Internet

Ο Elon Musk προτείνει να επιστρέψουν όλοι οι αποκλεισμένοι λογαριασμοί στο Twitter

Νέο poll στο Twitter διενεργεί ο Elon Musk, ρωτώντας τους χρήστες εάν θα έπρεπε να επιτρέψει στους περισσότερους λογαριασμούς που έχουν τεθεί σε αναστολή να επιστρέψουν στην πλατφόρμα.

«Πρέπει το Twitter να προσφέρει γενική αμνηστία σε λογαριασμούς που έχουν τεθεί σε αναστολή, υπό την προϋπόθεση ότι δεν έχουν παραβιάσει το νόμο ή δεν έχουν εμπλακεί σε κατάφωρα ανεπιθύμητα μηνύματα;», ρωτά και οι χρήστες, κλασικά, έχουν ένα 24ωρο για να ψηφίσουν. Μέχρι στιγμής, το “ναι” προηγείται με μεγάλη διαφορά.

Λίγο αφότου έγινε ο νέος ιδιοκτήτης του μέσου κοινωνικής δικτύωσης, ο Musk δήλωσε ότι θα δημιουργήσει ένα συμβούλιο για να λαμβάνει αποφάσεις σχετικά με το ποιος θα επιτρέπεται να επιστρέψει στην πλατφόρμα. Αυτό ξεχάστηκε και οι αποφάσεις λαμβάνονται σε μεγάλο βαθμό αποκλειστικά από τον ίδιο.

Στο poll δεν ξεκαθαρίζεται πότε θα συμβεί αυτή η επιστροφή των ασώτων, εάν κυριαρχήσει το “ναι”. Ούτε πως θα αποφασιστεί πως θα εξαιρούνται ακριβώς ορισμένοι λογαριασμοί από άρση της αναστολής των λογαριασμών τους.

 

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Αντώνης Γιαγδζόγλου

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.