Πως να διαγράψετε το προφίλ σας σε Facebook, Instagram ή και Youtube

0

Πως μπορείτε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας σε Facebook, Instagram ή και Youtube; Σήμερα θα δούμε βήμα-βήμα πως μπορείτε για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας σε αυτά τα διάσημα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και βίντεο.

Facebook

Το Facebook δίνει δύο επιλογές στον χρήστη, είτε να απενεργοποιήσει προσωρινά τον λογαριασμό του, είτε να τον διαγράψετε οριστικά. Σε αυτόν τον οδηγό θα δούμε πως γίνεται η οριστική διαγραφή του.

  • Αφού συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Facebook, μπείτε στις Ρυθμίσεις.

  • Πατήστε την καρτέλα “Οι πληροφορίες σας στο Facebook” στην αριστερή στήλη.
  • Πατήστε “Διαγράψτε τον λογαριασμό σας και τις πληροφορίες σας”.

  • Τέλος, πατήστε “Διαγραφή λογαριασμού”, βάλτε τον κωδικό πρόσβασης σας και πατήστε “Συνέχεια”.

Σε αυτό το σημείο να αναφέρουμε ότι σε περίπτωση που μετανιώσετε έχετε περιθώριο 30 ημερών για να το ξανά ενεργοποιήσετε. Για την ενεργοποίηση του λογαριασμού θα πρέπει απλά να συνδεθείτε και να πατήσετε “Ακύρωση διαγραφής”.

Instagram

Η απενεργοποίηση του Instagram γίνεται μόνο από υπολογιστή και η διαδικασία είναι επίσης απλή.

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας στο Instagram μέσω κάποιου browser. Το Instagram δεν διαθέτει ειδική καρτέλα το οποίο σε οδηγεί στην διαγραφή του λογαριασμού. Ο μόνος τρόπος είναι κάνοντας κλικ ΕΔΏ.
  • Αμέσως θα μεταφερθείτε σε μία νέα σελίδα στην οποία θα πρέπει να επιλέξετε τον λόγο διαγραφής του λογαριασμού. Αφού επιλέξετε θα σας εμφανιστεί η επιλογή διαγραφής.

  • Πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης σας και έπειτα πατήστε “Να διαγραφεί οριστικά ο λογαριασμός μου”.

Όλα τα δεδομένα σας θα διαγραφούν από την πλατφόρμα και αν επιθυμήσετε ξανά να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό δεν θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το ίδιο όνομα χρήστη.

Youtube

Τέλος, θα δούμε την διαδικασία διαγραφής του Youtube λογαριασμού. Πριν αποφασίσετε να διαγράψετε τον λογαριασμό σας σκεφτείτε ότι θα διαγραφούν όλα τα βίντεο που ίσως έχετε ανεβάσει, τα σχόλια σας, οι playlist που ίσως έχετε δημιουργήσει και τα μηνύματα. Επίσης, η διαγραφή του Youtube λογαριασμού δεν μπορεί να γίνει από κινητό.

  • Συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και πηγαίντε στις “Ρυθμίσεις”.

  • Αμέσως μετά επιλέξετε “Σύνθετες ρυθμίσεις” στην αριστερή καρτέλα.

  • Πατήστε “Διαγραφή καναλιού” και βάλτε τον κωδικό πρόσβασης σας.

  • Ανοίξτε την καρτέλα “Θέλω να διαγράψω οριστικά το περιεχόμενο μου”, επιλέξτε του κουτί στα αριστερά που αναφέρει όλα όσα θα διαγραφούν και πατήστε “ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ”.

Σχόλια

avatar
  Παρακολουθήστε τα σχόλια  
Να ειδοποιηθώ όταν

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να βελτιώσει την εμπειρία χρήσης. Αποδοχή Περισσότερα