Internet

Opera: Ο πρώτος μεγάλος browser με ενσωματωμένο δωρεάν VPN

H Opera έκανε μια πολύ σημαντική ανακοίνωση σήμερα, με την κυκλοφορία της developer έκδοσης του browser της φέρνει δωρεάν native VPN υποστήριξη. Η υπηρεσία VPN είναι απεριόριστη και οι χρήστες δεν θα κληθούν να πληρώσουν τίποτα.

Τα Virtual Private Networks (VPN) χρησιμοποιούνται για να έχετε μια παραπάνω ασφάλεια και ιδιωτικότητα όταν περιηγείστε στο διαδίκτυο ενώ σας επιτρέπουν να προσπεράσετε geolocation περιορισμούς σε δημοφιλείς ιστοσελίδες.

Η Opera επικαλείται τα δεδομένα της Global Web Index, σύμφωνα με τα οποία το 38% των online χρηστών χρησιμοποιεί VPNs για να έχει πρόσβαση σε περιεχόμενο ψυχαγωγίας και το 30% για να κρατήσει την ανωνυμία του κατά τη διάρκεια του browsing.

Να πούμε ότι δίνει 3 simulated locations για να κάνετε browsing από Γερμανία, Καναδά και ΗΠΑ (η ταχύτητα του VPN φαίνεται να είναι αρκετά καλή).

Το promo video για το νέο VPN feature:

Πηγή: 1,2

Επεξεργάστηκε την 21 Απριλίου 2016 15:08

Σχόλια

  • Μπράβο στην opera.
    Τελικά ο opera είναι η κρυφή δύναμη, πάντα χρησιμοποιούσα τον όπερα mini για μείωση δεδομένων από την εποχή των windows mobile και τώρα δωρεάν VPN πολύ θετικό.

  • Δεν είναι λίγο παράξενο το ότι με το που η Opera αγοράστηκε από κινεζική εταιρεία ενσωμάτωσε και "δωρεάν" VPN;

  • https://www.opera.com/el/developer.
    Πράγματι προσφέρει αυτό που λέει συν το adblocking, οχι η κανονικη εκδοση αλλα για σχεδιαστες απο εκει το κατεβαζετε, και αν κανετε αναζητηση τοποθεσιας σας βγαζει την χωρα που επιλεγετε εσεις να ειναι ο vpn server (καναδας, γερμανια, ΗΠΑ).
    5/5.

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.