Θύμα “πειρατών” οι Πειρατές της Καραϊβικής

Πειρατές της Καραϊβικής, Θύμα “πειρατών” οι Πειρατές της Καραϊβικής

Χάκερς ισχυρίζονται ότι έκλεψαν την επερχόμενη ταινία “Οι Πειρατές της Καραϊβικής” και ζητούν λύτρα από την Disney προκειμένου να μην την διανείμουν online.

Τα παραπάνω αναφέρουν διάφορα μέσα όπως το Hollywood Reporter και το Deadline. Το Hollywood Reporter, επικαλείται δηλώσεις του Διευθύνοντος Συμβούλου της Disney, Bog Iger. Παρά το γεγονός ότι δεν υπάρχει απόδειξη ότι όντως οι χάκερς έχουν στα χέρια τους την ταινία, πρόσφατα χάκερς ζήτησαν από το Netflix να πληρώσει λύτρα προκειμένου να μην διανείμουν το “Orange is the New Black”. Όταν το Netflix αρνήθηκε διένειμαν την καινούρια σεζόν online.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, οι χάκερς ζητάνε αρκετά υψηλό χρηματικό ποσό σε μορφή bitcoin. Η Disney  αρνείται να καταβάλλει το ποσό και συνεργάζεται με το FBI.

Η ταινία “Οι πειρατές της Καραϊβικής: Η εκδίκηση του Σαλαζάρ” (Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales) θα είναι η πέμπτη ταινία της σειράς και η Disney αναμένει υψηλά έσοδα από αυτή. Η διανομή της online πριν την επίσημη πρεμιέρα της ταινίας είναι κάτι που σίγουρα την ανησυχεί.

Πριν από μερικά χρόνια, που διέρρευσε νωρίτερα το “Οι αναλώσιμοι 3 (The Expendables 3), δεν κατάφερε να επιφέρει τα αναμενόμενα κέρδη και η Liongate θεώρησε ότι ένας από τους λίγους ήταν η διαρροή της ταινίας πριν την πρεμιέρα της.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Disney featured

Disney: Συγχώνευση με την Reliance στην Ινδία – Tεράστιο deal 8,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων

Η Reliance, ο κορυφαίος όμιλος ετερογενών δραστηριοτήτων της Ινδίας, και η Walt Disney ανακοίνωσαν μια σημαντική συνεργασία στην Ινδία.

Internet Disney

Disney Plus: Στα βήματα του Netflix, πολεμά το password-sharing

H Disney θα ξεκινήσει τη διαδικασία καταπολέμησης του password-sharing στην υπηρεσία της Disney Plus το ερχόμενο καλοκαίρι.

Games Disney featured Fortnite

Η Disney επενδύει 1,5 δισ. δολάρια στην Epic – Έρχεται νέο σύμπαν παιχνιδιών μέσα στο Fortnite

H Disney ανακοίνωσε τα σχέδιά της να επενδύσει 1,5 δισεκατομμύρια δολάρια για ένα «μερίδιο μετοχικού κεφαλαίου» στην Epic Games.

Internet Disney Netflix

Netflix: Φέρνει τα θρυλικά Lost και Prison Break μαζί με 12 ακόμα δημοφιλείς σειρές της Disney

Η Disney σχεδιάζει να κάνει μεγάλες αλλαγές στον τομέα του streaming το επόμενο χρονικό διάστημα και φαίνονται καλές!