Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητάει βοήθεια από εταιρείες της Αμερικής στην μάχη με τον κορονοϊό

, Ο Ντόναλντ Τραμπ ζητάει βοήθεια από εταιρείες της Αμερικής στην μάχη με τον κορονοϊό

Η Αμερική ξεκίνησε το τελευταίο διάστημα να δέχεται το χτύπημα της πανδημίας η οποία πλήττει τις κοινωνίες για περισσότερο από 4 μήνες με τον Πρόεδρο της Αμερικής, να ζητάει την βοήθεια των εταιρειών με σκοπό να αντιμετωπιστεί η κρίση του κορονοϊού. Πιο συγκεκριμένα, ο Ντόναλντ Τραμπ ζητάει από την “εξαιρετική Αμερικανική βιομηχανία” να αναπτύξει και να δωρίσει μάσκες, αναπνευστήρες και άλλες ιατρικές προμήθειες.

Ο Τραμπ σε δήλωση του από τον Λευκό Οίκο ενημέρωσε επίσημα ότι οι N95 μάσκες έχουν ξεκινήσει να αποστέλλονται από την κυβέρνηση στα νοσοκομεία τα οποία αντιμετωπίζουν ελλείψεις. Το Υπουργείο Υγείας και Ανθρώπινων Υπηρεσιών των ΗΠΑ σχεδιάζει τους επόμενους 18 μήνες να αγοράσει 500 εκατομμύρια μάσκες τις οποίες θα αποθηκεύσει για έκτακτη ανάγκη.

Την προσπάθεια της Αμερικής για την αντιμετώπιση του κορονοϊού, θα βοηθήσουν εταιρείες όπως η Razer, Apple καθώς η Tesla. Πιο συγκεκριμένα η Razer θα παρέχει στο σύστημα υγείας της Αμερικής 1 εκατομμύριο μάσκες ενώ η Apple θα δωρίσει 2 εκατομμύρια μάσκες. Η Tesla από την μεριά της έχει ξεκινήσει την ανάπτυξη αναπνευστήρων.

Τα κρούσματα στην Αμερική έχουν φτάσει στο μισό εκατομμύριο ενώ οι νεκροί από τον κορονοϊό ανέρχονται στους 10.000.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business AI Apple

Η Apple επενδύει πάνω από 250 εκατ. δολάρια στην Πανεπιστημιούπολη της Σιγκαπούρης

Η Apple ανακοίνωσε επενδύσεις άνω των 250 εκατ. δολαρίων για την ενίσχυση της πανεπιστημιούπολης της στην περιοχή Ang Mo Kio της Σιγκαπούρης.

Software Apple iOS Siri

iOS 18: Έρχονται νέες δυνατότητες στην εφαρμογή Notes – Θα υποστηρίζει εγγραφή ήχου και μαθηματικές σημειώσεις

Η Apple πρόκειται να παρουσιάσει τη νέα έκδοση λογισμικού iOS 18 στις 10 Ιουνίου κατά τη διάρκεια του WWDC 2024 Keynote.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone 17 Plus: Φήμες ότι θα έρθει με μικρότερη οθόνη από το iPhone 15 Plus

Αν και η σειρά iPhone 16 απέχει ακόμη μήνες από την κυκλοφορία, εμφανίζονται φήμες σχετικά με τη σειρά iPhone 17 που απέχει δυο γενιές.

Gear Apple

Apple Vision Pro: Μπορεί να εξελιχθεί σε βοηθό υγείας

H Αpple θέλει να φέρει τεχνολογία που θα παρακολουθεί και θα αναλύει βιομετρικά δεδομένα και θα προσφέρει εξατομικευμένη καθοδήγηση.