Games

Νέος χαρακτήρας στο Angry Birds 2 – Ξεκλειδώστε τον μέχρι 4 Δεκέμβρη

Από σήμερα θα μπορείτε να αποκτήσετε το νέο χαρακτήρα που κυκλοφορεί στο Angry Birds 2. Ο λόγος για το πτηνό με το όνομα Melody.

Σύμφωνα με την Rovio, “αυτό το νέο τραγουδιστό πουλί που μεγάλωσε σε ένα σπίτι γεμάτο μουσική, δείχνοντας ταλέντο στο τραγούδι από νεαρή ηλικία. Ως εκ τούτου, η Melody αγαπά τη μουσική σε όλες τις μορφές της. Μπορείτε να τη βρείτε να χορεύει με τις τελευταίες επιτυχίες, ή να κελαηδάει κλασσικές μελωδίες.” Στη συνέχεια πρόσθεσε ότι “Παρόλο που είναι Angry Bird, είναι στην πραγματικότητα αρκετά χαλαρή, αλλά όταν ξεσηκωθεί, θα εκφραστεί μέσω της μουσικής με τη δυνατή φωνή της – με καταστροφικό αποτέλεσμα!”

Νωρίτερα φέτος, το Angry Birds 2 πρόσθεσε μια νέα δυνατότητα που ονομάζεται “Pick Your Flock” που επιτρέπει στους παίκτες να επιλέξουν όποιον συνδυασμό πουλιών θέλουν για να στοχεύσουν τους χοίρους σε κάθε επίπεδο. Αυτοί οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν ανάμεσα στα επτά πουλιά που αποτελούν τον “πυρήνα” και από “έξτρα πουλιά” με διαφορετικά δυνατά και αδύναμα σημεία.

Η ιδιαίτερη δύναμη της Melody είναι η ικανότητα να εισπνέει οποιοδήποτε αντικείμενο και να το επαναφέρει στους εχθρούς της «με βαλλιστική ταχύτητα». Τα αντικείμενα που εισπνέει η Melody μπορούν να πυροδοτηθούν προς οποιαδήποτε κατεύθυνση καθώς οι παίκτες στοχεύουν το βλήμα προς την κατεύθυνση που επιλέγουν. Η Rovio λέει ότι αυτό κάνει το την Melody ένα κρίσιμο μέρος μιας καλά ενορχηστρωμένης στρατηγικής.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Σπύρος Τζάνης

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.