O συνιδρυτής της OnePlus θα ανακοινώσει νέο brand και μοιράζει… M1 MacBook!

OnePlus, O συνιδρυτής της OnePlus θα ανακοινώσει νέο brand και μοιράζει… M1 MacBook!

O συνιδρυτής της OnePlus, Carl Pei, θα ανακοινώσει το νέο του brand σε λίγες ημέρες και είπε να μοιράζει μερικά MacBook Air με M1. H ανακοίνωση, τόσο για τον διαγωνισμό όσο και για το giveaway, έγινε μέσα από το λογαριασμό του στο Twitter, χωρίς βέβαια να μας δίνει πολλές πληροφορίες.

Το μόνο που γνωρίζουμε προς το παρόν είναι πως η ανακοίνωση θα πραγματοποιηθεί στις 27 Ιανουαρίου. Βέβαια, ο Carl Pei, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από την OnePlus εδώ και περίπου τρεις μήνες, μας είχε προετοιμάσει για το giveaway καθώς του είχαν έρθει… πολλά MacBook Air με M1 για τους συναδέλφους του και είχε ρωτήσει (φυσικά) το κοινό του αν θέλουν ένα νέο laptop.

Το μυστήριο όμως συνεχίζεται, καθώς ο συνιδρυτής της OnePlus έχει κρατήσει κρυφά τα χαρτιά του όχι μόνο για το νέο brand, αλλά και γενικά με το τι θα ασχοληθεί. Θα τον δούμε να επιστρέφει στην αγορά των smartphones ή θα κάνει ένα εντελώς νέο βήμα στην καριέρα του; Επειδή όμως αυτά θα τα μάθουμε μελλοντικά, προς το παρόν δείτε στο σχετικό Tweet τις λεπτομέρειες για το πως θα συμμετέχετε στο giveaway.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι και άμεσα όλα τα νέα άρθρα! Αν χρησιμοποιείτε RSS μπορείτε να προσθέσετε το Techblog.gr στη λίστα σας με αυτό τον σύνδεσμο https://techblog.gr/feed.

Ο Κώστας Λεοντιάδης ασχολείται με την τεχνολογία εδώ και μια δεκαετία και έχει συνεργαστεί μεταξύ άλλων με μεγάλες ιστοσελίδες όπως το Game20.gr και το Autonomous.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Christian

Λες οι αμερικάνοι να μπλοκάρουν και την oneplus;

MOLLY

πιθανο φιλε

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Google

Google Chrome: Αλλάζει τον τρόπο που σε ειδοποιεί για επικίνδυνες ιστοσελίδες

Η Google ανακοίνωσε μια σημαντική αλλαγή στη λειτουργία Safe Browsing στο Chrome, η οποία θα την κάνει να λειτουργεί σε πραγματικό χρόνο.

Internet featured

Κινητά, σταθερά και ίντερνετ: Αυξήσεις έως 20% στις χρεώσεις – Τι πρέπει να γνωρίζετε

Οι λογαριασμοί κινητής τηλεφωνίας, σταθερής και Internet των πολιτών από τους παρόχους είναι αυξημένοι έως και 20% το τελευταίο διάστημα.

Internet AI Facebook Meta

Facebook: Χρησιμοποιεί τεχνητή νοημοσύνη για να προτείνει Reels

Η τεχνητή νοημοσύνη κατακτά ολοένα και περισσότερους τομείς και πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί επενδύουν δισεκατομμύρια στην ανάπτυξή της.

Internet AI

Claude 3: Η Anthropic λέει ότι το νέο της ΑΙ chatbot ξεπερνά το GPT-4

Ολοένα και περισσότερες εταιρείες τεχνολογίας παρουσιάζουν τα ΑΙ chatbots τους και ανταγωνίζονται για το ποιο είναι το πιο ισχυρό μοντέλο.