Netflix ταυτόχρονα σε κινητό, tablet, laptop & TV χωρίς επιπλέον χρέωση

Netflix ταυτόχρονα σε κινητό tablet laptop TV ταυτόχρονα χωρίς επιπλέον χρέωση update 11.20.2, Netflix ταυτόχρονα σε κινητό, tablet, laptop & TV χωρίς επιπλέον χρέωση

Το Netflix, προχώρησε σε ένα νέο update όσον αφορά την εφαρμογή του στο App Store και πρόσθεσε την δυνατότητα να κάνει ο χρήστης streaming ταυτόχρονα διαφορετικό περιεχόμενο σε iPhone, iPad, Mac και Apple TV συσκευές χωρίς να αναβαθμίσει σε ακριβότερο πακέτο.

Η iOS 11.20.2 έκδοση της εφαρμογής του Netflix, επιτρέπει στους χρήστες της δημοφιλούς υπηρεσίας να κάνουν stream το αγαπημένο τους περιεχόμενο στο κινητό, laptop, tablet και τηλεόραση χωρίς να χρειαστεί να επιβαρυνθούν χρηματικά με το να αναβαθμίσουν σε κάποιο πιο ακριβό πακέτο.

Η εταιρία στην επίσημη ανακοίνωση της αναφέρει (χιουμοριστικά):

“Θέλεις να βλέπεις το Netflix στο κινητό σου ενώ ο πατέρας σου βλέπει στην τηλεόραση και γιαγιά σoυ στο tablet; Ζήσε το όνειρο. Απλά προχώρησε στην τελευταία αναβάθμιση της εφαρμογής. Σε αυτή την κυκλοφορία έχουμε επιπλέον διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις στις αποδόσεις. Όλα αυτά για εσένα”

Αυτό σημαίνει ότι, ακόμα και αμα είστε συνδρομητές στο entry-level πακέτο υπηρεσιών του Netflix από εδώ και πέρα θα έχετε την δυνατότητα να κάνετε streaming το περιεχόμενό σας μέχρι και σε τέσσερις συσκευές ταυτόχρονα.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Xarisgru

Ακομα δεν μπορω να καταλαβω την προισχυουσα αυτη την απαγορευση… Και τι εννοω, ποτε δεν μου είχε δημιουργηθει θεμα ακομα και αν οταν ολοι οι φιλοι μου συνδέονταν στον ίδιο υπολογαριασμο που τους ειχα φτιαξει και ηταν ολοι παρραλληλα συνδεδεμενοι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software App Store Apple Apple App Store

Netflix: Οι συνδρομητές δεν μπορούν πλέον να πληρώνουν μέσω του App Store της Apple

Αλλαγές για τους συνδρομητές του Netflix που εξακολουθούν να πληρώνουν μέσω του συστήματος αγορών εντός εφαρμογής του App Store.

Internet Netflix

Netflix: Nέες ταινίες και σειρές το Φεβρουάριο στην Ελλάδα

Αυτή είναι η λίστα με όλες τις νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές που θα προβληθούν το Φεβρουάριο του 2024 στην Ελλάδα από το Netflix.

Internet Netflix

Netflix: Καταργεί το βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις σε Καναδά και Ην. Βασίλειο

Tο Νetflix δεν αφήνει νέα μέλη ή μέλη που επιστρέφουν στην πλατφόρμα να εγγραφούν στο βασικό πακέτο χωρίς διαφημίσεις.

Gear Apple Netflix

Apple Vision Pro: Το Netflix δεν θα κυκλοφορήσει εφαρμογή για το headset

Το Netflix δεν σχεδιάζει να κυκλοφορήσει μια εφαρμογή για τo επερχόμενο headset Vision Pro της Apple, σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg.