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο. Μένει να δούμε εάν η απόφασή του αυτή να αποτραβηχθεί απ’ το Twitter θα ισχύσει τελικά.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Dreameateros

Είμαι αρκετά σίγουρος πως ο Μασκ έγραψε το συγκεκριμένο τουιτ επειδή εξεράγη, κατά τη διάρκεια της πρώτης δοκιμής του, ο τελευταίος πύραυλος της SpeceX (με όνομα Starship).

Όσον αφορά την ιστορία με το GameStop, μόλις προχθές o Μασκ μετέδωσε ζωντανά τη συζήτηση του με τον CEO της Robinhood όπου βασικά τον δουλεύει για τις επιλογές της εταιρίας του.

https://www.youtube.com/watch?v=aicDIMtVld8

Last edited 3 years πριν by Dreameateros

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Elon Musk Twitter

X: Ο χρήστες δεν θα μπορούν να κρύψουν πλέον το μπλε τικ τους

Το X δεν θα επιτρέπει πλέον στους χρήστες να κρύβουν τα μπλε τικ τους, ανεξάρτητα από το αν έχουν πληρώσει premium συνδρομή ή όχι.

Business Elon Musk featured Neuralink

Neuralink: Ο πρώτος άνθρωπος με τσιπ εγκεφάλου παίζει σκάκι online

Η Neuralink έδειξε τον πρώτο της ασθενή να κινεί τον κέρσορα σε υπολογιστή χρησιμοποιώντας το τσιπ που έχει εμφυτευτεί στον εγκέφαλό του.

Business Elon Musk SpaceX

Starship: Η SpaceX του Elon Musk εκτόξευσε τον πιο ισχυρό πύραυλο που κατασκευάστηκε ποτέ

Στις 15:25 τοπική ώρα στην Ελλάδα, την Πέμπτη, το Starship της SpaceX πραγματοποίησε εκτόξευση από την εγκατάστασή του στο Τέξας.

Software Android Twitter

Το X προετοιμάζει την υποστήριξη passkey στο Android

To X φέρεται να εργάζεται για να φέρει υποστήριξη για passkeys στην εφαρμογή Android της, μετά την κυκλοφορία του iOS.