Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας κατά του 5G: 25 Ιανουαρίου 2020

, Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας κατά του 5G: 25 Ιανουαρίου 2020

Εθελοντές από όλο τον κόσμο που έχουν ενωθεί σε μια προσπάθεια για την υποστήριξη και την ενθάρρυνση του κινήματος αντι-5G σε διεθνές επίπεδο, διοργανώνουν την Παγκόσμια Ημέρα Διαμαρτυρίας κατά του 5G αυτό το Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020.

Αυτό διαβάζουμε στην ιστοσελίδα της ένωσης στο stop5ginternational.org με την συγκεκριμένη ομάδα εθελοντών να δηλώνει ότι “Η ομάδα μας αποτελείται από ανθρώπους που μοιράζονται την δέσμευση τους για τη διακοπή 5G και ανεξέλεγκτη επέκταση του, και για την εξασφάλιση ενός ασφαλέστερου αύριο για την τεχνολογία” και συνεχίζουν, “Δεν έχουμε καμία πολιτική υποταγή ή αρνητικές προθέσεις, και εμείς δεν λαμβάνουν καμία χρηματοδότηση από τη βιομηχανία”.

Στην συγκεκριμένη εκδήλωση συμμετέχουν με διάφορες δράσεις περισσότερες από 25 χώρες όπως Αμερική, Βρετανία, Ελβετία, Ιαπωνία, Γαλλία, Γερμανία, Αυστρία, Κροατία, Δανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ισπανία, Καναδάς, Νότια Αφρική, Σερβία, Πορτογαλία, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία, Σουηδία, Ρουμανία, Νορβηγία, Πολωνία, Τσεχία, Ολλανδία, Ελλάδα και Κύπρο.

Στην χώρα μας μέχρι και σήμερα διαβάζουμε ότι θα πραγματοποιηθούν εκδηλώσεις διαμαρτυρίας στην πόλη της Καλαμάτα και της Πάτρας από τοπικές επιτροπές πολιτών.

Το Techblog δεν ενθαρρύνει ούτε αποθαρρύνει την συμμετοχή σε αυτή την διαμαρτυρία. Δεν είμαστε γιατροί, δεν είμαστε επιστήμονες, δεν γνωρίζουμε αν και σε τι ποσοστό θα μπορούσε να επιβαρύνει την υγεία μας το 5G. Είμαστε υποχρεωμένοι να τηρήσουμε ίσες αποστάσεις από όλους και να μεταφέρουμε την είδηση εκτιμώντας ότι ενδιαφέρει μερίδα του κόσμου.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilisN9

Για το 4g έγινε διαμαρτυρία ή αυτό το άφησαν για να μπορούν να επικοινωνούν την διαμαρτυρία τους οι άσχετοι;

Kardinalios

Άσχετος μπορεί να θεωρηθεί κάποιος που συγκρίνει το 4g με το 5g… Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω ή οτιδήποτε, γνωρίζεις τις διαφορές τους; Αν χρησιμοποιήσουμε το σκεπτικό σου σε όλες τις περιπτώσεις, μπορούμε να πούμε ότι όλα τα αυτοκίνητα εκπέμπουν ίδιο CO2 αφού είναι αυτοκίνητα, όλα τα κινητά έχουν ίδιο SAR, αφού είναι κινητά κτλπ. Σαν developer και γνωρίζοντας ότι σε παρόμοιες συχνότητες μπορούν υπο συνθήκες να κατασκευαστούν οπλικά συστήματα, είμαι σκεπτικός για την χρήση του. (για το αν το έχουμε πραγματικά ανάγκη δεν τίθεται θέμα συζήτησης φυσικά.)

Gabriel

Ό,τι να ‘ναι.

