OnePlus Snowbots: Παιχνίδι προσημείωσης ταχυτήτων 5G

Η OnePlus είχε ανακοινώσει ότι σήμερα θα παρουσιάσει κάτι που δεν έχει σχέση με smartphones. Τελικά, αυτό το νέο είναι ρομπότ τα οποία πετάνε χιονόμπαλες με ταχύτητα 193 χιλιόμετρα την ώρα, και η εταιρεία τα αποκαλέι OnePlus Snowbots.

Χιονοπόλεμος με ταχύτητες 5G

Τα ρομπότ αποτελούν ένα ακόμη έξυπνο διαφημιστικό προϊόν της εταιρείας. Επιπλέον, τα OnePlus Snowbots είναι εξοπλισμένα με Qualcomm 5G chips και ελέγχονται μέσω smartphones τα οποία έχουν δυνατότητα σύνδεσης σε δίκτυα 5G. Στόχος της εταιρείας είναι να παρουσιάσει τις ταχύτητες των 5G δικτύων.

OnePlus Snowbots, OnePlus Snowbots: Παιχνίδι προσημείωσης ταχυτήτων 5G

Η καμπάνια δεν σταματάει στο διαφημιστικό βίντεο, καθώς στις 9 Μαρτίου 2 μ.μ. ώρα Ελλάδος στη Φινλανδία θα ξεκινήσει μία μάχη 70 ωρών μεταξύ τεσσάρων OnePlus Snowbots. Οι χρήστες θα μπορούν να γραφτούν online για να πάρουν μέρος στη μάχη.

Όταν έρθει η σειρά του κάθε παίκτη θα έχει την ευκαιρία να ελέγξει ένα από τα τέσσερα OnePlus Snowbots. Κατά τη διάρκεια του γύρου, ο παίκτης θα μπορεί να ρίξει 8 χιονόμπαλες στα ρομπότ της αντίπαλης ομάδας, ενώ ταυτόχρονα θα πρέπει αποφεύγει τις ρίψεις των αντιπάλων του. Νικήτρια ομάδα είναι αυτή που θα χτυπήσει περισσότερες φορές και θα δεχθεί τα λιγότερα χτυπήματα.

Τέλος, για να πάρει μέρος κάποιος στο event θα πρέπει να έχει λογαριασμό OnePlus και καλή σύνδεση ίντερνετ. Η κατασκευάστρια δεν ξεκαθαρίζει αν οι κάτοχοι smartphones διαφορετικών OEM θα μπορούν να πάρουν μέρος στη μάχη.

Σε περίπτωση που δεν μπορείτε να πάρετε μέρος για οποιοδήποτε λόγο τότε η μάχη θα γίνε livestream και στο YouTube.
Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones OnePlus

OnePlus 13: Με ultrasonic fingerprint sensor, SD 8 Gen 4 και νέα σχεδίαση

To OnePlus 12, το οποίο παρουσιάστηκε πρόσφατα από την εταιρεία, έχει διατηρήσει τη σχεδιαστική γλώσσα του προκατόχου του, OnePlus 11.

Gear OnePlus Wear OS

OnePlus Watch 2: Υπόσχεται ότι θα λειτουργεί έως και 100 ώρες με μία μόνο φόρτιση

Μετά την αποτυχία του original OnePlus Watch, η εταιρεία είναι έτοιμη για την επιστροφή της στην αγορά smartwatch με το OnePlus Watch 2.

Smartphones OnePlus

OnePlus 12R: Με UFS 3.1 σε όλες τις εκδόσεις

Όλες οι εκδόσεις του OnePlus 12R, συμπεριλαμβανομένης της επιλογής αποθήκευσης 256 GB, διαθέτουν αποθηκευτικό χώρο UFS 3.1 αντί για UFS 4.0.

Smartphones featured OnePlus

OnePlus 11 & OnePlus 12: Αποκτούν νέες δυνατότητες που υποστηρίζονται από τεχνητή νοημοσύνη

Η OnePlus κυκλοφορεί νέες ενημερώσεις για τις τρέχουσες και τις προηγούμενες ναυαρχίδες της, το One Plus 11 και το OnePlus 12.