Internet

Pokemon GO: Ρώσος κινδυνεύει με 5 χρόνια φυλάκιση επειδή έπαιξε σε εκκλησία

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το Pokemon GO είναι απόλυτα δημοφιλές παιχνίδι, κάτι που είχαμε καιρό να δούμε στο mobile gaming, αλλά δεν είναι λίγα τα δυσάρεστα περιστατικά που έχουν αναφερθεί. Το πιο συχνό φαινόμενο είναι η πρόκληση ατυχημάτων στο δρόμο.

Όμως ένας Ρώσος YouTuber είναι αντιμέτωπος με την πιθανότητα φυλάκισης 5 χρόνων επειδή έπαιξε το αγαπημένο του παιχνίδι μέσα σε εκκλησία.

Ο Sokolovsky, όπως είναι το όνομά του συνελήφθη πριν από δυο μήνες παίζοντας Pokemon GO μέσα σε εκκλησία. Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο του άρθρου 282 του Ρωσικού Ομοσπονδιακού Κώδικα που απαγορεύει την “υποκίνηση μίσους ή εχθρότητας, καθώς και τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας” και επισύρει ποινή φυλάκισης έως πέντε ετών.

Στο video που είναι διαθέσιμο στο YouTube ο ίδιος εμφανίζεται μέσα στην εκκλησία να επιδίδεται στο αγαπημένο του κυνήγι για Pokemon.

Το Associated Press αναφέρει ότι ο παίκτη θα ασκήσει έφεση, αλλά ακόμη είναι πολύ νωρίς για να γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί η υπόθεση.

Δείτε το video:

Πηγή

Επεξεργάστηκε την 6 Σεπτεμβρίου 2016 14:53

Σχόλια

  • Αίσχος ντροπή... κάτσε να βγει το iPhone 7 να σας πω εγώ. Άντε. Σε εκκλησία έπαιξε σιγααα.

  • Και τι είναι η εκκλησία να παίξεις pokemon αδερφέ μου? Έισαι αρκετά μάγκας να πας να παίξεις σε ένα τζαμί άραγε να δούμε τι θα σου κάνουν οι μουσουλμάνοι?Δεν συμφωνώ απαραίτητα με την φυλάκιση αλλά σεβασμός στα πιστεύω του άλλου.

  • Η σύλληψη έγινε στο πλαίσιο του άρθρου 282 του Ρωσικού Ομοσπονδιακού Κώδικα που απαγορεύει την «υποκίνηση μίσους ή εχθρότητας, καθώς και τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας»

    Εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας ..αυτό πρέπει να το ακούνε όλοι άθεοι κυρίως για να σταματήσουν να 'σατυριζουν' τις θρησκείες

  • ου άρθρου 282 του Ρωσικού Ομοσπονδιακού Κώδικα που απαγορεύει την «υποκίνηση μίσους ή εχθρότητας, καθώς και τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας» και επισύρει ποινή φυλάκισης έως πέντε ετών...

    καλα εδω γελάααααμε, οι ρωσοι ρατσιστες εχουν τετοιο νομο?

  • και παρα πολύ καλά έκανε...! δεν ύπαρxει κανένας κίνδυνος φυλάκισης.. αυτά είναι χαζομάρες...

  • οπως το ειπες να πανε να το παίξουν στο τζαμι αμα εχουν αρ.... θα φτιάχνανε ποκεμον ρομποτ να τον πετανε φωτιές

  • Πραγματικά έχει καταντήσει αηδία με το pokemon go !!!!

    Δηλ πια δεν έχουν κι αυτοί λίγο υπομονή να κάτσουν 2 λεπτά στην εκκλησία και μετά να παίξει έξω pokemon go ???

Κοινοποίηση
Συντάκτης:
Λορένα Σιούτη

Χρησιμοποιούμε cookies για να παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία.