Oι CEO του Netflix αποκαλύπτουν τον λόγο που ακυρώνονται σειρές

CEO του Netflix, Oι CEO του Netflix αποκαλύπτουν τον λόγο που ακυρώνονται σειρές

Οι CEO του Netflix “έσπασαν” τη σιωπή τους και αναφέρθηκαν στο γεγονός ότι η πλατφόρμα ακυρώνει σειρές. Συγκεκριμένα οι Ted Sarandos και Greg Peters ανέφεραν ότι δεν ακύρωσαν ποτέ κάποιο επιτυχημένο σόου.

Μεταξύ των πιο πρόσφατων ακυρώσεων που έχουν προκαλέσει οργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι τα «1899», «Inside Job» και «Warrior Nun». «Πολλές από αυτές τις εκπομπές ήταν καλοπροαίρετες, αλλά μιλάμε σε ένα πολύ μικρό κοινό με πολύ μεγάλο προϋπολογισμό», εξήγησε ο Ted Sarandos. «Το κλειδί σε αυτό είναι ότι πρέπει να μπορείς να μιλάς σε ένα μικρό κοινό με μικρό προϋπολογισμό και σε ένα μεγάλο κοινό με μεγάλο προϋπολογισμό. Αν το κάνεις καλά, μπορείς να το κάνεις για πάντα».

Από την πλευρά του ο Greg Peters σημείωσε τη δημοφιλή διεθνή επιτυχία τους από τη Νότια Κορέα, “Squid Game”, ως παράδειγμα αυτού.

«Είναι πολύ σπάνιο μια εκπομπή όπως το «Squid Game» από την Κορέα να είναι τόσο παγκόσμια όσο ήταν. Μέσα σε 30 ώρες, ο κόσμος παρακολουθούσε το «Squid Game» χωρίς ανθρώπινη παρέμβαση για να προσπαθήσει να διαφημίσει το «Squid Game» στον κόσμο», είπε. «Μόλις αρχίζουμε να κάνουμε το «Squid Game» όχι ένα ασυνήθιστο πράγμα, αλλά βασικά κάτι που συμβαίνει κυριολεκτικά κάθε εβδομάδα».

Όσον αφορά τη στρατηγική περιεχομένου τους, ο Sarandos περιέγραψε το Netflix ως «ίσα μέρη HBO, AMC, FX, το Food Network, το HGTV και το Comedy Central».

Ο Σπύρος Τζάνης είναι δημοσιογράφος. Στο επίκεντρό του βρίσκονται οι επιχειρήσεις τεχνολογίας, ενώ λατρεύει και ότι αφορά το gaming.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.