PornHub 2019: Αυτές είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις και όχι μόνο

PornHub, PornHub 2019: Αυτές είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις και όχι μόνο

Μπορεί η πιο γνωστή μηχανή αναζήτησης να είναι αυτή της Google, αλλά το μεγαλύτερο site ενηλίκων είναι το PornHub και κάθε τόσο δημοσιεύει στατιστικά στοιχεία για το τι βλέπουν οι επισκέπτες του. Καθώς το 2019 φτάνει στο τέλος του, η ιστοσελίδα δημοσίευσε την πλήρη έκθεση των στατιστικών στοιχείων, τόσο όσον αφορά τους επισκέπτες του όσο και το τι επιλέγουν να δουν.

Η χρονιά σε αριθμούς

Όπως είναι λογικό, το PornHub ξεκίνησε με μία σύνοψη του 2019. Σύμφωνα με τα στοιχεία του site, φέτος το επισκέφθηκαν 42 δισ. άτομα και πραγματοποίησαν 39 δισ. αναζητήσεις. Επιπλέον, οι χρήστες του ιστότοπου ανέβασαν 6.83 εκατομμύρια βίντεο συνολικής διάρκειας 1.36 δισ. ωρών.

PornHub, PornHub 2019: Αυτές είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις και όχι μόνο

Εντυπωσιακά είναι τα αποτελέσματα που παρουσιάζει η ιστοσελίδα για τη δραστηριότητα των χρηστών ανά λεπτό. Το 2019 επισκέπτονταν το PornHub 80.032 άτομα το λεπτό, πραγματοποιούσαν 77.861 αναζητήσεις και παρακολουθούσαν 219.985 βίντεο.

Οι κορυφαίες αναζητήσεις

Το PornHub χωρίζει τις αναζητήσεις σε πολλές κατηγορίες. Στη γενική προεπισκόπηση των αναζητήσεων οι κορυφαίες δέκα είναι οι όροι: Amateur, Alien, POV, Belle Delphine, Cosplay, Mature, Busexual, Apex Legends, ASMR και Femdom.

PornHub, PornHub 2019: Αυτές είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις και όχι μόνο

Από εκεί και πέρα, οι κορυφαίοι όροι που αναζήτησαν οι χρήστες ήταν: japanese, hentai, lesbian, milf, korean, asian, step mom, massage, anal, ebony. Σε επίπεδο pornstars οι κορυφαίες γυναίκες είναι η Lana Rhoades, η Mia Khalifa και η Riley Reid. Αντίστοιχα, οι κορυφαίοι άνδρες είναι ο Jordi El Nino Polla, ο Alex Adams και ο Owen Gray.

Οι κορυφαίες χώρες και άλλα στατιστικά

Όχι, η Ελλάδα δεν είναι μία από τις 20 χώρες με τους περισσότερους χρήστες του PornHub. Σύμφωνα με με την ιστοσελίδα οι χρήστες των παρακάτω 20 χωρών αποτελούν το 79% του ημερήσιου traffic της σελίδας.

PornHub, PornHub 2019: Αυτές είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις και όχι μόνο

  1. Ηνωμένες Πολιτείες
  2. Ιαπωνία
  3. Ηνωμένο Βασίλειο
  4. Καναδάς
  5. Γαλλία
  6. Γερμανία
  7. Ιταλία
  8. Φιλιππίνες
  9. Αυστραλία
  10. Μεξικό
  11. Βραζιλία
  12. Ισπανία
  13. Ολλανδία
  14. Πολωνία
  15. Ινδία
  16. Ουκρανία
  17. Ταϊλάνδη
  18. Ρωσία
  19. Αργεντινή
  20. Σουηδία

Οι επισκέπτες του PornHub αφιέρωσαν κατά μέσο όρο 10 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα σε κάθε τους επίσκεψη, μία αύξηση της τάξεως των 15 δευτερολέπτων σε σύγκριση με το 2018. Περισσότερο χρόνο στην ιστοσελίδα αφιερώνουν άτομα ηλικίας 65 ετών και πάνω. Όσον αφορά τις ώρες που επιλέγουν οι χρήστες να επισκεφθούν την ιστοσελίδα, συνήθως τους αρέσει να βλέπουν περιεχόμενο για ενηλίκους τα μεσάνυχτα της Κυριακής.

PornHub, PornHub 2019: Αυτές είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις και όχι μόνο

Οι κορυφαίες κατηγορίες

Το 2019, οι χρήστες του PornHub ενδιαφέρονταν ιδιαίτερα για περιεχόμενο που αφορά του όρους “Japanese”, “Lesbian” και “Amateur”. Ενώ ο κορυφαίος όρος στη χώρα μας είναι ο “Lesbian”.

PornHub, PornHub 2019: Αυτές είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις και όχι μόνο

Τη μεγαλύτερη αύξηση την είδε ο όρος “Amateur” με 108%, ο όρος με τον μεγαλύτερο χρόνο προβολής είναι ο “Mature” και ο όρος στον οποίο αφιέρωσαν τον λιγότερο χρόνο οι χρήστες είναι ο “Scissoring”.

Με βάση το φύλο και την ηλικία

Οι κορυφαίες αναζητήσεις των γυναικών είναι οι “Lesbian”, “Popular With Women” και “Japanese”. Αντίστοιχα, για τους άνδρες είναι οι “Japanese”, “Amateur” και “Mature”. Επιπλέον, είναι κατά 260% πιο πιθανό να ενδιαφέρονται για τον όρο “Pussy Licking” οι γυναίκες έναντι των ανδρών, κατά 222% για τον όρο “Solo Male” και κατά 183% για τον όρο “Fingering”.

PornHub, PornHub 2019: Αυτές είναι οι κορυφαίες αναζητήσεις και όχι μόνο

Το 32% των επισκεπτών του PornHub το 2019 ήταν γυναίκες με τη χώρα μας να βρίσκεται κάτω από το μέσο όρο. Οι Φιλιππίνες και η Βραζιλία κατέχουν την πρώτη θέση σε γυναίκες επισκέπτες με 39%, ενώ οι περισσότεροι άνδρες επισκέπτες προέρχονται από τη Γερμανία με ποσοστό 75%.

Τέλος, ο μέσος όρος ηλικίας των επισκεπτών του PornHub είναι τα 36 έτη. Στο σύνολο των χρηστών της ιστοσελίδας, το 36% ήταν ηλικίας από 25 έως 34 ετών, το 17% ηλικίας 35 έως 44 ετών και το 25% είχαν ηλικία από 18 έως 24 χρονών. Το μικρότερο ποσοστό κατέχουν τα άτομα ηλικίας 65+, με 4%.

Πηγή

Ο Χάρης Αναγνωστόπουλος είναι τρελαμένος με την τεχνολογία από την ημέρα που μπορεί να θυμάται τον εαυτό του. Είναι τελειομανής και ψυχαναγκαστικός. Τεράστιο ψώνιο για αυτό και κάνει ανακύκλωση στις σακούλες και άλλα τέτοια είδη, άλλωστε κανείς δεν είναι τέλειος. "Αν έχεις χιούμορ γέλασε και περιέργεια ψάξε".

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θ.

Το να ξέρουν τι αναζήτηση γίνεται και από ποια χώρα, είναι λογικό. Το να γνωρίζουν το φύλο και την ηλικία, μου φαίνεται λίγο περίεργο. Εκτός και αν η καλή μας η Google, προωθεί στο PornHub, τα προσωπικά στοιχεία των χρηστών που έχουν συνδέσει τον λογαριασμό Google που διαθέτουν, στον browser τους.

Tasos Spanos

Κι εμένα από ολο το άρθρο αυτό με παραξένεψε.
Πως γίνεται να γνωρίζουν φυλο και ηλικία?
Λίγο παράξενα μας τα λένε σ αυτό το κομματι

Vendetta

Μέσω του Google Analytics σου εμφανίζει η Google δημογραφικά στοιχεία των επισκέψεων για κάθε σελίδα. Τι σας φαίνεται περίεργο?

Vendetta

Το Alien τι είναι?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Internet Pornhub YouTube

Το YouTube απαγόρευσε το κανάλι του Pornhub για «πολλαπλές παραβιάσεις»

Το κανάλι του Pornhub στο YouTube έχει απαγορευτεί για «πολλαπλές παραβιάσεις» των Οδηγιών κοινότητας της πλατφόρμας.

Internet Pornhub

Pornhub: Κατηγορείται για ανέβασμα βίντεο χωρίς συγκατάθεση

Αγωγή που έγινε από 30 γυναίκες προς το Pornhub το κατηγορεί ότι έχει ανεβάσει βίντεο χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

Internet

Οι New York Times καταγγέλουν το PornHub για σκληρό υλικό παιδικής πορνογραφίας

Κατόπιν της καταγγελίας των New York Times, το PornHub προσπαθεί να περιορίσει τη ζημία, που υπέστη το όνομά του.

Business featured Pornhub

Pornhub: Αφαίρεσε 9 εκατ. βίντεο, τέλος στα ερασιτεχνικά

Το Pornhub αφαίρεσε 9 εκατομμύρια ερασιτεχνικά βίντεο, δίνοντας ένα τέλος στην κατηγορία των amateur ταινιών.