Πετρος

Διστιχος εσεις που νομιζετε οτι ειναι ακινδυνα ειστε οτι να’ναι, αφιερωστε εστω και λιγο χρονο να κανετε μια πραγματικη ερευνα στο λινκ που εχει δωσει το techblog stop5ginternational.org αγγλικα ξερετε αλλα και να μην ξερετε στα αριστερα σας υπαρχει και μεταφρασμενο στα ελληνικα, μην πιστευετε κατευθειαν οτι σας λεει η τηλεοραση η οτι σας εμφανιζει πρωτο πρωτο η google, δες και τις δυο πλευρες και να εισαι σιγουρος θα πας και εσυ μετα στην συγκεντρωση κατα του 5g

Πετρος

Εγω θα ελεγα παιδια να ακουσετε και τις δυο πλευρες αυτους που λενε οτι δεν ειναι επικινδυνο και αυτους που λενε οτι ειναι μπειτε στο λινκ που εχει απο πανω το techblog http://www.5gspaceappeal.org/the-appeal, θα την βρειτε την αληθεια γινετε το ιδιο πραγμα με αυτο που γινοτανε παλαιοτερα με τα τσιγαρα 100χρονια πηγε για να αρχισουνε να λενε οτι ειναι επικινδυνο πριν τα διαφημιζαν γιατροι στην τηλεοραση για να πεισουν ακομα και τους δυσπιτους οτι κανει καλο στην υγεια και οχι κακο

djfapples

Να ενωθούν με τους αντιμνημονιακους αγανακτησμενους του 2011 κ να κλείνουν την πλατεία συντάγματος κάθε Κυριακή

Γιώργος Αντωνόπουλος

Το Techblog δεν είναι ένα απλό μέσο ενημέρωσης για να παίρνει ίσες αποστάσεις. Είναι μέσο ενημέρωσης τεχνολογίας και είναι προφανές ότι το κοινό του δεν αφορά Λουδιτες, παλαιοημερολογητες, οπαδούς της επίπεδης γης…Ενα τεχνοφοβικο τεχνολογικό blog απλά αναιρεί την ύπαρξη του!

Kosmas

Μακάρι το 5G να προκαλεί κακό. Έχουμε μαζευτεί πολλοί και ολοένα και περισσότεροι υπέργηροι σε αυτόν τον πλανήτη. Όλοι θέλουν να ζήσουν για πάντα και καλά. Θα τρελαθούμε στο τέλος. Σταματήστε να κάνετε παιδιά να δείτε για πόσο θα ορθοποδήσει ο πλανήτης. Όσο για την τεχνολογία, ότι είναι στη φύση δεν είναι κακό. απλά επειδή δε συμφέρει τον άνθρωπο δε μας αρέσει

Κωνσταντίνος

Για όσους αγνοούν τους κινδύνους, ρίξτε μια ματιά εδώ για να καταλάβετε περί τίνος πρόκειται. Τα πράγματα είναι σοβαρά: https://oladeka.com/2020/01/αλκιβιάδης-κεφαλάς-θανάσιμη-και-όχι-α/

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones 5G Apple iPhone

Kuo: Το μόντεμ 5G της Apple θα κάνει το ντεμπούτο του το 2025

Η Αpple θα αρχίσει να χρησιμοποιήσει το τσιπ μόντεμ 5G που έχει σχεδιάσει η ίδια από το 2025, σύμφωνα με πληροφορίες του αναλυτή Ming-Chi Kuo.

Software COSMOTE COSMOTE 5G 5G

COSMOTE CHRONOS: Η εφαρμογή που αξιοποιεί τις τεχνολογίες του αύριο για να «δώσει ζωή» στην ιστορία μας

Η εφαρμογή COSMOTE CHRONOS αξιοποιεί τεχνολογίες αιχμής και επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν το μεγαλείο της Ακρόπολης, όπως ήταν στην εποχή της ακμής της.

Reviews Redmi Note 12 Pro+ 5G Hands-on

Redmi Note 12 Pro+ review: Κορυφαίο Mid-Ranger

Κρατάμε στα χέρια μας το τούμπανο Mid-Ranger “Redmi Note 12 Pro+ 5G” και μείναμε ενθουσιασμένοι με την οθόνη, την κάμερα 200 Megagpixel και τη μπαταρία που φορτίζει με 120W!

Reviews Samsung Galaxy A54 Hands-on

Samsung Galaxy A54 5G review: Δυνατός παίκτης

Κρατάμε στα χέρια μας και δοκιμάζουμε το νέο Samsung Galaxy A54 5G με τριπλή κάμερα 50 Megapixel και μεγάλη μπαταρία 5000 mAh.