Οι περισσότεροι που ανησυχούν για το 5G κατοικούν στην Αμερική

, Οι περισσότεροι που ανησυχούν για το 5G κατοικούν στην Αμερική

Μία πρόσφατη έρευνα της Prolifics Testing πιστοποιεί ότι στις ΗΠΑ βλέπουν με αρκετό σκεπτικισμό την επέκταση του 5G. Η έρευνα έγινε σε 155 διαφορετικές χώρες του κόσμου με σκοπό να εξετάσει με ποιο τρόπο βλέπουν το 5G οι πολίτες.

, Οι περισσότεροι που ανησυχούν για το 5G κατοικούν στην Αμερική

Η μελέτη αυτή έγινε με την ανάλυση των online αναζητήσεων των κατοίκων 155 διαφορετικών χωρών αναφορικά με το 5G. Παρατηρήθηκε ότι ερωτήσεις του τύπου “Είναι επικίδυνο το 5G”, “υπάρχει σύνδεση του 5G με τον κορωνοϊό” (ναι, υπάρχουν παντού άνθρωποι που πιστεύουν κάτι τέτοιο και ανησυχούν…) γίνονται με μεγαλύτερη συχνότητα από τους κατοίκους στις ΗΠΑ. Ακολουθούν οι κάτοικοι της Αγγλίας, της Αυστραλίας, του Καναδά και της Πολωνίας.

Οι κάτοικοι της Δανίας είναι εκείνοι που ανησυχούν λιγότερο από όλους για το 5G. Στο ίδιο μήκος κύματος περίπου κινούνται οι Ιρλανδοί και οι Ολλανδοί, που δείχνουν ότι δεν έχουν κάποια φοβία αναφορικά με την επέκταση του 5G. Η έρευνα της Prolific δεν παρουσίασε κάποια δεδομένα για την Ελλάδα.

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
michail

είμαι σίγουρος ότι αν η έρευνα συμπεριλάμβανε την Ελλάδα θα ήταν πρώτη. Είμαστε ΓΕΜΑΤΟΙ ηλίθιους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple featured Samsung

Διέρρευσε ο οδικός χάρτης της Apple για τα επόμενα τρία χρόνια – Αναδιπλούμενο iPhone, OLED iPad, φθηνότερο XR headset

Ένας οδικός χάρτης της Apple που περιγράφει ανακοινώσεις μεγάλων προϊόντων και αναβαθμίσεις χαρακτηριστικών έχει παραχθεί από τη Samsung.

Software featured LinkedIn

Το LinkedIn θέλει να προσθέσει παιχνίδια στην πλατφόρμα του

Το LinkedIn, η πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης που ανήκει στη Microsoft έχει περισσότερους από 1 δισεκατομμύριο χρήστες.

Gear Apple Apple Watch featured

Apple Watch: Φήμες ότι η επόμενη γενιά θα παρακολουθεί την αρτηριακή πίεση

Ένα απαραίτητο χαρακτηριστικό για τα μελλοντικά Apple Watch είναι και η παρακολούθηση της αρτηριακής πίεσης.

Gear featured vivo

vivo Pad 3 Pro: Μάλλον εντοπίστηκε στο Geekbench

Ένα νέο tablet vivo έχει πλέον εντοπιστεί στο Geekbench και θα μπορούσε να είναι αυτό που θα πλαισιώσει τα X Fold 3 και X Fold 3 Pro.